این تریلرش هست؟من دیدم خوب بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تریلرش هست؟من دیدم خوب بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند نکته از این تصویر به ذهن من میرسه .
قبل از هر چیزی باید به کونامی جدا آفرین و خسته نباشید گفت . انتخاب زاویه دوربین و اینکه فقط دو تا بازیکن توی میدون هستن مطمئنا بی دلیل نبوده .انتشار دهنده این تصویر با این کار میخواد توجه ببینده رو به نکاتی جلب کنه .
اما چیزایی توجه منو به خودشون جلب کرد ایناست :
-نور پردازی عالی (بخصوص نور و روشنایی طبیعیه روز)
-سایه زنی عالی (این نوع سایه زنی توی نسخه قبلی نبود)
-طراحی چهره بسیار عالی
-طراحی ورزشگاه عالی (به نظر من شباهت زیادی به ورزشگاههای نسخه xbox 360 فیفا 9 پیدا کرده)
-رنگهای بکار برده شده بسیار خوب و طبیعی بخصوص رنگ کیت ها .
-حرکت تورس حکایت از انیمیشن جدیدی میده که توی نسخه قبلی وجود نداشت امیدوارم توی بسیاری از صحنه های بازی هم شاهد انیمیشن های جدید باشیم .
-طراحی ورزشگاه آنفیلد این نکته رو میرسونه که توی این نسخه شاهد ورزشگاههای واقعی خواهیم بود .
- طراحی شلوغی جمعیت روی سکوها هم در نوع خودش تحسین برانگیز و چشم نوازه .
Last edited by 4039; 24-06-2009 at 21:32.
عالیه عکس از همه نظر مشخص هست که روی شرایط جوی کار کردن تو عکس روشنایی روز عالی هست!
چمن هم رنگش عالیه!
راستی چند روز مونده به کنفرانس کونامی؟
و البته طراحی تماشاگرا فوق العاده هست!
يه سؤال شما از اون عكس كه تماشاگراش اونقدر دور هستن چجوری فهميدی طراحی تماشاگر هاش عاليه ؟!
خودم طرفدار اين بازيم ولی اين همه چيز خوب توی اين عكس نمايش داده شده چرا چسبيدی به تماشاگر ؟!![]()
بیشتر شبیه تریلر اول بازیه واقعآ نور پردازیش حرف نداره . مثله اینکه تو زمین بجای 22نفر فقط 2نفر هستن!!!!! یه عکس از تور دروازه نمیزارن ببینیم بالاخره تغییرش دادن یا نه. سایز بزرگ این عکس نیومده؟؟؟؟؟؟
یعنی شما نتونستی پیشرفت در طراحی تماشاگرا نسبت به 2009 ببینی؟يه سؤال شما از اون عكس كه تماشاگراش اونقدر دور هستن چجوری فهميدی طراحی تماشاگر هاش عاليه
حتی از دور هم این قضیه کاملا واضح هست!
در ضمن سعید جان تا اونجا که یادمه شما که فن فیفا بودی!!!!
Last edited by joey jordison; 24-06-2009 at 23:04.
بهنام جان به نظر میرسه به قول محمود خان این عکس لو رفته بهمین خاطر سایز عکس کوچیکه تاپیکهای مربوطش هم قفل شده (به مدیر سایتها اخطار دادن ).
کفففففففففف کردیم........
اینطوری شدیم
جدا یکی از دلخوشیهای من برای ادامه زندگی pes هست
عکسها عالی بودن مخصوصا اون عکس از تورس و مسی که تو انفیلد بود
قطعا با گیم پلی خوبی مواجه خواهیم شد.من فقط برای بخش ادیت نگرانم.اگه لیگ ایتالیا انگلیس اسپانیا کامل کیتهاشون ادیت بشن- کفشهای نایک ادیداس پوما کامل ادیت بشن- به گفته ی فاشیست جان بتونیم پیراهن های بازیکنا رو بندازیم رو شورتشون(خیلی مهمه) - tape بلندتر(مثل عکس واقعی تورس که توپ pes رو تو دستش گرفته بود(اینم خیلی مهمه)) - نقل و انتقالات کامل-....
اگه اینا رو کونامی رعایت کنه همه با هم اینطوری میشیم...
اگه همه با همشدیم ترم دیگه همه با هم اینطوری
مشروط میشیم.......
نظر شما چیه؟
من صد بار مردم تا اینکه اینا بعد از 2 سال به نظر میرسه این قابلیت رو تو بازی گذاشتند!بتونیم پیراهن های بازیکنا رو بندازیم رو شورتشون
بازیهای نسل قبل کونامی این کار را کرده بود نمیدونم چرا واقعا چرا تو دو نسخه گذشته این قابلیت را حذف کرده بود!
واقعا بعضی کارهای کونامی خیلی احمقانه هست!
برای مثال تور دروازه به اون خشگلی و مدرنی تو Pes 5,6 که شاهد بودیم بر داشتن تور دروازه را به شکل بدی طراحی کردن هر کسی نمیدونست فکر میکرد داره بازیهای جام جهانی 78 را میبینه!
از کجا میدونی که قابلیت انداختن پیراهن بازیکن روی شورتشون اضافه شده؟
من هنوز نفهمیدم مشکل شما با تور دروازه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)