شما فعلاً اون هارد خراب رو بزار تو آب نمک
تا راهش پیدا شه
شما فعلاً اون هارد خراب رو بزار تو آب نمک
تا راهش پیدا شه
آب نمکش مسئله ای نداره اگه به نتیجه برسه، ولی یه سری آهنگ روش بود که فک نکنم جایی گیر بیاد دلم برای اونا میسوزهیکی از بچه ها میگفت احتمال داره یه برد دیگه بندازم روش کار کنه و بشه اطلاعاتشو برگردوند. یعنی میشه؟
عوض کردن برد روی هارد های مکستور و سیگیت که فایده نداشت.
روی هارد لپتاپ رو نمیدونم.
راستی rx و tx داره؟
داره ولی معلوم نکرده کدومه![]()
اگه ممکنه یه عکس از پشتش بگیر بذار
سلام،
اینم عکسا:
فقط یه چیزی دیدم تو عکس 4 و اینکه اون قسمت پایین برد ( وسطش ) دو ردیف هست مثله خطکشه و بینشون 5 تا سوراخه، ردیف پایینیه و نصفه ردیف بالاییه انگار رنگشون تغییر کرده نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر که خیلی شبیه هاردهای اینترنال هست.
البته اگرم جاشون پیدا بشه مهم دستورات که احتمال زیاد فرق میکنه
شما که مدار رو دارید یه تست بکنید با همین دستورات
جای tx , rx رو هم مشابه هارد معمولی در نظر بگیرید
رنگ بعضی از پایه ها هم به نظر تغییر کرده.بوی سوختگی نمیده؟
جاشونو که میشه با سعی و خطا پیدا کرد مهم اینه اون دستورات جواب بده، من خودم خیلی سایتا رو دیدم این مشکل و توش گفته بودن مخصوصا سایت خود دل ولی کسی درباره ی امکان کاری که مثله همین مکستورا بود چیزی نگفته بود، شما تو این فروم خارجیه چی بود اسمش؟ تو اون در این مورد چیزی نخوندی؟
برای اون پایه ها هم الان بعد یه هفته که دیگه بویی نمیده شاید اون اول اگه میدیدم میشد فهمید.![]()
سلام
اون فروم آدرسش اینه
منتها 112 صفحه هست و خیلی حوصله میخواد خوندنشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوای مشکلت رو توش مطرح کن شاید فرجی شد
با سلام
مشکل من با هارد و کارهایی که تا کنون انجام داده ام:
پس از روشن کردن کامپیوتر لوگوی ویندوز نشان داده می شود اما ریستارت شده و در هیچ حالتی حتی safe مد بالا نمی آید. وقتی هارد را به یک کامپوتر دیگر به عنوان هارد دوم وصل می کنم آن یکی کامپیوتر هم ویندوزش بالا نمی آید. در 1 مورد هارد را به کامپیوتر دیگری وصل کردم، با اینکه در setup اولیه هارد را می شناسد اما ویندوز به کندی بالا آمده و هارد را نمی شناسد. با سیدی بوتبل نرم افزار partition table doctor هم ور رفتم. پارتیشنها را می شناسد ولی با rpt هم کاری انجام نمیشود. با سایت شما به طور اتفاقی آشنا شدم و تقاضا دارم لطفا راهنمایی کنید جون بازیابی اطلاعات هارد برایم حیاتی است. آیا مشکل از firware هارد است؟
هارد من ماکستور 160 قدیمی و ساتا است. روش نوشته 6Y160MOSTD (مدل سنگاپوری) اگه اطلاعات دیگه هم بخواید از هارد میگم.
پیشاپیش از توجهتون ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)