میگم مهدی جان این omega4 مرحله آخر هست؟من که گذاشتم واسه آخر میخوام همه چیو آپگرید کنم.راستی 2 تا جای آدمم خالی هست.میگم آدمای دیگه ای هم هستن؟
میگم مهدی جان این omega4 مرحله آخر هست؟من که گذاشتم واسه آخر میخوام همه چیو آپگرید کنم.راستی 2 تا جای آدمم خالی هست.میگم آدمای دیگه ای هم هستن؟
خب مگه نمی گین که بستگی به انتخاب هایی که در گزینه ها انجام میدیم سرنوشت یارامون تغییر می کنه؟؟ پس چطور یکی از دوستان اشاره کرد که همه یاراش مردن ؟؟ و یه نفر دیگه گفت که همه یاراش زنده موندن؟؟؟؟؟
نه ، فقط يك آپگريد هست كه وقتي ميخريش ميري اتاق اون دكتره و درست ميشه .اين آپگريدي كه ميگي همون Shell Shield ها هستن كه بدن شفرد رو قوي مي كنن و قيمت هاي بالايي دارن البته در اين مورد خوب كار شده اما اون جاي زخم گروس با عوض كن زره شم خوب نميشه !
گویا در مرحله ی آخر، انتخاب های ما باعث مرگ یا زنده موندن یاران میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله سینا جون فکر کنم این مرحله آخره واگه اون رو بری بازی از نظر داستانی تموم می شه(هنوز نرفتم ولی احتمالا بایدهمینطور باشه) درضمن شما باید تیم ده نفرت رو تکمیل کنی اینم عکس گروهت:
محتوای مخفی: عکس کامل گروه:
تازه باید به نوعی مراحل اعتماد سازیشون رو بری حالا این مراحل اعتماد سازی رو نمی دونم تا چه حد لازمه ولی دیگه مزه این بازی به همیناش هست چون هر کدومش برای خودشون داستان جالبی داره
ولی یک چیز بگما همینطور که دوستمون گفتن شما فرصت چندانی نداری تا دوستانت رو نجات بدی....
Last edited by mehdy.z; 18-02-2010 at 02:13.
عجب بازیه خریه دمش گرم
فقط نمیدونم چرا برای من صداش مشکل داره این جوریه که صدا یهو قطع میشه و با یه صدای هوا بلندمیاد اما مکالمه ها
نصفه نیمس میاد میره خیلی رو عصابه کاملا هم سخت افزار رو میشناسه حالا چیکار کنم
4 dvd روی هارد 14.4 gb هم حجم داره
مممممممممممممنننننننننننن ننننننننننووووووووووووووو وونننننننننننننننننننننن
Last edited by ELSIN; 18-02-2010 at 13:32.
ممنون حسین جان!زخم ها و وسايل اضافي ديگه تو صورت شپرد بعد از Project Lazarus ، مستقيما برميگرده به Renegade و يا Paragon بودنش در نسخه ي قبل . ميشه در طول بازي با خريد يك آپگريد اين زخم ها رو از بين برد ...
ولی خوب این زخمها خیلی به صورت شپرد عظمت دادن!نسخه یک بازی برای من اصلا جذابیت نداشت ولی این شماره حرف نداشت مخصوصا مرحله آخر!شاید برم ME 1 را هم بازی کنم!
من خیلی منتظر بودم صورت شپرد به این شکل مثل آواتار شما در بیاد ولی اون حد نشد!
سلام دوستان من یه مرحله همه کارارو کردم و به normandy برگشت ولی هنوز تمام نشده و نوشته active the krogan نمیدونم باید چیکار کنم کسی میتونه کمک کنه
از آسانسور برو پايين ترين طبقه . اونجا تو يكي از اتاق ها اون Krogan كه اسمش Grunt هست رو گذاشتن داخل يه محفظه كه ميتوني بازش كني .سلام دوستان من یه مرحله همه کارارو کردم و به normandy برگشت ولی هنوز تمام نشده و نوشته active the krogan نمیدونم باید چیکار کنم کسی میتونه کمک کنه
سلام
الان دارم نصب می کنم...
دیدم که همتون ازش تعریف می کنین
اما من اصلا انگیلیسیم خوب نیست
می تونم راحت بازی کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)