تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 86 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

در مورد ماشین کلا من فکر میکنم فعلا دست نگه دارید ببینید این جریان اول بهمن چی میشه چون مدام خط و نشون میکشند البته به این سادگی هم نیست که بشه جلوی کلی ماشین رو یه روزه گرفت ..مسلما با پرداخت یه پولی مشکل رو حل میکنند!!امیدوارم که اینجوری باشه..
    در مورد کامارو 4 تومانی پیدا میشه کرد اما باید بگردید و اگر پیدا کردین واقعا سریش و پیله بشید!!!!چون صاحبش به این مفتی نمیفروشه..(مگر نه جناب حجازی!1درست میگم؟؟!!)
    در نظر من و با تجربه ای که داشتم موتورهای هشت سیلند در کل از 6 سیلندر بهتره..به دلایل زیاد مثل قویتر بودن و نرمتر کار کردن و زیادتر بودن لوازم یدکی و اوراقی آن..اما اگر 6 سیلند تمیز و مناسب و ارزان هم پیدا کردید چرا که نه؟؟!!بگیرید...

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام آخرش ندونستم چطوری اینجا میشه عکس گذاشت؟این را کپی کردم و پیست انجام شد البته با اجازه!!اما عکسهای دیگه را نمی شه کپی کرد و در صورت کپی شدن هم پیست نمی شه..لطفا ساده ترین راه را بفرمائید
  6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

در مورد ماشین کلا من فکر میکنم فعلا دست نگه دارید ببینید این جریان اول بهمن چی میشه چون مدام خط و نشون میکشند البته به این سادگی هم نیست که بشه جلوی کلی ماشین رو یه روزه گرفت ..مسلما با پرداخت یه پولی مشکل رو حل میکنند!!امیدوارم که اینجوری باشه..
    در مورد کامارو 4 تومانی پیدا میشه کرد اما باید بگردید و اگر پیدا کردین واقعا سریش و پیله بشید!!!!چون صاحبش به این مفتی نمیفروشه..(مگر نه جناب حجازی!1درست میگم؟؟!!)
    در نظر من و با تجربه ای که داشتم موتورهای هشت سیلند در کل از 6 سیلندر بهتره..به دلایل زیاد مثل قویتر بودن و نرمتر کار کردن و زیادتر بودن لوازم یدکی و اوراقی آن..اما اگر 6 سیلند تمیز و مناسب و ارزان هم پیدا کردید چرا که نه؟؟!!بگیرید...

ممنونم camaro LT جان.. کاش شما اسمتون رو می گفتید..

باز من اومدم ماشین بخرم همه چی خراب شد

پس واسه همینه همه دارن آمریکایی ها رو می فروشن !! همشهری دیروز و امروز تهران رو اگه باز کنید یه ردیف کامل ماشین آمریکایی گذاشتن واسه فروش عجب زمونه ایه !!! دارن دستس دستی ما رو کراکی می کنن... همینه مردم میرن معتاد میشن دیگه..
    Last edited by mard_khasteh; 26-11-2009 at 01:09. دليل: املایی

8. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سعید جان اون کامارو ss آبی شیش سیلندره که 3.2 میلیون می گفتو دیدی ؟ نپسندیدی ؟ عکسهاش به نظر تمیز میومد.

10. 3 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تفاوت شتاب و کشش 6 و 8 چقدره ؟؟

یه سری سوال رو فقط محض اطلاع می پرسم :

آیا با 6 هم میشه مث 8 تیک-آف یا برن-اوت کرد ؟؟ اصلا میشه رو کامارو ی 6 سیلندر به عنوان یه ماسل حساب باز کرد؟

کامارو 6 سیلندر و 8 سیلندر از لحاظ شتاب در حد چه ماشینی هستند؟ اگه ممکنه مثال بزنید.. فرضا کامارو 6 سیلندر سالم می تونه 206 رو بگیره؟ ( شرمنده اینا رو فقط واسه اطلاع می پرسم )

کامارو 8 سیلندر چطور؟

12. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آخرش ندونستم چطوری اینجا میشه عکس گذاشت؟این را کپی کردم و پیست انجام شد البته با اجازه!!اما عکسهای دیگه را نمی شه کپی کرد و در صورت کپی شدن هم پیست نمی شه..لطفا ساده ترین راه را بفرمائید
    الان یاهو مسنجر من خراب شده.. وگرنه دقیق توضیح می دادم.. شما اول عکس رو یه جا upload کنید..
    آیا عکستون رو آپلود کردید ؟

سعید جان اون کامارو ss آبی شیش سیلندره که 3.2 میلیون می گفتو دیدی ؟ نپسندیدی ؟ عکسهاش به نظر تمیز میومد.
    مخلصم تقی جان.. والا اون بتونه زیاد داره.. ماشین شمال هم هست و پوسیدگی و .......

خلاصه دیگه فکرش رو نکردم..

فردا هم دارم میرم دو تا 75 ببینم.. ببینم چی میشه.. دمت گرم
    Last edited by mard_khasteh; 26-11-2009 at 00:29. دليل: املایی

14. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من فکر می کنم به چند دلیل نمی تونن ماشین های قدیمی تمیز رو جمع کنن :

یکی اینکه افراد زیادی هستن که از این ماشین های کلاسیک حمایت می کنن.. و خیلی برش دارن.. مث مدیر سایت IranMuscleCars که مطمئنا اجازه نمی دن بلایی سر این ماشین ها بیاد.. یا مدیر گردهمایی خودرو های کلاسیک تو اصفهان. و...

و دوم اینکه ماشین های زیادی هستن که ارزش مالی بالایی دارن.. مثل اون کادیلاک ضد گلوله... یا اون شلبی 67 که آقا خسرو داره بازسازی می کنه..

نکته سوم : چون راهنمایی و رانندگی معیار دقیقی واسه جدا سازی ماشین های قدیمی از هم نداره بنابراین نمی تونه تر و خشک رو با هم بسوزونه.. چون خیلی از این ماشین ها میراث کشور هستند و باید تو موزه باشن.. نه خیابون

به نظر من اگه این دوره هم بگذره و دست از سر ماشین های قدیمی بر دارن قیمت ماشین های قدیمی بالا میره.. (البته نظر شخصیم هست و ممکنه اشتباه باشه) چون الان خیلی ها از ترس دارن ماشیناشون رو می فروشن... اما اگه پلاک کلکسیونی بدهند چی میشه !!!

من فردا میرم راهنمایی و رانندگی دقیقا بفهمم داستان چیه.. میام نتیجه رو میگم...
    من چند روز پیش با یه افسر صحبت می کردم.. بهم گفت اگه ماشین سالم باشه و پلاک داشته باشه که دیگه مشکلی نداره.. !!
    میری معاینه رو می گیری و حله !!

16. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی خوب خودمونیم .. آدم تنش می لرزه بخواد 4500 پول پای ماشین بده که حتی به احتمال 1% فردا ممکنه نتونی باهاش تردد کنی

ای روزگار...

18. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

تفاوت شتاب و کشش 6 و 8 چقدره ؟؟

یه سری سوال رو فقط محض اطلاع می پرسم :

آیا با 6 هم میشه مث 8 تیک-آف یا برن-اوت کرد ؟؟ اصلا میشه رو کامارو ی 6 سیلندر به عنوان یه ماسل حساب باز کرد؟

کامارو 6 سیلندر و 8 سیلندر از لحاظ شتاب در حد چه ماشینی هستند؟ اگه ممکنه مثال بزنید.. فرضا کامارو 6 سیلندر سالم می تونه 206 رو بگیره؟ ( شرمنده اینا رو فقط واسه اطلاع می پرسم )

کامارو 8 سیلندر چطور؟

شتابشون خیلی تفاوت داره از اون طرف استهلاک 8 بیشتره یعنی با خرید 6 خرج متوسطی که چند ماه یه بار باید برای ماشینت بکنی کمتر میشه و اینکه از نظر حداکثر سرعت 8 و 6 در یه اندازه هستند

برن اوت تو کدوم خیابونا؟خیابونای ایران؟!تو خیابونای ما اینقدر ترافیک هست که اگه بتونی با دوچرخه برن اوت بزنی شاهکار کردی!

کلا 8 و 6 از نظر شتاب مثل هم نیستن ولی شتاب 6 هرچقدر هم کمتر باشه بازم از 206 بیشتره(البته 6 دارم تا 6 ها)به دست فرمون خودتم بستگی داره

کلا به نظرمن اگه علا وه بر اینکه میدونی کارت سوخت ماشینای بالای 35 سال داره باطل میشه و از سال 90 هم ترددشون به چند کیلومتر در روز محدود میشه بازم میخای ماشین امریکایی بگیری 6 سیلندر بگیر
    Last edited by BLACK-BLACK; 26-11-2009 at 09:12.

20. 3 کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •