تو سایت آرینا:
تو بعضی از زبون هاش مثلا قسمت خاور میانه: فارسی، عربی، فرانسوی زده دارای سی پی یو AMD ولی مثلا تو انگلیسیش ننوشته....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیبه!![]()
تو سایت آرینا:
تو بعضی از زبون هاش مثلا قسمت خاور میانه: فارسی، عربی، فرانسوی زده دارای سی پی یو AMD ولی مثلا تو انگلیسیش ننوشته....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیبه!![]()
نکنه نسخه های vodafone یا orange نداشته باشنش؟![]()
تو این سایتها هم درباره AMD نوشتن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیخیال، حالا اصلا ماله SiS باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مهم اینه: Intuitive, Fast, Fun!
نیما دوست عزیز-- گوشیت رو که آپدیت کردی فرقی تو کیفیت عکسبرداری و فیلم برداری حاصل شده ؟ صداش چطور تو هنذفری و اسپیکر فرق خاصی کرده ؟ و ابن که از همه مهم تره با آپدیت بازم محدودیت حجم جاوا داره (اگه میشه امتحان کن)--شما خودت تا به حال روش برنامه ریختی اصلان برنامه های جاوا توش با حال و جالب هم پیدا میشه --- ببخشید زیادی پرسیدم
یه چیز دیگه هم یادم اومد ----اینکه با آپدیت مشکل پخش divx که حتما باید کانورت میکردی حل شده یا نه چون فکر میکنم این مشکل نرم افزاری باشه چون رنوار با سخت افزار ضعیف تر و ابنترفیس قدیمی تر راحت همه رو اجرا میکنه ----
دوربینش فرقی نکرده
صدا هم همین طور فرقی نکرده
برنامه هنوز بالای سه مگ نصب نکردم ولی اگه امتحان کردم خبر میدم.
DivX هم امتحان نکردم.
حقیقتا برنامه و بازی و به درد بخور برای این گوشی پیدا نکردم خیلی هم گشتم ولی چیزی که به در بخوره و مناسب رزولیشن صفحه این گوشی باشه پیدا نکردم.اصلا برنامه برای جاوا چیزای خیلی ابتداییه.
اگر دنبال برنامه هستی بی خیال این گوشی شو.
منم از گوشیم خیلی راضی ام ولی به خاطر این که برنامه نیست واسه اش می خوام ردش کنم اچ تی سی هیرو یا مجیک بگیرم.
آخرش با برنامه های جاوا نمیشه سر کرد!
حالا یه سوال،پلیرش میتونه lyric همراه آهنگا رو نمیش بده؟
راستی ببخشید - یه سوال دیگه، میشه پس زمینه ی هیچ کدوم از صفحه هاش رو عوض کرد؟ (کنتکت، ویجگت...)
من تا حالا چنین چیزی ندیدم.فکر کنم باید خود آهنگ این قابلیت رو داشته باشه.بعد پلیر
من که چنین آهنگی به تورم نخورده.
نه متاسفانه
فقط میشه واسه صفحه قفلش والپیپر گذاشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)