منظور از صدا صداى تراکتور نيست.
ىه نويز کمىه.
نه تست کردن نداره فقط سريال جعبه رو با دستگاه چک کن...قيمت هم با گارانتى 890 هست بپا بهت نندازن.خريدى نرى ديگه پيدات نشه هااا يه رويو توپ بزار اصلا يه تاپيک بزن واسش.
شاد و خرم باشى
منظور از صدا صداى تراکتور نيست.
ىه نويز کمىه.
نه تست کردن نداره فقط سريال جعبه رو با دستگاه چک کن...قيمت هم با گارانتى 890 هست بپا بهت نندازن.خريدى نرى ديگه پيدات نشه هااا يه رويو توپ بزار اصلا يه تاپيک بزن واسش.
شاد و خرم باشى
نه والا! چند روزه این جوری شده!![]()
میشه 5742_رو با 5741 مقایسه کنید
آقا یه نقطه اندازه سره سوزن افتاده رو مانیتورم رنگشم سبزه (وقتی صفحه تیره است خیلی به چشم میاد ) نمیره ایا پیکسل های مانیتورم سوخته ؟
اگه سوخته یه موقع بیشتر نشه ؟
واسه تعمیرش چه کار کنم ؟
سلام منwin xpنصب کردم روی 5742 اما فروشنده ...سی دی درایورشو اشتباه داده بهم واسه یه مدل دیگه ست .میشه لینک بدید واسه درایورش
Last edited by agha vahid; 11-11-2010 at 11:02.
مبارکت باشه
اول یه بسم الله بگو بعد جعبه رو باز کن ببین همه چیزش توش باشه
بعد یه تبدیل دوشاخه وصل کن سر شارژرش باطریو که جا زدی وصل کن به برق بزار یه 8 ساعت تو برق باشه واسه شارژ اولیه اما میتونی روشنش کنی اگه سی دی ویندوز داخلش داره شروع به نصب کن
بعد درایور هاشو نصب کن
حالا با خیال راحت استفاده کن![]()
اکثر پيکسل هاى سوخته نرم افزارى و سخت افزارى قابل ترميم هستن.
شما يه عکس با کيفيت بزار ببينيم چطوريه.فکر کنم فقط پيکسل سفيد قابل تعمير نباشه.
رنگش سبزه
نمی دونم شاید چون هنوز درایور کارت گرافیگ نریختم اینجوری شده
اول شما آخرین درایور رو از سایتش با توجه به سیستمت دانلود کن و نصب کن بعدش ببین چطوریه....
سلام خدمت اساتیدگرامی
من کارت گرافیک 1541 (GeForce GT 320M) رو اور کردم. فیفا 2011 و شیفت خیلی راحت و تمیز اجرا میشن.میخوام بدونم میشه سی پی یو شم اور کرد؟ set fsb ، سی پی یو Core i3 330M رو نمیشناسه. پیشاپیش ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)