تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 106 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

شما زمانی که گوشی رو فلش میکنی تمام اطلاعات روی حافظه گوشیت پاک میشه و دفترچه تلفن هم ازون دسته است.شماره هات رو روی سیمکارتت سیو کن که به مشکلی بر نخوری.در مورد مسیج هم من یادمه که یکی دوبار سیمکارت روش رو عوض کردم ولی مسیج هام پاک نشد(البته دقیق یادم نیستاااااااا)
    در مورد شارژ هم من معمولا یک روز و نصفی شارژ میتونستم نگهدارم البته من با گوشی تقریبا معمولی ور میرم یعنی نه زیاد و نه کم.
    در مورد عکس انداختن هم من یه سفر شمال رفتم و خودمو خفه کردم با عکس انداختن،تقریبا روزی دوبار شارژش می کردم،البته باید عرض کنم که من شدیدا توی عکس انداختن شورش رو در آورده بودم.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا رايان آدم رم بالا داشته باشه شورش رو در مياره من كه هنوز با رم 1 دارم مي سازم از اين دست و دلبازيها نمي كنم مختصر وشايد مفيد
    نميشه با كامپيوتر بك آپ بگيرم اگر كسي اينكارو انجام داده لطفا در حد زير سيلك !!! راهنمايي كنه با پي سي سيوئيت ور رفتم نتونستم بعد از فلش ريختن اون روي گوشي راحته؟ آخه تغداد شماره هاي فون بوكم از ظرفيت سيم كارت بيشتره
    سپاس
    Last edited by pamida; 16-11-2009 at 00:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

حقیقتش من تا حالا با pc studio کار نکردم.با خود گوشی ببین نمیتونی بک آپ بگیری؟من اگه گوشی دم دستم بود یه نگاهی می انداختم ولی تا فردا نمیتونم نگاه کنم.حالا خودت یه نگاهی کن ببین،احتمالا با گوشی بشه بک آپ بگیری و روی مموریت سیو کنی.

داره خودمونی میشه mehdibss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پالیزی

پيش فرض

بازم سلام. خیالتون راحت. فعلا سوالی ندارم. راستش من اصلا این گوشی رو از لیستم خط زده بودم با توجه به اطلاعاتی که در سایت gsm.ir برداشته بودم البته این سایت هم صرفا اطلاعات سایت gsmarena رو ترجمه میکنه و به نوعی میشه گفت اطلاعاتش قابل استناد هستش.و انتخابم شده بود بین pixon و renior ولی وقتی با این فروم آشنا شدم نظرم تغریبا برگشت. البته هنوز با 2-3 تا مورد نتونستم کنار بیام. 1-شارژ باطری ببنید دوستان داریم موبایل میخریم نه تلفن بیسیم که بگیم خوب شارژش تموم شد میزنیم به شارژر. دوستمون آریان گفت شده تو یک روز 2 بار هم شارژ کرده و این اصلا خوب نیست. راستش رو بخواین من 1 ماه پیش nokia e66 گرفتم و صرفا و صرفا و صرفا به خاطر اینکه با شارژ و دوربینه ضعیفش نتونستم کنار بیام با 70 تومن ضرر فروختمش . گوشی ای که حتی پلاستیک هدفونش رو هم باز نکرده بودم.تازه اون بدبخت 2 روز شارژ نگه میداشت.البته توقعی که زا اون داشتم رو از این ندارم چون این صفحش تاچش و شارژ بیشتری مصرف میکنه ولی خدائیش 1 روز یا 2 روز هم خیلی کمه چه برسه به روزی 2 بار شارژ. البته میدونم داستان دوستمون آریان یک استثنا بوده.2- توی همون فیلمهائی که پالپ عزیز هم گذاشته تو یک جا میخواد بلوتوث رو فعال کنه یک جا عمل نمیکنه .فیلم رو ببینید. و این نگرانی من رو درباره ضعف تاچش باز هم زیاد میکنه. ( ببخشید انقدر وسواس دارم) ولی نمیدونم همه تاچها اینجورین و بعضی وقتها ممکنه فرمان نگیرن یا ... . ببینید من از قیافه و امکانات این گوشی بینهایت خوشم میاد ولی دودل هستم .نمیدونم این مدل ال جی رو هم دیدید یا نه ولی یک مدل ال جی هم اومده که امکاناتش مثل همین گوشی با ظاهر بینهایت زیباتر و ضفحه کیبرد فوق العاده جالب و زیبا و عمر باطری 8 ساعت مکالمه و صد البته قیمت وحشتناک ( حداقل در حال حاظر)گوشی GD900 CRYSTAL ( حتما ببینیدش) خلاصه گیج شدم والا. الان میگید عجب آدمیه این همه حرف زدیم ونوقت این ...

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازم سلام. خیالتون راحت. فعلا سوالی ندارم. راستش من اصلا این گوشی رو از لیستم خط زده بودم با توجه به اطلاعاتی که در سایت gsm.ir برداشته بودم البته این سایت هم صرفا اطلاعات سایت gsmarena رو ترجمه میکنه و به نوعی میشه گفت اطلاعاتش قابل استناد هستش.و انتخابم شده بود بین pixon و renior ولی وقتی با این فروم آشنا شدم نظرم تغریبا برگشت. البته هنوز با 2-3 تا مورد نتونستم کنار بیام. 1-شارژ باطری ببنید دوستان داریم موبایل میخریم نه تلفن بیسیم که بگیم خوب شارژش تموم شد میزنیم به شارژر. دوستمون آریان گفت شده تو یک روز 2 بار هم شارژ کرده و این اصلا خوب نیست. راستش رو بخواین من 1 ماه پیش nokia e66 گرفتم و صرفا و صرفا و صرفا به خاطر اینکه با شارژ و دوربینه ضعیفش نتونستم کنار بیام با 70 تومن ضرر فروختمش . گوشی ای که حتی پلاستیک هدفونش رو هم باز نکرده بودم.تازه اون بدبخت 2 روز شارژ نگه میداشت.البته توقعی که زا اون داشتم رو از این ندارم چون این صفحش تاچش و شارژ بیشتری مصرف میکنه ولی خدائیش 1 روز یا 2 روز هم خیلی کمه چه برسه به روزی 2 بار شارژ. البته میدونم داستان دوستمون آریان یک استثنا بوده.2- توی همون فیلمهائی که پالپ عزیز هم گذاشته تو یک جا میخواد بلوتوث رو فعال کنه یک جا عمل نمیکنه .فیلم رو ببینید. و این نگرانی من رو درباره ضعف تاچش باز هم زیاد میکنه. ( ببخشید انقدر وسواس دارم) ولی نمیدونم همه تاچها اینجورین و بعضی وقتها ممکنه فرمان نگیرن یا ... . ببینید من از قیافه و امکانات این گوشی بینهایت خوشم میاد ولی دودل هستم .نمیدونم این مدل ال جی رو هم دیدید یا نه ولی یک مدل ال جی هم اومده که امکاناتش مثل همین گوشی با ظاهر بینهایت زیباتر و ضفحه کیبرد فوق العاده جالب و زیبا و عمر باطری 8 ساعت مکالمه و صد البته قیمت وحشتناک ( حداقل در حال حاظر)گوشی GD900 CRYSTAL ( حتما ببینیدش) خلاصه گیج شدم والا. الان میگید عجب آدمیه این همه حرف زدیم ونوقت این ...

ماشاالله جواب کدوم رو بدم ؟

ببین عزیز نمیدونم چقدر روم شناخت دار یولی من هدفم صرفا کمک به شماست و چیزی که نباشه رو بهت نمیگم ...

شما اگه گوشی اوردین که با استفاده شدید بیشتر از 6 نهایت 8 ساعت شارژ دووم اورد درسته ... بهترین گوشی با قویترین باتری اگه استفاده کنی همش روزی 2 بار حداقل باید به شارژ بزنی ...شما به گوشیهای قدیمی مثل 1100 یا گوشیهایی مثل k310 نگاه نکنید که نه اینترنت انچنانی دارن و نه بازی و نه صفحه نمایشو cpu که بخواد شارژ بخوره ... به عبارتی شما استفاده ای سنگین نمیتونی ازش بکنی که بخواد شارژ کم کنه ... این گوشی با توجه به بقیه گوشی ها و با توجه به صفحه نمایشش از شارژ متوسطی برخورداره .. نه ضعیف نه قوی ...حالا شما نمیتونی با این مسئله کنار بیای که هیچ .. ولی بقیه گوشیهایی هم که گفتی تفاوتی ندارن و حداقل اگه 8300 از اونا قویتر نباشه ضعیفتر نیس ...میتونی اطلاعات باتریشونو از gsmarena برداری

در مورد تاچ هم عزیزم فیلمی که میگیو منم دیدم و خودم انجام دادم شما دوباره فیلمو ببین ! اون قسمت بلوتوث که میگی چون دوربین فیلمبرداری هم دستم بود تمرکز لازم رو نداشتم ... و پایین دایره وسط که منجر به روشن شدن بلوتوث میشه رو زدم ... حتما دوباره ببین .. واسه همین عمل نکرد ولی دوباره که درست روش زدم عمل کرد... و اینکه بازم تاچش از جفت اون 2 تا گوشی که گفتی بهتره ... مطمئن باش ...

ال جی کریستال هم اصلا به قیمتش نمیرزه .. دیدمش .. گوشی خیلی خوبیه ولی دوربین عکاسی و فیلمبرداریش در حد این نیست صفحه نمایش هم همینطور ولی در کل گوشی خوبیه فعلا نمیرزه ...
    Last edited by pulp_152; 16-11-2009 at 01:30.

7. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کریستال هم گوشیه خوبیه ولی در حال حاضر گرونه و هنوز افت قیمت نکرده.
    در مورد شارژ هم با استفاده معمولی یک روز و نصفی الی دو روز جواب میده که فکر می کنم بس باشه.من الان آیفون 3gs دارم و روزی دوبار شارژش می کنم و توی بهترین حالت روزی یبار چون استفادم ازش خیلی زیاده.شما هم اگه از این گوشی معمولی استفاده کنی یک روز و نصفی شارژ داری که فکر نکنم دیگه خیلی ناراحت کننده باشه.
    در مورد تاچش هم باید عرض کنم که قلقش که بیاد دستت خیلی راحت باهاش کار می کنی و مشکلی نخواهی داشت ولی بهرحال هر صفحه لمسی یه ضریب خطایی داره دیگه که پیش میاد.
    در مورد پیکسون بگم که این گوشی از پیکسون خیلی سرتره.
    کلا بهت بگم منکه ناراضی نبودم چون با توجه به پولش گوشی خیلی خوبی هستش.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد ترجمه gsmarena درسته ولی اگه شما به سایت gsmarena بری یک preview داره یه review که previe نسخه ازمایشی گوشی دست سایت میرسه و اونو تست میکنه و نظرشو میده ... بعد از اینکه گوشی وارد بازار شد ... میرن یه گوشی از داخل بازار تهیه میکنن ! یا اصلا میخرن ولی گوشی هستش که دست عموم هستش ... تست میکنن و نتیجشو میگن ...

حالا این سایت gsm عزیز ... اومده فقط preview رو نوشته و خبری از review نیست ...خوب بچه هایی که حداقل یکم دنبال گوشی هستند و اطلاعات دارن همه تایید میکنن گوشی نسخه ازمایشی با نسخه اصلی همیشه و همیشه تفاوت های زیادی داشته و خیلی چیزها تو نسخه اصلی اصلا به کل عوض شده .. حتی سخت افزاری چه برسه به نرم افزاری
    Last edited by pulp_152; 16-11-2009 at 13:46.

11. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من با15-30دقيقه مكالمه در روز يه خرده الكي هم بهش ور ميرم چند تا عكس و 5دقيقه فيلمبرداري بيش از دو روز شارژ دارم ديشب فول شارژ كردم هنوز يه خطشم كم نشده 10 دقيقه مكالمه داشتم 10تامسيج فرستادم 20 دقيقه موسيقي گوش كردم.اگر فردا پس فردا هم همينطوري استفاده كنم سه روز ميره.ضمنا از ساعت يك بعد از نصفه شب تا 6صبح خاموش ميكنم.
    البته وقتي ويبره تاچش فعال بود خيلي مصرفش بالا بود.
    من چند تا نرم افزار مهم داشتم روي اين گوشي چب به راست ميشه ظاهرا روي خيلي از گوشيا اينطوريه اگر نرم افزار مهمي داري ميخواي بدوني نصب ميشه وجواب ميده لينكش رو براي ما بذار ميريزيم روي گوشيمون نتيجشو ميگيم كه بعدا كلافه نشي
    اصلا از اينكه وقت ميذاري شرمنده نباش خيلي خوبه كه با تحقيق بري براي خريد.واقعا بايد روي چيزايي كه برات اهميت داري حسابي تحقيق كنين ضمنا اينكه چقدر ميخواي مايه بذاري هم مهمه.

13. 2 کاربر از pamida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پالیزی

پيش فرض

آقا سلام.بچه ها من امروز رفتم جمهوری گوشی رو بگیرم ولی....
    متاسفانه یا خوشبختانه دیدم گوشی crystal قیمتش 430 هستش و چند تا مغازه هم بیشتر نداشتن. مطمئنم که تا 2 -3 هفته دیگه قیمتش زیر 400 میاد. خلاصه باز دو دل شدم و دست از پا دراز تر برگشتم. بی تعصب بگم خدائیش ظاهرش و باطریش از s8300 خیلی شاخ تره ولی دوربینش تو 8 مگا پیکسلی ها از همه افتضاح تره و میگن در حد 5 مگا پیکسلی و نویزش زیاده. خلاصه همین دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پالیزی

پيش فرض

من فکر میکردم قیمتش بالای 500 باشه.crystal رو میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •