تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 82 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد یه ترا وسترن کدوم رنگش خوبه؟سبز یا آبی؟اصلا چه فرقی دارن این رنگا؟
    همانطوریکه دوستان گفتند WD Black در بین این سه مدل بالاترین پرفورمنس (مخصوصاً مدلهای قدیمی که مدل نامبر به FAEX ختم میشود) را دارد و همچنین مدت وارانتی آن طولانیتری هست (البته فکر نمیکنم در ایران کاربردی داشته باشد) ولی WD Green با توجه به Cool و Quite بودن مناسب جهت آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دیسک دوم (غیر ویندوزی) هست . اگر قصد نصب و اجرای OS و نرم افزار دارید و اگر توانایی مالی برای خرید WD Black ندارید میتوانید WD Blue بخرید که قیمت مناسب تری دارد و پرفورمنس آن برای کاربردهای عادی راضی کننده هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 14-09-2014 at 17:37.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

این که هارد به مدت طولانی به دستگاه وصله و از داخلش فقط فیلم و موزیک پلی میکنم به هارد آسیب میزنه؟! استفاده مفید از هارد در طول روز جوری که بهش آسیب نزنه چقدر میتونه باشه؟
    در مورد سوال آخر ، میتونید به مدت طولانی از آن استفاده کنید و دچار مشکلی هم نشود ، ولی اگر فقط روی یک سیستم استفاده میکنید منطقی تر این بود که هارد دیسک Internal میخریدید که کارائی و امنیت بیشتری داشت .

در مورد سوال آخر ، پیشنهاد میکنم حجم کمتری را تست کنید مثلا 500GB .
    سلام سوال من هم مشابه همینه منم فایل ها رو از داخل هارد play میکنم

حتی شنیدم زیاد کپی و paste کردن فایل و جابه جای فایل روی هارد اکسترنال ضرر داره و عمر هارد رو کم می کنه و حتی ممکنه هارد غیر قابل استفاده شه یکی ازاستفاده های ما برای هارد همین بک اپ گیری اطلاعات هست که هر چند وقت یه بار اطعالاتش جدید داخلش می ریزیم و یا اطلعالاع را جا به جا می کنیم
    تا چه حد ای حرف صحت داره؟؟؟یعنی ایا ظرفیت و مقدار خاصی برای جابه جا کردن اطلاعات در هارد هست که فرض بعد از 10000 بار ، هارد قابل اسفتاده نیس ؟؟؟از طرفی فرمودید که ممکن هست ازهاردمون همیشه استفاده کنیم و از داخل ان فایل ها play باشن اما به هارد اسیبی وارد نشه ف چه طوری؟
    چه نکات امنتیی باید رعایت کنیم که مطمئن باشیم هاردمون حداقل برای ده سال قابل استفادده باشه؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سوال من هم مشابه همینه منم فایل ها رو از داخل هارد play میکنم

حتی شنیدم زیاد کپی و paste کردن فایل و جابه جای فایل روی هارد اکسترنال ضرر داره و عمر هارد رو کم می کنه و حتی ممکنه هارد غیر قابل استفاده شه یکی ازاستفاده های ما برای هارد همین بک اپ گیری اطلاعات هست که هر چند وقت یه بار اطعالاتش جدید داخلش می ریزیم و یا اطلعالاع را جا به جا می کنیم
    تا چه حد ای حرف صحت داره؟؟؟یعنی ایا ظرفیت و مقدار خاصی برای جابه جا کردن اطلاعات در هارد هست که فرض بعد از 10000 بار ، هارد قابل اسفتاده نیس ؟؟؟از طرفی فرمودید که ممکن هست ازهاردمون همیشه استفاده کنیم و از داخل ان فایل ها play باشن اما به هارد اسیبی وارد نشه ف چه طوری؟
    چه نکات امنتیی باید رعایت کنیم که مطمئن باشیم هاردمون حداقل برای ده سال قابل استفادده باشه؟ مرسی
    سلام .

جمله زير در نقل و قولي كه از پست من گرفتيد ، مربوط به كاربر paiinful هست و بهتر بود بصورت جداگانه نقل و قول ميشد !

این که هارد به مدت طولانی به دستگاه وصله و از داخلش فقط فیلم و موزیک پلی میکنم به هارد آسیب میزنه؟! استفاده مفید از هارد در طول روز جوری که بهش آسیب نزنه چقدر میتونه باشه؟
    مقدار MTBF كه در ديتاشيتها گفته ميشود بر اساس يكسري پارامترهايي هست كه اگر رعايت نشود ميتواند باعث كاهش MTBF ، افزايش AFR و كاهش زودرس كارايي هارد ديسك شود . بعنوان مثال همانطوريكه در عكس زير ميبينيد (مربوط به هارد ديسكهاي Seagate Barracuda 7200.14) مقدار Workload ساليانه حداكثر 55 ترابايت در هر سال هست (Workload هم به معنی حجم user data ترانسفر شده از/به هارد دیسک در طول يكسال هست) . Load/unload cycles در دماي 25 درجه و 50 درصد rel. humidity در حدود 300 هزار بار هست و ...

چه نکات امنتیی باید رعایت کنیم که مطمئن باشیم هاردمون حداقل برای ده سال قابل استفادده باشه؟
    ده سال !؟ یکی از علتهای خرابی هارد دیسک ، کاهش کیفیت لایه مگنتیکی روی پلاتر بر اثر گذشت زمان هست حتی اگر هم از هارد ديسك هيچ استفاده اي نشود . اطلاعات ذخیره شده مهمتر از خود هارد دیسک هست و با توجه به عدم اطمینان 100% هارد دیسکها ، بهترین کار بکآپ گیری از اطلاعات روی دو یا چند هارد دیسک هست .

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام .

جمله زير در نقل و قولي كه از پست من گرفتيد ، مربوط به كاربر paiinful هست و بهتر بود بصورت جداگانه نقل و قول ميشد !

مقدار MTBF كه در ديتاشيتها گفته ميشود بر اساس يكسري پارامترهايي هست كه اگر رعايت نشود ميتواند باعث كاهش MTBF ، افزايش AFR و كاهش زودرس كارايي هارد ديسك شود . بعنوان مثال همانطوريكه در عكس زير ميبينيد (مربوط به هارد ديسكهاي Seagate Barracuda 7200.14) مقدار Workload ساليانه حداكثر 55 ترابايت در هر سال هست (Workload هم به معنی حجم user data ترانسفر شده از/به هارد دیسک در طول يكسال هست) . Load/unload cycles در دماي 25 درجه و 50 درصد rel. humidity در حدود 300 هزار بار هست و ...

.
    سلام معذرت برای نقل قول اشتباهی
    در مورد این Book WD هم اطلاعاتش رو دارید اوضاع چه طوریه ؟؟و ویژگی های datasheet این هارد ها چی هست؟
    مرسی

ده سال !؟ یکی از علتهای خرابی هارد دیسک ، کاهش کیفیت لایه مگنتیکی روی پلاتر بر اثر گذشت زمان هست حتی اگر هم از هارد ديسك هيچ استفاده اي نشود . اطلاعات ذخیره شده مهمتر از خود هارد دیسک هست و با توجه به عدم اطمینان 100% هارد دیسکها ، بهترین کار بکآپ گیری از اطلاعات روی دو یا چند هارد دیسک هست
    .
    بهترین کار کپی اطلاعات در چند هارد هست اما مساله اینه که فقط یه هارد دارم نه چند تا !!! اون یه دونه هارد هم به نیت بک اپ گیری ازاطلاعاتم خریدم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد این Book WD هم اطلاعاتش رو دارید اوضاع چه طوریه ؟؟و ویژگی های datasheet این هارد ها چی هست؟
    در دیتاشیت هارد دیسکهای سری Desktop و Mobile کمپانی وسترن دیجیتال (مدلهایی که در سیستهای عادی استفاده میشوند) چیزی درباره Workload و ... گفته نشده . احتمالاً اینطور فرض کرده که در استفاده های عادی ، این هارد دیسک در شرایطی قرار نمیگیرد که نیاز به اعلام تمام مشخصات دقیق آن از جمله Workload و MTBF و ... باشد .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    بنگلادش

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه سوالم تکراری ببخشید
    من توی لپتاپ . pc ام بیشتر از100G عکس و فیلم دارم(که همشون عکس و فیلم خانوادگی و 8 و9 سال زندگیم خیلی برام مهمه)
    حالا هارد کامپیوتر هام دیگه جا نداره و چون قبلا مشکلی برای pc ام پیش اومده بود که کم مونده بود همه ی عکسام بپره .می خواستم یه هارد اکسترنال 1T بگیرم.
    داشتم صفحات را الان می خوندم دیدم دوستان گفتن بهتره از اطلاعاتتون 2 تا بک آپ بگیرید
    چون می خوام هارد کامپیوتر هام را خالی کنم.به نظرتون بهتر به جای یک هارد اکسترنال 1T بایتی 2 تا هارد 500G بگیرم یا لزومی نداره؟

بعد چون اطلاعاتم از کامپیوتر زیاد نیست.چندتا سوال دارم امیدوارم کمکم کنید
    1-سرعت ذخیره و خواندن اطلاعات علاوه بر مشخصات سخت افزاری هارد به مشخصات سخت افزاری کامپیوتر هم بستگی داره مثلا به میزان رم یا نوع ویندوز؟
    2-بعد می شه روی هارد های اکسترنال برنامه های مختلف را نصب کرد(به جای هارد خود کامپیوتر)و تو کامپیوتر ازش استفاده کرد
    3-در مورد مارکش هم دوستان گفتن WD خوبه 2.5 .درسته یا مارک بهتری هم هست
    4-تفاوت وزن هارد های 2.5 اینچی با 3.5 اینچی خیلی زیاده(چون من هنوز شک دارم کدوم بهتره.یه سری از دوستان می گفتن سرعت هارد های 3.5 اینچی بیشتره؟

ببخشید سوال هام زیاد شد
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه سوالم تکراری ببخشید
    من توی لپتاپ . pc ام بیشتر از100G عکس و فیلم دارم(که همشون عکس و فیلم خانوادگی و 8 و9 سال زندگیم خیلی برام مهمه)
    حالا هارد کامپیوتر هام دیگه جا نداره و چون قبلا مشکلی برای pc ام پیش اومده بود که کم مونده بود همه ی عکسام بپره .می خواستم یه هارد اکسترنال 1T بگیرم.
    داشتم صفحات را الان می خوندم دیدم دوستان گفتن بهتره از اطلاعاتتون 2 تا بک آپ بگیرید
    چون می خوام هارد کامپیوتر هام را خالی کنم.به نظرتون بهتر به جای یک هارد اکسترنال 1T بایتی 2 تا هارد 500G بگیرم یا لزومی نداره؟

بعد چون اطلاعاتم از کامپیوتر زیاد نیست.چندتا سوال دارم امیدوارم کمکم کنید
    1-سرعت ذخیره و خواندن اطلاعات علاوه بر مشخصات سخت افزاری هارد به مشخصات سخت افزاری کامپیوتر هم بستگی داره مثلا به میزان رم یا نوع ویندوز؟
    2-بعد می شه روی هارد های اکسترنال برنامه های مختلف را نصب کرد(به جای هارد خود کامپیوتر)و تو کامپیوتر ازش استفاده کرد
    4-تفاوت وزن هارد های 2.5 اینچی با 3.5 اینچی خیلی زیاده(چون من هنوز شک دارم کدوم بهتره.یه سری از دوستان می گفتن سرعت هارد های 3.5 اینچی بیشتره؟

ببخشید سوال هام زیاد شد
    با تشکر
    سلام .

به نظرتون بهتر به جای یک هارد اکسترنال 1T بایتی 2 تا هارد 500G بگیرم یا لزومی نداره؟
    بعد چون اطلاعاتم از کامپیوتر زیاد نیست.
    با توجه به اينكه حجم اطلاعات زياد نيست ، اگر كل اطلاعات را روي دو هارد ديسك جداگانه ذخيره كنيد بهتر هست .

قطعاً بله ؛ نه تنها مشخصات سخت افزاري سيستمي كه هارد ديسك به آن متصل ميشود در سرعت ترانسفر ديتا موثر هست بلكه عوامل نرم افزاري هم ميتوانند روي سرعت تاثير بگذارد.

ميتوان اينكار را انجام داد ولي منطقي تر اين هست كه روي هارد ديسك اصلي سيستم نصب كنيد و هارد ديسك اكسترنال صرفاً براي آرشيو اطلاعات باشد .

از برندهاي ديگر مثل Seagate هم ميتوان انتخاب كرد .

دوترابايتي WD my book حدود 0.89 كيلو و دوترابايتي WD my passport ultra حدود 0.23 كيلو (اطلاعات از ديتاشيت گرفته شده) . در مورد بيشتر بودن سرعت هارد ديسكهاي 3.5 اينچي در مقايسه با مدلهاي 2.5 اينچي بايد مدل و مشخصات آن و همچنين منظور از سرعت (Access Time و يا Sequential Transfer rate) دقيقاً مشخص شود تا بهتر بتوان اظهار نظر كرد . بعضي از هارد ديسكهاي 2.5 اينچي وجود دارد كه سرعت خيلي بهتري در مقايسه با انواع 3.5 اينچي دارند .

در آغاز فعالیت gg123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

یه هارد Seagate Backup Plus 3TB Desktop USB 3.0 1 یه هفته بیشتر نیست که گرفتم وقتی هارد شروع بکار میکنه دماش در ابتدا که خنکه حدود 34 درجه است نزدیک 1 ساعت که میگذره به 48 درجه میرسه وقتی میخوام اطلاعات توش بریزم دماش به 51 درجه میرسه این دما برای این نوع هارد طبیعیه
    و دمای ایمنی (نرمال) باید چند درجه باشه ؟
    وکلا دمایی که برای یه هارد بد هست چند درجه است؟
    Last edited by gg123456; 20-09-2014 at 22:22.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه هارد Seagate Backup Plus 3TB Desktop USB 3.0 1 یه هفته بیشتر نیست که گرفتم وقتی هارد شروع بکار میکنه دماش در ابتدا که خنکه حدود 34 درجه است نزدیک 1 ساعت که میگذره به 48 درجه میرسه وقتی میخوام اطلاعات توش بریزم دماش به 51 درجه میرسه این دما برای این نوع هارد طبیعیه
    و دمای ایمنی (نرمال) باید چند درجه باشه ؟
    وکلا دمایی که برای یه هارد بد هست چند درجه است؟
    سلام .

اين مدل در مقايسه با مدلهايي مثل WD my book سريعتر و بيشتر گرم ميكنند . توصيه ميكنم از فن جهت تهويه بهتر آن استفاده كنيد .

اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخوانيد .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت gg123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •