تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 89 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 885

نام تاپيک: گنجینه ویوتی: تم، کاغذ دیواری، ترفند و... هرآنچه که بخواهید !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سلام. چند روزه كه گوشه چپ پايين ويوتي من يه ترك تقريباً يك سانتي پيدا شده. بدون اينكه هيچ فشاري روش بياد .
    قبلاًاين موضوع براي يكي از دوستان پيش اومده بود . حتماً گارانتي شامل اين مورد نميشه .اگه براي دوستان ديگه هم پيش اومده پيشنهاد ميكنم يه تايپيك براي اين موضوع و اين ايراد( احتمالاً ساختاري) ايجاد بشه تا شايد راه حلي پيدا كنيم.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

10

ممنونم از لطفتون و تشکر میکنم از اینکه به سوالاتم جواب دادید
    ولی منظور من این نبود که نمیتونم فایلهای wav رو وارد کنم منظور من وارد کردن به گوشی بود نه سیم کارت .
    به هر حال از این موضوع که بگذریم درباره ی اینکه عکس 5 مگاپیکسل هست یا نه میشه بیشتر توضیح بدید ؟
    یه سوال دیگه ؛ میدونم که کیفیت پخش فایلهای wav از فایلهای mp3 بیشتره ولی وقتی فایل wav رو به عنوان زنگ گوشی قرار میدم موقع زنگ خوردن طوری پخش میشه که انگار داره قطع و وصل میشه یعنی چه طور بگم ، ریب میزنه
    ولی در مورد فایلهای mp3 اینطور نیست . ممنون میشم توضیح بدید .

Signature:A.R.S
    منظورت ارز لانگ شات و پتره چیه من همچین گزینه ای تو ویوتی ندیدم شاید تو نوکیا تو هست درسته یا نه من بلد نیستم

سلام

درسته که فایل های wave با کیفیت بالاتری پخش می شن، اما ازونجایی که کیفیت این ها پایین تر از mp3 هست ( در اصل )، گوشی با صدای بلند تر، ولی با خرخر یا ریپ و حتی قطعی پخش می کنه (البته به نوع wave هم بستگی داره. )

در مورد کیفیت عکس: در ویوتی گزینه تنظیم اندازه عکس هست که می بایست روی حداکثر وضوح یا همون 5 مگاپیکسل تنظیم باشه.

در مورد دیگر تنظیمات رنگی و کادری، درسته؛ تمامی گوشی های 3+ مگاپیکسلی مجهز به این ها هستن. برای ال جی دقیق یادم نیست. توی تنظیمات زیر و رو کنید ببینید پیداش می کنید یا نه!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان سلام. چند روزه كه گوشه چپ پايين ويوتي من يه ترك تقريباً يك سانتي پيدا شده. بدون اينكه هيچ فشاري روش بياد .
    قبلاًاين موضوع براي يكي از دوستان پيش اومده بود . حتماً گارانتي شامل اين مورد نميشه .اگه براي دوستان ديگه هم پيش اومده پيشنهاد ميكنم يه تايپيك براي اين موضوع و اين ايراد( احتمالاً ساختاري) ايجاد بشه تا شايد راه حلي پيدا كنيم.

بفرما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض رفع اشکال و انتقاد ؛

سلام به همه ی دوستان عزیزم ؛
    ممنون از پاسخهایی که به سوالاتم دادید.
    در جایی خوندم که گذاشتن پوشش بر روی این گوشی از حساسیت صفحه ی لمسی اون کم میکنه میخواستم بدونم این مورد صحت داره و اگه داره در مورد کیف گوشی هم صادقه .
    مورد دیگه ای که میخواستم ذکر کنم اینه که تمام مطالب این بحث داره به نصب تم و این موارد ختم میشه نظر هر کسی محترمه اما به نظر من به واسطه ی رنگ گوشی تم سیاه خود گوشی مناسبه و با قرار دادن یک پس زمینه ی سیاه و سفید میتونید به زیبایی اون اضافه کنید . درسته که ال جی مثل شرکتهای دیگه ای مثل نوکیا و اریکسون کاملا به ساخت گوشی اختصاص نداره ولی خوب در مورد نوکیا و اریکسون هم اینطور نیست که همه ی برنامه ها به دست خود شرکت ایجاد بشند چرا دنبال سایر برنامه های کاربردی نمیگردید مثلا در اکثر گوشی های نوکیا میشه فلاش قوی گوشی رو تبدیل به چراغ قوه کرد شاید این موضوع رو بشه در مورد این گوشی هم اعمال کرد یا برنامه های جانبی دیگه فکر میکنم بهتره که کمی سطح جستجو هامون رو گسترش بدیم .
    ممنون از همگی .

5. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیزم ؛
    ممنون از پاسخهایی که به سوالاتم دادید.
    در جایی خوندم که گذاشتن پوشش بر روی این گوشی از حساسیت صفحه ی لمسی اون کم میکنه میخواستم بدونم این مورد صحت داره و اگه داره در مورد کیف گوشی هم صادقه .
    مورد دیگه ای که میخواستم ذکر کنم اینه که تمام مطالب این بحث داره به نصب تم و این موارد ختم میشه نظر هر کسی محترمه اما به نظر من به واسطه ی رنگ گوشی تم سیاه خود گوشی مناسبه و با قرار دادن یک پس زمینه ی سیاه و سفید میتونید به زیبایی اون اضافه کنید . درسته که ال جی مثل شرکتهای دیگه ای مثل نوکیا و اریکسون کاملا به ساخت گوشی اختصاص نداره ولی خوب در مورد نوکیا و اریکسون هم اینطور نیست که همه ی برنامه ها به دست خود شرکت ایجاد بشند چرا دنبال سایر برنامه های کاربردی نمیگردید مثلا در اکثر گوشی های نوکیا میشه فلاش قوی گوشی رو تبدیل به چراغ قوه کرد شاید این موضوع رو بشه در مورد این گوشی هم اعمال کرد یا برنامه های جانبی دیگه فکر میکنم بهتره که کمی سطح جستجو هامون رو گسترش بدیم .
    ممنون از همگی .

دوست عزیز صفحه لمسی ویوتی عالیه به شرطیکه خوب کالیبره اش کنید.

چشم، ولی فکرنکنید دوستان دیگر فقط دنبال تم هستند. ازجمله خودم که چند وقته در جستجوی راهی هستم تا محدودیت حجمی برنامه های جاوا را از روی این گوشی بردارم!

ولی وقتی به نتیجه برسم توی تاپیک بیانش میکنم نه الان که هنوز به نتیجه ای نرسیدم!

امیدوارم شما با مطالبتون به پربار شدن این تاپیک ها کمک کنید.....

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام توی تاپیک سکرت کسی نبود داداشم سکرت خریده KF755 ایا صداش با KF750 فرقی داره یا نه جواب بدهید

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام توی تاپیک سکرت کسی نبود داداشم سکرت خریده KF755 ایا صداش با KF750 فرقی داره یا نه جواب بدهید

اگر همونجا هم ميپرسيديد جواب ميدادم، هيچ تفاوتي فكر نكنم داشته باشه؛ چون تفاوت اين دوگوشي، نداشتن دوربين دوم در KF755 هست....

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

منظورت ارز لانگ شات و پتره چیه من همچین گزینه ای تو ویوتی ندیدم شاید تو نوکیا تو هست درسته یا نه من بلد نیستم

از اين به بعد بنويسيد Portrait در فارسي پارس كامتل بخوانيد افقي

و نكته ي جالب ديگر در مورد تنظيمات دوربين ويوتي و سكرت:

بنويسيد Landscape و ترجمه ي فارسي پارس كامتل بخوانيد عمودي!!!

همانطور كه دوستمون گفتند، حالت Portrait در عكاسي منظور همان عكس گرفتن از يك چهره است يا به اصطلاح خود عكاس ها پرتره ولي پرفسور بالتازارهاي كامتل اين لغت را به افقي ترجمه كرده و در تنظيمات دوربين قرار داده اند!!!

درضمن حالت Landscape در لغت به معني دورنما و منظره هست ولي نميدونم چرا پرفسورهاي پارس كامتل به عمودي ترجمه كرده اند؛ اين حالت عكاسي همانگونه كه از معنيش پيداست، براي زمانيست كه در بيرون از خانه هستيد و از يك منظره ميخواهيد تصويربرداري كنيد...

خوشبختانه بقيه ي گزينه ها را درست معني كرده اند....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •