به ما هم یاد میدی![]()
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
به ما هم یاد میدی![]()
سلام عزيزم.ماشين پليستو بيشتر روش كار كن.فونتي كه استفاده كردي خوب نيست!
بچه ها خیلی ممنون از پست های قشنگتون ، من با این سایت gtagarage مشکل دارم هیچ جوره نمیتونم بازش کنم اگه یکی بتونه اون مد سرعت سنج و مد گرافیک فوق العاده رو برام یه جای دیگه اپ کنه ممنونش میشم
سلام ...
این تیم RTC واقعا داره چه می کنــــه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا الان هر مدلی ساختن با کیفیت بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینم کار جدیدشونه BMW M3 e46 که شاهکار کردن . تمامی قطعات این ماشین همینطور شیشه ها کار میکنه (یادتونه که تو بعضی از ماشینا شیشه ها انگار ضد گلوله شده بودن .
باگها : داغون شدن ضعیف - ممکنه موقع بازی خود به خود موبایل باید بالا ! - و چند باگ ریز که قابل توجه نیست !
سایت منبع :دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 29-07-2009 at 14:38. دليل: New Update
با Z-modeler میشود؛لطفاً از اقای محمد رضا-MohammadRezaMS،بگویید به شما بگوید چگونه DFF را به WFT تغییر دهیم.
من هم همین طور,چراکه ترافیک آن سایت زیاد شده؛دلیلش همین است.من که هیچ مدی را برای آپالود کردن، ندارم.
قربون دستت اگه شما خودت این مد ها رو داری یه جای دیگه اپ کن، راستی این مد ها روی ورژن 1.0.0.4 نصب میشن؟
Last edited by sunrise07; 14-07-2009 at 16:30.
نه والا من بلد نیستم هرکی اون زد مدلر رو گرفته خواهشا اگه ADSL داره یه جا آپ کنه که با دانلود منیجر بشه دانلود کرد من ترکیدم هر از هر دو لینک ناقص دانلود شد ... از شانس بد پلاگینشم برای مکس کار نمیکنه اگه زد مدلرش بدرد بخور باشه به فکر یه پلیس الگانس هستم .
متاسفانه من ندارم.
من که واسه شما گذاشتم؛با NetFixer ؛ منم بخاطر ماشین های ایرانی برای شما لینک زد مدلر را گذاشتم؛لینکش را هم عوض کردم؛(منبع سایت جدید: پی سی تک است)؛
با تشکر
بزودی ماشین های ایرانی سن اندرس برای ایوی تبدیل خواهند شد..اموزش هم می زارم یکم صبر کنید.
با تشکر از همه
سلام دستتون درد نكنه.
فقط يه چيز ديگه:
ميشه تصوير social club رو عوض كرد ويا كاري كرد كه اين بازي مثل سان اندياس به صورت مستقيم بالا بياد؟(social club لازم نباشه)؟
tAnQ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)