تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا این بازی انتظارات را بر آورده خواهد کرد؟

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله ...

32 69.57%
  • خیر ...

19 41.30%
Multiple Choice Poll.
صفحه 64 از 100 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 991

نام تاپيک: گرشاسب (سوشینات)

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

بازیش چقدر زود تموم شد! حداقل مبارزه آخرش خوب بود
    اگه از "مشت بهرام" استفاده کنید تو 3سوت طرف ناکار میشه!
    فقط امیدوارم شماره 2ش خیلی بهتر باشه
    شما که بازی رو تموم کردین دیدید تا آخر بازی کسی غیر از راوی حرف بزنه؟

واقعا تا اونجایی که من رفتم دیالوگای بازی خیلی کم بود.(اصلا به غیر از راوی کس دیگه ای حرف نمیزنه.)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

ز لحن صحبتشون کاملا معلوم بود که یک گروه کاملا جوان هستند و به خاطر عشق به این کار دست به این ریسک بزرگ زدند
    ریسک بزرگ چیه دیگه بازیو 400 میلیون به شرکت لوح زرین نیکان فروختن.

ریسکو لوح زرین نیکان کرده نه سازنده ها...

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

این بازی در کشورهای دیگه هم منتشر میشه یا فقط مختص ایرانه؟
    قرار بود اینترنتی هم بفروشن برای خارجکی ها ، نمی دونم هنوز قراره اینکارو بکنن یا نه !

4. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

این بازی در کشورهای دیگه هم منتشر میشه یا فقط مختص ایرانه؟

عرضه‌ی دانلودی گرشاسپ بنابر درخواست شرکت لوح زرین نیکان و احترام به بازی‌کنندگان داخل، به بعد از عرضه در داخل ایران موکول می‌شود.

6. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان این کارت قرعه کشی که 2 تا فرم داره الان تو سایت لوح زرین هم نوشته فرم 1 رو بفرستین
    نوشته پر کردن همه اطلاعات الزامی هست

اون قسمتی که نوشته نام مقطع تحصیلی و موسسه , خوب اگه کسی محصل نباشه چی بنویسه خالی بگذاره کافیه دیگه ؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اون قسمتی که نوشته نام مقطع تحصیلی و موسسه , خوب اگه کسی محصل نباشه چی بنویسه خالی بگذاره کافیه دیگه ؟
    آره دیگه. خودشون به این باور رسیدن همه بچه مدرسه ای هستن اینو میگیرن. چه میشه کرد!!
    اگه یکی بیاد پر کنه فوق لیسانس نرم افزار نمیخندن بهش؟؟

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی خیلی خوبیه . من که روز دومی که اومد گرفتم. تقریبا هم آخرهای بازی هستم.
    بسته بندیش فوق العاده مخصوصا با این قیمت مناسبش.
    وقت کردم یک نقد در مورد بازی می نویسم.

ریسک بزرگ چیه دیگه بازیو 400 میلیون به شرکت لوح زرین نیکان فروختن.

ریسکو لوح زرین نیکان کرده نه سازنده ها...
    لوح نیک چک داده به سازنده ها نقد که نداده. ریسکش کجا بود. تا اون جایی که شنیدم بعضی چک هاش تا تاریخ 1392 ادامه داره.

شرکت اون موقع که شروع به ساخت بازی کرد هیچ حمایتی ازش نمی شد با هیچ شروع به ساخت کردن و 2 سال ادامه دادن تازه سال آخر ساختش بنیاد ازشون حمایت کرد. ریسکش اینجاست.

11. 2 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بازی چقدر زود تموم شد.خیلی راحت بود.مرحله ی آخرش هم قشنگ بود و تابلو بود که ادامش میره برای گرشاسپ 2
    من فقط با غول آخر و اون غوله که از تو آب درمیاد حال کردم.همین

13. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا چنده قيمتش؟مي ارزه بخريم؟دوستم خريده بود بازي كرديم خيلي خوشم نيومد معمولي بود.ادامشم همين طوره؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب بازی رو دیشب تموم کردم ..

محتوای مخفی: داستان بازی و خطر لو رفتن آن ........اگر بازی رو تموم نکردید نخونید 

اما نکاتی در مورد بازی........اول بازی خوب شروع میشه و در واقع با مرگ برادر گرشاسب ما هم به نوعی به اون برای انتقام گیری حق می دهیم و بعد هم کم کم به دنبال گرز ثریت با گرشاسب همراه می شویم.....در مراحل اول که در شهر های کوهستانی انجام میشه طراحی های محیط خوب انجام شده روستا های ویران شده دود هایی که از شهر ها به هوا برخاسته اند ...اجساد زنان و مردان که روی زمین افتاده است .حتی دکه ها و مغاره های باز داخل روستا ها و شهر ها همه نوید از یک درگیری خونین و شکست سخت انسان ها در برادر دیوان دارد...............

بعد از اون وارد محیط جنگل می شویم......دشمنان ارتقاع یافته اند سلاح هایشان فرق می کند و چابکتر و جسه شان کوچکتر شده است...ممکن است هر لحظه از بالای یک درخت دیوی به شما حمله کند و یا از دور شما را با تیر هدف قرار دهد...... اما نقطه ضعف این مرحله به نظر من برکه ها و رود ها و مرداب ها بود چراکه افکت آب به خوبی نمایش داده نمی شد ( شاید هم موتور بازی توان رندر کردن آن ها رو نداشت ) چرا که درخت ها و محیط های سرد و نمور جنگل به خوبی به تصویر کشیده شده بودند.......در جایی که گرشاسب از روی تنه درختان عبور می کرد میشد به دور دست های جنگل نگاه کرد که باز هم با جزئیات هر چند اندک خود نمایی می کردند که نشان از دقت سازنده ها داشت........... معما های محیطی و سکو بازیها در اینجا بیشتر به چشم می خوردند و تله های محیطی زیبایی کار گذاشته شده بودند که بعضا بازی کننده رو با چالشی جدی روبرو می کردند..نمونش همون قایقی که خودش در مسیر رود خانه هر کت می کنه و ما باید از روی درختان و سکوها بپریم تا به قایق برسیم.........غول آخر این قسمت نوید که نبرد سخت و نفس گیر پایانی را می داد ( خودم به سختی ردش کردم ) ...اما این مرحله پایانی خوش را برای شما دارد زیرا گرشاسب ما به یک سلاح سنگین دیگر دست پیدا می کند که در با ارتقاع آن در مراحل پایانی می توانید به راحتی از پس دشمنان در بیایید......

بعد از جنگ وارد مر حله کوهستان و بعدر از آن وارد دژ هیتاسپ می شوید.در کوهستان به دلیل شباهت کمی که به مرحله اول دارد کار زیاد سختی را پیش رو ندارید.اما به محض وروی با دژ هیتاسپ متوجه می شوید که این سخت ترین مرحله برای شما هست.تمام موجوداتی که قبل از این به عنوان باس و غول بازی شما رو به مبارزه دعوت کرده بودند اینجا به تعداد زیاد یافت می شود اما به لطف گرز جدید گرشاسب و همچنین شمشیر ارتقاع یافته اون این دشمنان برای شما زیاد مشکل ساز نیستند..معما های محیطی بازی هم باز برگشته اند .از سر خوردن روی دیوار تا تیغه های غلتان روی دیوار ها و کف و..........در نبرد اخر شما هیتاسپ را مشاهده می کنید که باید در سه محله اون رو از پیش رو بردارید ..بعد از انجام کمبو های نمایان شده رو صفحه خود بازی ادامه مبارزه رو در دست می گیره و شما مبارزه یک پلوان با خوی پهلوانی ( یک جا هست که هیتاسپ شمشیرش می افته و گرشاسب هم شمشیرش رو به زمین می زنه و با دست خالی مبارزه می کنند ) با دیو را مشاهده می کنید..........و پایان بازی

نقاط قوت بازیرو همه می دونند .....از باگ ها که بگذریم ........اما یه سری از نکات ضعف بازی. ( نکته بد نداره و بیشتر ضعف هستند به امید اینکه در بازی های بعدی این ها برطرف بشن...)

اول اینکه گرشاسب هیچ صدایی نداره و ما شاهد صحبت اون نیستیم.....خوب بود که یه سری از افراد بازی ها صحبت می کرد.....(البته آخر بازی با هیتاسپ حرف می زنه که اصلا لب خونی ها با صداها هماهنگ نیست !!!!!!! )

صدای راوی بازی گرچه خیلی مواقع روی اعصاب هستش اما بهتر بود که از داستان بازی بیشتر می گفت تا ما بیشتر با گرشاسب اخت بشویم.......

موزیک بازی با این که جزء یکی از نقات قوت بازی هست اما با کمی دقت در گوش دادن می توان صدای آژیر ماشین پلیس را هم بین آهنگ ها شنید.........ای کاش بهتر و حماسی تر بود .......مخصوصا پایان بازی که اصلا رنگ روی حماسی نداشت و پایانی بسیار ساده داشت.........

در مبارزه ها دیده می شد که گاهی شمشیر ها از بدن دشمنان رد می شد و ضربه ها کارساز نبود....

16. 5 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •