شما که بازی رو تموم کردین دیدید تا آخر بازی کسی غیر از راوی حرف بزنه؟
واقعا تا اونجایی که من رفتم دیالوگای بازی خیلی کم بود.(اصلا به غیر از راوی کس دیگه ای حرف نمیزنه.)
شما که بازی رو تموم کردین دیدید تا آخر بازی کسی غیر از راوی حرف بزنه؟
واقعا تا اونجایی که من رفتم دیالوگای بازی خیلی کم بود.(اصلا به غیر از راوی کس دیگه ای حرف نمیزنه.)
ریسک بزرگ چیه دیگهز لحن صحبتشون کاملا معلوم بود که یک گروه کاملا جوان هستند و به خاطر عشق به این کار دست به این ریسک بزرگ زدندبازیو 400 میلیون به شرکت لوح زرین نیکان فروختن.
ریسکو لوح زرین نیکان کرده نه سازنده ها...
قرار بود اینترنتی هم بفروشن برای خارجکی ها ، نمی دونم هنوز قراره اینکارو بکنن یا نه !این بازی در کشورهای دیگه هم منتشر میشه یا فقط مختص ایرانه؟
این بازی در کشورهای دیگه هم منتشر میشه یا فقط مختص ایرانه؟
عرضهی دانلودی گرشاسپ بنابر درخواست شرکت لوح زرین نیکان و احترام به بازیکنندگان داخل، به بعد از عرضه در داخل ایران موکول میشود.
دوستان این کارت قرعه کشی که 2 تا فرم داره الان تو سایت لوح زرین هم نوشته فرم 1 رو بفرستین
نوشته پر کردن همه اطلاعات الزامی هست
اون قسمتی که نوشته نام مقطع تحصیلی و موسسه , خوب اگه کسی محصل نباشه چی بنویسه خالی بگذاره کافیه دیگه ؟![]()
آره دیگه. خودشون به این باور رسیدن همه بچه مدرسه ای هستن اینو میگیرن. چه میشه کرد!!اون قسمتی که نوشته نام مقطع تحصیلی و موسسه , خوب اگه کسی محصل نباشه چی بنویسه خالی بگذاره کافیه دیگه ؟
اگه یکی بیاد پر کنه فوق لیسانس نرم افزار نمیخندن بهش؟؟
![]()
بازی خیلی خوبیه . من که روز دومی که اومد گرفتم. تقریبا هم آخرهای بازی هستم.
بسته بندیش فوق العاده مخصوصا با این قیمت مناسبش.
وقت کردم یک نقد در مورد بازی می نویسم.
لوح نیک چک داده به سازنده ها نقد که نداده. ریسکش کجا بود. تا اون جایی که شنیدم بعضی چک هاش تا تاریخ 1392 ادامه داره.ریسک بزرگ چیه دیگه بازیو 400 میلیون به شرکت لوح زرین نیکان فروختن.
ریسکو لوح زرین نیکان کرده نه سازنده ها...
شرکت اون موقع که شروع به ساخت بازی کرد هیچ حمایتی ازش نمی شد با هیچ شروع به ساخت کردن و 2 سال ادامه دادن تازه سال آخر ساختش بنیاد ازشون حمایت کرد. ریسکش اینجاست.
بازی چقدر زود تموم شد.خیلی راحت بود.مرحله ی آخرش هم قشنگ بود و تابلو بود که ادامش میره برای گرشاسپ 2
من فقط با غول آخر و اون غوله که از تو آب درمیاد حال کردم.همین![]()
آقا چنده قيمتش؟مي ارزه بخريم؟دوستم خريده بود بازي كرديم خيلي خوشم نيومد معمولي بود.ادامشم همين طوره؟
خوب بازی رو دیشب تموم کردم ..
محتوای مخفی: داستان بازی و خطر لو رفتن آن ........اگر بازی رو تموم نکردید نخونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)