سلام
خوش امدید
والا این نشانه هایی که شما دادید بیشتر به زلم زیمبو دوچرخه ربط داشت . ولی خوب با توجه به اسمش احتمالا cao cao یا davidjoker شاید بتونند بهت کمک کنند![]()
سلام
خوش امدید
والا این نشانه هایی که شما دادید بیشتر به زلم زیمبو دوچرخه ربط داشت . ولی خوب با توجه به اسمش احتمالا cao cao یا davidjoker شاید بتونند بهت کمک کنند![]()
cao cao لطفا فرق بین شانژمان alivio و acera را چه از نظر قیمت وچه از نظر کارکرد توضیح بده
ارادت![]()
بچه ها من هر روز صبح 21 كيلومتر تو هواي سرد دوچرخه سواري ميكنم :دي
دوچرخم هم Merida Sub 40 V هست![]()
ببخشيد منظورتون رو از زلم زيمبو دوچرخه متوجه نشدم يعني خوب بوده يا بد بوده؟از cao cao یا davidjoker يا هر كس ديگه اي هم كه در اين مورد اطلاعات داره خواهش مي كنم جواب بدن ممنون
![]()
مبارک باشه دوست من اتخاب خوبی کردی
یوکان هم چرخ خوبی ولی ست الویو یه سر و گردن بالاتر از اسرا هستش
ژوپیتر از چرخای قدیمی هستش میتونم بگم الان فسیله !!! حالا اگه مشکلی بود من در خدمتم
الویو یه رنک بالاتر از اسرا هست و قیمتا هم طبیعتا بالاتر حدود 30% قیمتش بیشتر و از لحاظ کارکرد نرم تر خوش تنظیم تر و سریعتر هست تو عمل مکانیکی هم مقاومتره الویو تغریبا میاد تو رنک حرفه ای بین نا بین حرفه ای و اماتور هستش
موفق باشی دوست من ما بی چرخ ها رو هم دعا کن
یکمی پول دستمون بیاد بریم دوتا چرخ بخریم مردیم از بی چرخی![]()
ببخشيد حالا من يه سوال داشتم ژوبيتر كه از چرخاي قديمي و به قول شما فسيل هس چرا اين تجهيزات رو داشت كه چرخاي جديد من كمتر ديدم دليلش چيه ؟![]()
بابا دمه شما رو گرم حالشو ببربچه ها من هر روز صبح 21 كيلومتر تو هواي سرد دوچرخه سواري ميكنم :دي
یکمی پول دستمون بیاد بریم دوتا چرخ بخریم مردیم از بی چرخی![]()
یعنی تو هنوز بدون چرخی!!جای تعجب هست برام چطور بدون چرخ سر می کنی
حالا چرا 2 تا چرخ؟
Last edited by saieed_ahmadi; 21-12-2009 at 19:10.
از cao-cao عزیز هم بخاطر توجه اش تشکر میکنم هم بخاطر راهنمائی هاش. من نه مریدا میدونستم چیه نه ساب40 نه شیمانو! همه رو از cao-cao یاد گرفتم. حالا هم واقعا از Merida Sub40 که خریدم راضی هستم و این رو مدیون راهنمائی های cao-cao میدونم.
دوست عزیزم امیدوارم که همیشه موفق باشی و دعا میکنم که زودتر پول دستت بیاد، اونم یه پول حسابی!![]()
راستی من چون وزنم 90 کیلوئه زین مریدا یه ذره اذیتم میکنه!![]()
آیا تعویض زین کار درستیه؟ یا من سوسولم و باید آروم آروم عادت کنم؟
اگه بخوام تعویض کنم، چه زینی بگیرم و از کجا؟
فكر كنم دو تا چرخ كنايه از دوچرخه بودهالبته خيليا در مورد بنز و تانك و شاتل هم اطلاعات زيادي دارن ولي خودشون اينا رو ندارن
![]()
من هم با یکی از همکارام یه چند وقتی گفتیم بزنیم تو ردیف دو چرخه شکم آب کنیم
یه دوچرخه کوهستان گرفتیم یه ماهی صبح 1 ساعت می رفتیم می چرخیدیم خوب بود
بعد از یه ماه حسش پرید دوچرخه هم یه سالی تو انبار بود بعد هم نصف قیمت ردش کردم رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)