بله دیگه واسه همینه که برنامه ها باید واسش بهینه سازی بشن اگه اینجوری نبود که تموم مشکلات ما حل بود!
بله دیگه واسه همینه که برنامه ها باید واسش بهینه سازی بشن اگه اینجوری نبود که تموم مشکلات ما حل بود!
K310 دوربین VGA, 640x480 pixels داره .
من W960 نداشتم ولی تجربه کار با P1 رو داشتم اگه از همون لنز استفاده شده باشه عکسهای خوبی می گیره ولی فیلمبرداریش تعریفی نداره. حالا چرا انقدر رو دوربین تاکید می کنی؟
اگه دوربین می خوای دور این گوشی رو خط بکش برو N82 بخر(نظر شخصی)
یه خبر
اکثر بازیهای جاوایی که داشتم رو گوشیم تست کردم. به خوبی کار میده. خودتون تست کنید.
با اینترنت ایرانسل؟
یعنی حدود 100 مگ رو با ایرانسل دانلود میشه دانلود کرد؟
یا اینکه با این روش حجم آپ دیت کمتر میشه؟
دوستانی که از کیفیت دوربین 5800 ناراضی هستند میتونند توی تنظیمات دوربین مقدار iso رو روی کمترین مقدار قرار بدند تا نویز های توی عکس از بین بره !
بدیش فقط اینه که باید هر دفعه که دوربین رو استارت میکنید این کار رو انجام بدید ! و یه کمی هم عکس تاریک میشه در عوض دیگه نویز نداره.
تنظیماتش هم همونجاست که یه صفحه شیشه ای میاد و میشه رنگ و نور رو تنظیم کرد...
شوخی کردم میخواستم بگم دوربینش چقدر بدهاین دیگه بی انصافیه.
والله یه n70 دارم از این خیلی بهترهدوربین 5800 در حد یه دومگاپیکسلیه معمولیه!
من اولین کاری که انجام دادم همین بود ولی زیاد تغییری نکردتو تنظیماتش قسمت image quality رو بذارید روی print 3m - large نتیجه رو بگید.
کلآ بی خیال دوربینش بشین دوربینش بده دیگه بحث نداره
اون فایل برای کامپیوتره که 100mb هستش اگه با خود گوشی آپگرید کنی میشه 2-3 مگابایتبا اینترنت ایرانسل؟
یعنی حدود 100 مگ رو با ایرانسل دانلود میشه دانلود کرد؟
یا اینکه با این روش حجم آپ دیت کمتر میشه؟
اگه در حد عکسهایی باشه که gsmarena ازش گذاشته برای من کافیه...انتظار دوربینی مثل k800 یا n73 رو ندارم...فقط یه چیزی باشه کار راه انداز...یه وقت یه چیزی می بینی جایی،خوشت می آد...می خوای یه عکسی ازش داشته باشی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اینجا هم نوشته که به هر حال نا امید کننده است دوربینش...اما عکسهایی که گذاشته، واسه من کافیه این دوربین...اگه واقعا اینجوری باشه عکس هاش...
شما عکس هایی که میندازی، مثل اینا در می آد؟
تو یک کلام دوربینش به معنای کامل افتضاحه
بابا تورو قرآن جواب درست بدید...کل 64 صفحه رو خوندم و می دونم افتضاحه...فقط می خوام بدونم کسایی که دارن و استفاده کردن، عکسایی که می گیرن مثل عکسای gsmarena در می آد یا نه...چون چیزی که تو اینترنت می بینی با چیزی که می آد تو دستت، گاهی خیلی فرق می کنه.
حالا گریه نکنبابا تورو قرآن جواب درست بدید...کل 64 صفحه رو خوندم و می دونم افتضاحه...فقط می خوام بدونم کسایی که دارن و استفاده کردن، عکسایی که می گیرن مثل عکسای gsmarena در می آد یا نه...چون چیزی که تو اینترنت می بینی با چیزی که می آد تو دستت، گاهی خیلی فرق می کنه.
تقریبا مثه همونیه که gsm گرفته
ولی gsm بیشتر توی نور بالا عکس گرفته
توی نور متوسط داخل خونه(مثه همون عکسی که از میز گرفته )واقعآ افتضاح میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)