تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 70 اولاول ... 1454606162636465666768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 692

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی فوتسال | برزیل | 2008

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم این موفقیت تیم فوتسال رو تبریک میگم...
    ولی اگه بحث سر قدرت تو فوتباله باید از آلمان و انگلیس و فرانسه و هلند هم نام ببریم!!!
    چرا اینا تو فوتسال محو هستن؟؟؟
    قابل توجه بقیه اصلا آلمان فدراسیون فوتسال نداره!!!
    رشته ای به نام فوتسال هنوز که هنوزه نداره (عضو اتحادیه اروپا نیست)...هلند هم به گمونم نداره الان رو نمیدونم ولی آلمان فدراسیون نداره...
    خوب این جای سوال نداره که چرا این کشور ها تو فوتسال محو هستن؟
    از این کشور هایی هم که نام بردید 2 تاش که برزیل و آرزانتین باشن مثل خودمون ایران هستن اصلا فوتبال تو آمریکای جنوبی برنامه ریزی نداره که همش استعداد فردی و قابلیتها و ... هست غریزی باز میکنن!!!
    از قدرت های فوتبال فقط ایتالیا و اسپانیا تو فوتسال یه اسمی دارن...
    به نظر من فوتسال هنوز نتونسته جایگاه نداشتش رو بین ورزش های دیگه پیدا کنه اون کشور هایی هم که نام بردم شما خودتون بهتر از من میدونید که کشور های کمی نیستند تو هر رشته ای صاحب سبک هستن حالا این که چرا برنامه ریزی جدی نمیکنن خوب جای سوال داره چون همه میدونن پتانسیلش رو دارن...
    شاید اگه المپیکی بشه و کشور های صاحب سبک روی بیارن به این ورزش خیلی چیزا عوض بشه...
    عزیزم اتفاقا در کشورهایی مثل المان و هلند یه رشته من دراوردی وجود داره که تلفیقی از فوتسال و هاکیه . یعنی تو این بازی اوت وجود نداره و بازیکنا با زدن توپ به دیوارم میتونن توپو جلو ببرن . علت اونهم تکنیک فوق العاده ضعیف المانیهاست که مثل ادم نمیتونن یه نفرو دریبل کنن . حالا بیان فوتسال واقعی بازی کنن؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام دوستان عزیز و گرامیم

واقعا حیف شد !

بازی را از رادیو میشنیدم ! واقعا لحظه ی گل آخر انگار اتوبوس رو سرم خراب شد! خیلی اعصابم داغون بود! ولی خب دیگه کنار اومدم !

بازی را ندیدم ولی یکی از دوستان زحمت کشید و کپچر کرد و من الآن بازی را دیدم ! یه نقد مختصری از بازی میکنم ! یعنی بیشتر نکات اصلی بازی را میگم تا موشکافانه بررسی کردنش !

نکات کلی بازی

1- نبود شمسایی و کشاورز ضربه ی بزرگی به تیم بود که خب دم بروبچ گرم که از پسش بر اومدند !

2- ما بدون نظری (صخره سنگی) به نصف اینجا که رسیدیم عمرا نمیرسیدیم و واقعا دمش گرم (تنها ایراد بازی امروزش اشتباه در پرتاب بود که البته خیلی فاحش نبود یعی پرتابهای خوب و موثر هم زیاد داشت)

3- تیم ما کلا 7 نفر بود ! اینو کمتر کسی دقت کرده! شمسایی و کشاورز که محروم بودند ، لطیفی (یا لطفی) هم که مصدوم بود! ولی در مقابل ، ایتالیا 10 بازیکن را در اختیار داشت که خب برتری خیلی فاحشی بود ولی باز دم بروبچ گرم که از پسش براومدند!

4- به نظر من از ایتالیا کمتر نبودیم که بهتر بودیم! (من نمیدونم چرا بعضی از دوستان اظهار داشتند که ایتالیا بهتر بازی کرد) شما فقط موقعیتها را نگاه کنید! بیشتر موقعیتهای اونها شوت بود که خب بیشتر از کنار دروزاه گذشت و چند بار هم به تیردروازه خورد ولی خدایی موقعیتهای تک به تک و 100% گل ما را حساب کنید خیلی خیلی سرتر از ایتالیا بودیم !
    (به این نکته هم اشاره کنم که ایتالیا 8 تا از بازیکنانش از کشور برزیل هستند)

5- شمس عنصر بسیار مهم و مثبتی در عملکرد تیم بود و تعویضها را خوب انجام میداد (خدایی دستش خیلی بسته بود با وجود 2 بازیکن تعویضی) انشاءالله باز هم دی تیم ملی بماند و تیم را برای دوره ی بعدی آماده کنه

6- برنده شدن در این میدان فقط وفقط برازنده ی ایران بود ! چند دلیل براتون میارم :

الف) تفاضل گل ایتالیا در بازی اکراین که 4 بر صفر برد در اثر از هم پاشیده شدن شیرازه ی تیم بود وگرنه تیم اکراین تیمی نبود که 4 تا از ایتالیا بخوره
    ب) ایران از برزیل تنها 1 گل دریافت کرد ولی بریل با نتیجه ی 3 بر صفر شکست خورد
    ج) ایران در بازی قبلش خیلی خیلی بدشانسی آورد که با تفاضل 1 گل برنده شد

به نظر من ایتالیا به راحتی از تیم اسپانیا میبازه و با برد از روسیه (که از برزیل باخته) سوم میشه! (که اگر ایران بود این حداقل مقامی بود که میگرفت وگرنه ما تیم دردسرسازی برای اسپانیا هستیم با توجه به تجربه هایی هم که از بازی با این تیم داریم نسبت به ایتالیا در مقابل این تیم سر تریم)

به نظر من در یه نتیجه ی کلی باخت تیم ما فقط و فقط یه عامل (خیلی خیلی مهم و موثر) داشت و اونهم

داوری مزخرف بازی ایران - اکراین

این داوری باعث شد تیم ما نتونه با تفاضبل گل بالا اکراین را ببره! تاثیر زیادی بر روحیه ی تیمی داشت! اخطار بیخود به شمسایی و محرومیت اون در بازی با ایتالیا و اخطار اول بیخود به کشاورز که اون هم باعث اخراج ایشون و محرومیت از بازی امروز شد! واقعا آشغالترین داوری در این بازیهای بود که دیدم! و کمیته ی داوران باید یه تجدید نری در مورد استفاده از این 2 داور نالایق در دیگر بازیها بکنه !

تیم ایران با اینکه پوست انداخته و جوانگرا شده ولی باز هم تیم قوی و مستحکمی است (مثال بارز دیگر کشتی و والیبال و.... یه دوره ای یه سری قهرمان داشتیم که با رفتنشان بعد از آن نتایج خیلی درخشانی کسب نکردیم یا حداقل در دروه های اول افت داشتیم ولی در فوتسال همچنان روند رو به رشد بود) و مطمئنم با کار کردن بر این نفرات و گسترش و توسعه ی فوتسال میتونیم از همین الآن ادعای قهرمانی در دوره های بعد جام جهانی را داشته باشیم !

ولی واقعا حیف شد !

کاش ....
    کاش ....
    کاش ....
    کاش ....
    کاش ....
    کاش ....
    کاش ....

اگر یکی از این کاشها به فعلیت میرسید ما مدعی قهرمانی در این دوره هم بودیم ولی .... !

و در آخر یه مطلب خداشناسی و دینی هم بگم البته شاید به مذاق بعضیها خوش نیاد ولی خفن بهش اعتقاد دارم و میدونم بی تاثیر نیست !

این که ما این بازی را نبردیم حتما یه خــــیــــری توش بوده ! وگرنه مگر برای خدا کاری داشت که ما گل آخر را نخوریم یا نتونیم گلی دیگر بزنیم !
    به هر جال من با فکر کردن به این مسئله ی خیریت و قسمت ، مرهمی بر زخمم نشاندم که خیلی خیلی موثر بود و اعصابم راحتتره و به نظرم این بهترین و منطقی ترین راهی بود که تونستم پیدا کنم برای تسکین اعصاب خودم که خداییش محازی و الکی هم نیست و چیزی جز حقیقت در این مسئله پیدا نمیکنید !

قربان همه ی دوستان فوتسال دوست عزیز و محترم

ارادتمندتان: مصطفی عشقی

دوستان من این مطلب را برای شما دوستان عزیز نوشتم ! اگر کسی نظری چیزی داره بسیار بسیار خوشحال میشم ببینم و بشنوم !
    (برام عجیبه کسی نظری نداشت )

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه شمسايي و كشاورز بودن ايتاليا لوله بود.

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام!
    دوستاني كه مي خوان بدونن چرا فوتبال ايران ضعيف ولي فوتسالش قويه بايد به اين نكته توجه كنن:
    فوتسال ورزشيه كه پايه ش تكنيكه يعني شرط لازمش داشتن تكنيكه، اگه تو اين ورزش تكنيك نداشته باشين عمرا" نمي تونين به كاراي تاكتيكي فكر كنين ولي فوتبال قضيه ش جداش چون فوتبال تلفيقي از تكنيك و تاكتيكه و حتي اگه يه كدوم از اين دو تا ضعيف باشه عامل ديگه مي تونه اونو پوشش بده (البته نقش تاكتيك توي فوتبال بيشتره) و بنابر اين كشورايي كه هر دو اين عاملا رو دارن معمولا" موفق ترن(مثل برزيل، آرژانتين، اسپانيا و ...) ولي توي همين فوتبال تيمايي هم هستن كه از لحاظ تكنيكي چيز زيادي ندارن اما يه جورايي با تاكتيك جور اونو مي كشن و خودشونو جزو تيمهاي برتر دنيا ميارن(مثل آلمان)
    در اين بين تيمهايي هم هستن كه از لحاظ تكنيكي وضعيت نسبتا" مناسبي دارن ولي چون تاكتيك پذير نيستن نمي تونن موفقيت چنداني كسب كنن(مثل ايران)
    جمع بندي اين كه تيم فوتسال ايران چون تكنيك خوبي داره و با اومدن شمس تاكتيك نسبتا" مناسبي هم پيدا كرده طبيعيه كه در فوتسال جهان حرفهاي خوبي براي گفتن داشته باشه

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آا حرف من اینه : چرا ما که توی هیچ رشته ورزشی عددی نیستیم ( حتی تو کشتی و وزنه برداری واقعا افتضاح شدیم ) پس چرا استثنائا استثنائا تو فوتسال قوی هستیم ؟ ما منکر قوی بودن تیم فوتسال نیستیم .
    من میگم این طبیعی نیست . یا اونا فوتسالو خیلی جدی نگرفتن یا واقعا تو درجه بندی اهمیت ورزشها جایگاه بالایی نداره .
    به قول خود شما ها "با این همه بی مهری به فوتسال "چرا ما نتیجه میگیریم ؟
    از اون حرف ها بودا ! همینجوری یه چیز می گی ها

الان دیگه قرن بیست و یکه این حرف ها دیگه . . .

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان من این مطلب را برای شما دوستان عزیز نوشتم ! اگر کسی نظری چیزی داره بسیار بسیار خوشحال میشم ببینم و بشنوم !
    (برام عجیبه کسی نظری نداشت )
    با نظراتون جميعا" موافقم فقط يه نكته هم بگم :
    نمي تونيم تقصيراي زيادي رو به گردن تفاضل گل بندازيم چراكه اگه تفاضلمون از ايتاليا هم بهتربود چه بسا ايتاليا بيشتر فشار مياورد و مثلا" اتفاقات بازي به گونه اي رقم مي خورد كه اون آخراي بازي ايتاليا 5 نفره براي رسيدن به گل برتري تلاش مي كرد (نه گل تساوي) مي خوام بگم نميشه به اتفاقاتي كه ممكن بود بيفته چندان با اطمينان نگاه كنيم

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

واقعا حیف شد
    امروز معلممون حرف جالبی زد گفت هر چقدر هم ایران قوی باشه وقتی توی شرایط پر استرس قرار می گیره تیم بازندس
    /cry

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصطفی جان دستت درد نکنه ولی دیگه کسی دل و دماغ خوندن نقد بازی رو نداره

در ضمن سعدی عجب شعری گفته:

روی زیبا و جامه ی دیبا.................. عرق و عود ورنگ و بوی و هوس
    این همه زینت زنان باشد ..................مرد را ک.. و خ... زینت بس

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واقعا حیف شد
    امروز معلممون حرف جالبی زد گفت هر چقدر هم ایران قوی باشه وقتی توی شرایط پر استرس قرار می گیره تیم بازندس
    /cry
    اتفاقا بر عکس
    ایران تو شرایط سخت بهترین نتیجه ها رو گرفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیزم اتفاقا در کشورهایی مثل المان و هلند یه رشته من دراوردی وجود داره که تلفیقی از فوتسال و هاکیه . یعنی تو این بازی اوت وجود نداره و بازیکنا با زدن توپ به دیوارم میتونن توپو جلو ببرن . علت اونهم تکنیک فوق العاده ضعیف المانیهاست که مثل ادم نمیتونن یه نفرو دریبل کنن . حالا بیان فوتسال واقعی بازی کنن؟
    شما منظور من رو درست متوجه نشدی دوست عزیز...(پست 643)
    اگه لطف کنی و اسم این رشته من درآوردی رو بگی ممنون میشم...با این تفاسیری که شما می کنی خودت جواب خودت رو دادی!!!
    یعنی کشور هایی مثل آلمان و فرانسه و انگلیس و هلند و ... فوتسال رو جدی نمیگیرن...
    من اصلا نمیتونم قبول کنم تیم فوتسال انگلیس از 138 کشور عضو فیفا جایگاه 128 ام باشه!!!
    آخه سن مارینو تکنیک داره که 28 پله بالاتر از انگلیس قرار داره؟
    تیمی که تو فوتبال برای انگلیس زنگ تفریح حساب میشه...
    کشور اکراین و روسیه و چک کشور های اروپای شرق حساب میشن که اصلا مفهوم تکنیک و درک نمیکنن...چرا تو فوتسال اینقدر قوی هستن؟
    -----------------------
    راستی ایران با 2 پله صعود تو ردی بندی جدید 4 ام جهان شد پرتغال و روسیه رو کنار زد...
    بین 27 تا تیم برتر جهان فقط رتبه ایران تغییر کرده...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by jingool; 16-10-2008 at 07:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •