میشه 2 تا مسئله مهم اینجا هست اونم اینکه
1.موقع امتحان خونسرد باشی
2.قدرت کلاچ و ترمز گیریت بالا باشه
من با این چیزایی که گفتی دفعه اول قبول شدم
میشه 2 تا مسئله مهم اینجا هست اونم اینکه
1.موقع امتحان خونسرد باشی
2.قدرت کلاچ و ترمز گیریت بالا باشه
من با این چیزایی که گفتی دفعه اول قبول شدم
خوب شناسنامش چند ساله هست؟؟
یه کار میتونه کرده باشه
اونم کلی بد بختی داره
رفته باشه صغر سن گرفته باشه
یعنی بره یه جوری ثابت کنه که این تاریخ تولد اصلیش نیست و زود تر به دنیا اومده
که کلی درد سر داره ولی میشه
ولی پیامد هایی داره
سلام
یه سوال در مورد گواهینامه موتور سیکلت...
برای گرفتن گواهینامه موتور حتما باید موتور با کلاج بلد باشی تا بهت گواهینامه بدن ؟من ویو بلدم
در ضمن اگه موتور رو توی خیابون بگیرن و گواهینامه نداشته باشی قضیه چیه ؟ جریمه میکنن ؟ اگه بیمه نباشی چی ؟
ممنون
سلام
بله
شما باید با این موتور های کلاچ دار 125 سی سی امتحان بدین
کلاج دار ها هم کاری نداره
توی 3 - 4 روز با حدود روزی 2 ساعت تمرین میتونید موتور سواری رو به شکل مطلوبی یاد بگیرین
-------------------
در هردو صورت موتور میره پارکینگ![]()
این سوال هم به نوعی به گواهینامه مربوط میشه:
اگه من خلافی انجام بدم و به اسم خودم جریمه بشم (یعنی تو برگ جریمه اسم و شماره گواهینامه خودم باشه) این جریمه تو سوابقم میره؟ یعنی ذکر میشه جایی که این شخص به فلان دلیل جریمه شده؟
اگه تصادف کنم چی؟ اگه تو تصادف مقصر نباشم چی؟
پس از قبولی تو آیین نامه و امتحان شهری گواهینامه معمولا چند روزه میرسه در خونه؟؟؟
برا من تو آدرس روی قبض واحد رو نزدن حالا چیمیشه؟برمیگرده
بستگی به شانش داره برا من 1 ماه طول کشید بیاد در مورد اینکه واحد رو نزده چیزه خاصی نیست دوست منم همین طور بود
کد پیگیری پست رو گرفته بود همیشه میرفت به سایت پست چک میکرد که یه روز دید زده امده که خودش پا شد رفت پست رسالت مرکز گواهی رو گرفت که یارو گفت نمیومدیم خودمون میفرستادیم اما بهتر که امدی
برای این دوستمم 1 ماه امد اما الان شنیدم کمتر شده مثلا برا دختر خالم 15 روزه امد .
يك سوال من گواهي نامه ي 1ساله دارم يهني تاريخ صدورش 1388.3.31است ايا من مي تونم در جاده رانندگي كنم يا نه؟
ويك سوال ديگه در گواهي نامه ي من نوشته شده رانندگي با آينيه مخصوص اين آينه را از كجا گير بياورم و من از اين آينه استفاده نمي كنم جرمه؟
گواهینامه ی من 14 روزه اومد.
تا یه سال نمیتونید.يك سوال من گواهي نامه ي 1ساله دارم يهني تاريخ صدورش 1388.3.31است ايا من مي تونم در جاده رانندگي كنم يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)