من کرک جدید رو که می زنم این ارور رو می ده اشکال از چی می تونه باشه؟
the application was unable to start correctly(0xc00000005)
من کرک جدید رو که می زنم این ارور رو می ده اشکال از چی می تونه باشه؟
the application was unable to start correctly(0xc00000005)
دوستان هنوز مشكل كرك و باگ هست؟؟نخرم هنوز؟؟خوشم نمياد بگيرم به خاطر باگ بازي زهر مارم بشه :دي
سلام من ابنجا گير كردم مشكل باگه
مسير عكس چون كافينتم كسي هست زود جواب بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای رفع مشکلات بازی در نسخه های دزدی کرک اصلاح شده ایی منتشر شده که تا حد زیادی مشکلات بازی رو رفع میکنه.
اما در صورتی که با همین کرک به مشکل دیگری برخورد کنین گرفتن نسخه اصلی پیشنهاد میشه.
بله. دقیقا یک باگه. اینجا باید قلاب عمل کنه.
یا از کرک اصلاح شده استفاده کنین یا به دنبال نسخه اصلی برین.
دوستان من مشکل save بازی دارم .بازی نمیشه save کرد.میگه account بساز ولی نمیشه کسی میدنه چیکار کنم
ببخشید دوستان باز هم سوال دارم!
بعضی جاها که معما های ریدلر پراکنده شده،روی نقشه ارم علامت سوال میاد.که اگه تو حالت Detective برین یک علامت سوال روی زمین یا دیوار یا ... میبینید.برای حل کردن این معما ها باید چیکار کرد؟
سلام!
من بازم سوال دارم.این ریدل هایی رو که به شکل یک علامت سوال رو زمین یا دیوار یا ... دیده میشن چطوری باید حلشون کرد؟
مثل این عکس:
![]()
درسته منم بازیو که تموم کردم شروع کردم به خوردن علامتها الان فقط موندم اینا چین..؟؟
خودم فهمیدم
باید بگردی یک نقطه هم اون اطراف پیدا کنی و جوری وایسی که اون نقطه جای نقطه علامت سوال قرار بگیره بعد یک دست اسکن کنی.اگر نامفهوم بود عکس مال همین بالایی رو بذارم.
دوستان یه پچ فیزیک برای بازی اومده در حدود 200 مگ.کسی امتحان کرده ببینه جواب میده یا نه؟
در ضمن مگه نگفتید بازی رو باید با کرک جدید از اول شروع کرد.یعنی ممکنه با این کرک جدیده و از اول شروع کردن بازی بازم جایی گیر کنیم؟
در ضمن دوستان اگه میشه یه جا معرفی کنید که نسخه اصلی رو بفروشن؟
در آخر اصلا لینکای نسخه اصلی اومده؟من یکی 2 جا دیدم ولی مطمئن نبودم که واقعا نسخه اصل هست یا نه
Last edited by mhroozbeh; 16-09-2009 at 23:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)