من هر دفعه باز می کنم یک فایل رو این ارور میاد ، پاک کردم km رو دوباره نصب کردم بازم درست نشد
![]()
من هر دفعه باز می کنم یک فایل رو این ارور میاد ، پاک کردم km رو دوباره نصب کردم بازم درست نشد
![]()
آره km روی 7 خیلی از این بازی ها در میاره. روی xp sp3 بهترین نتیجه رو داره.
به این آدرس برید :
C:\Program Files\The KMPlayer\PlugIns
و فایل gen_ml.dll و gen_ml.ini رو پاک کنید به احتمال 99% مشکل حل میشه. این فایلها مربوط به فیلترها هستند و جزو قسمت اصلی برنامه نیستن.
محتوای مخفی: ;)
دوستان برای من آیکون های مربوط به فایل های ویدیویی فقط با همون آیکون اصلی این برنامه نشون داده میشند. در صورتی که در سیستم های دیدم که با آیکون مخصوص پسوند خودشون نشون داده میشند. راهی هست که برا من هم فعال بشه این قابلیت ؟
دمت گرم دادا درست شد ، نه بابا فیکه فتوشاپه ، کی من ؟
پ.ن : چجوری میشه کل تنظیمات KM رو ریست کرد به حالت اول ؟
F2 رو بزنید و بعد Initialise all presets
pls delete..............
Last edited by kamivh1; 19-01-2012 at 21:01.
آقا با خود این برنامه میشه زیرنویس برای کلیپ های کوتاه ساخت ؟
تنظیمات مربوط به آیکن فایلها در این بخش صورت میگیره F2 --> Association/Capture --> Association
با انتخاب Select All کلیه فایلهای ویدیویی و صوتی بوسیله آیکن های مشخص شده برای هر پسوند توسط KM نمایش داده میشوند
(با انتخاب Video Only صرفا برای فایلهای تصویری تغییر اعمال میشه)
اگه آیکن های KM خراب هستند و یا صحیح نمایش داده نمیشن کافیه گزینه Default رو زده سپس Apply to system کنید
اگه نمیخواهید آیکن های KM ست بشه کافیه None رو انتخاب کنید یا تیک فرمت های مدنظر خودتون رو بردارید
برنامه Subtitle Workshop و Aegisub در زمینه زیرنویس سازی بهتر هستند ولی KMPlayer بدرد چنین کاری نمیخوره
Subtitle Workshop کار باهاش ساده است و فارسی شده
Aegisub زیرنویس های پیشرفته با پسوند as.s تولید میکنه که البته کارباهاش اندکی سخت تر از Subtitle Workshop هستش
موفق باشید
ممنون.
آیکون ها درست نمیشند هنوز. نمیدونم شاید تو ویندوز هم باید یه جا تنظیماتی رو انجام داد. 7 دارم.
دوست عزیز شما در بخش تنظیمات آیکن های KMPlayer که در بالا عنوان شد، تصویر آیکن ها رو داری یا نه؟ کدام نسخه KM استفاده میکنی؟
چنانچه مشکل از فایل آیکن های KM باشه کافیه به لینک زیر رجوع کرده و از مدلهای مختلف آیکن یکی رو انتخاب کنید
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=5894
فایل دانلود شده رو اکستراکت کرده و فایل KIconLib.dll رو به پوشه نصب برنامه منتقل کنید
چنانچه مشکل حل نشد عنوان کنید تا بگم چگونه از طریق ویندوز آیکن ها رو اصلاح کنید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)