متشکرم ، تشکر هم کردم ولی راه حلتون عملی نبود ( بدردم نخورد )
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
متشکرم ، تشکر هم کردم ولی راه حلتون عملی نبود ( بدردم نخورد )
Last edited by prpgramerandcoder; 11-06-2014 at 13:24.
در یک کلام فقط میتونم بگم که پارتیشن بندی هارد شما خیلی داغونه دوست عزیز.
من پیشنهاد میکنم شما بیخیال اون xp قدیمی بشی و بعد از تهیه ی پشتیبان از فایلهای مهم خودتون در دیسک های خارجی مثل هارد اکسترنال یا فلش دیسک، یه بار از اول پارتیشن بندی کنی. و یا "حداقل" c و d رو فرمت کنی و اون درایوهای unallocated و free space رو به پارتیشنهای قابل استفاده تبدیل کنی.
بعدش که هارد شما سروسامون گرفت اونوقت به فکر نصب ویندوز ها باشی.
در غیر اینصورت شما بعدها هم دوباره به مشکلات جدی تر برخورد میکنی. چون هارد شما خیلی قاطی پاتیه!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by B.i.r.i.y.a; 11-06-2014 at 14:32.
به هر حال ممنون .
من با قاطی پاتی بودنش حداقل فعلا مشکل ندارم فقط میخوام درایو c رو فرمت یا پاک کنم .
حالا راه حلی که من بهت گفتم خوب بود وگرنه باید کلا از دوباره پارتیشن بندی کنی...فرمت میشه ولی ویندوز توش نصب نمیشه![]()
سلام.
من ایمیج های ویندوز xp - 7 - 8.1 رو با نرم افزار اکرونیز گرفتم و رو سیستم دارم .
الان هم 8.1 رو رو سیستم نصب دارم و اجرا میکنم .
میخام ویندوز xp و 8.1 رو کنار هم بیارم بالا .
چطور باید عمل کنم ؟
xp که خوب مشکلی نیست ایمیجش رو بالا میارم .
ولی اون یکی رو چیکار باید کنم ؟
کسی نمیدونه ؟
راستش من دیروز هم سؤال شما رو دیدم و طبق معمول دوست داشتم کمک کنم، ولی متأسفانه متوجه سؤال شما نشدم! گنگ توضیح دادی دوست عزیز.
لطفا سؤالت رو یکبار دیگه و بهتر توضیح بده.
در غیر اینصورت امیدوارم باقی دوستان که متوجه شدن راهنمایی کنن.
من قبلا خوب ویندوز xp و 7 و 8 رو نصب کردم .
از هر کدوم هم ایمیجشو دارم .
من الان میخام ویندوز xp و مثلا 8 رو با هم داشته باشم .
ایمیج xp رو بالا میارم در اینصورت xp اوکی میشه .
الان بخام 8 رو هم کنارش داشته باشم باید از توی xp نصبش کنم با دیسکش .
ولی من میخام بدون اینکه نصبش کنم ایمیجی که از 8 دارم رو بالا بیارم بدون اینکه دوباره نصبش کنم .
اگر ایمیج 8 رو هم بالا بیارم فکر کنم اون گزینه انتخاب ویندوز که اول روشن میکنی سیستم رو نمیاد .
حالا کسی میدونه چیکار کنم ؟(شاید من اشتباه میکنم )
والا کار شما زیاد استاندارد نیست و پیشنهاد نمیشه چون پیچیدگی هایی که به وجود میاد ممکنه دیر یا زود شما رو به دردسر بندازه.
ولی بهرحال، من نظرم رو میگم:
وقتی از این ویندوزها پشتیبان تهیه کردی (یا به قول خودت ایمیج گرفتی)، اون دو تا ویندوز دیگه هم روی سیستم وجود داشت؟ مثلا وقتی از 8 ایمیج گرفتی، ویندوز xp هم روی سیستمت نصب بود و آیا اینجوری بود که مثلا xp تو درایو c نصب بود و 8 تو درایو d؟
اگر اینطوری بوده به احتمال خیلی زیاد با اجرای ایمیج های xp و 8 مشکلی نخواهی داشت و اگرهم منوی انتخاب ویندوزها بالا نیومد حداقل یکی از ویندوزها بالا خواهد اومد، که بعدش میتونی از نرم افزارهای ساخت و احیای منوی بوت (مثل vistaBootPro یا easyBCD) ، منوی انتخاب ویندوزها رو احیا کنی و هر دو ویندوز رو کنار هم داشته باشی.
موفق باشی دوست عزیز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)