تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 130 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه MehranBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Sanandaj

پيش فرض

یه سوال خیلی مهم مغزمو مشغول کرده!

:منظور از رشته ی آهنگسازی،آهنگسازی کلاسیکه یا سنتی؟؟؟

من که اصلا از سنتی خوشم نمیاد(هیچیم ازش بلد نیستم!) اگه قبول شدم نرم اونجا گیر کنم؟؟!!

راستی یه سوال اساسی اصلا من با این وضعیتم(آهنگساز کلاسیک) برم رشته ی موسیقی موفق میشم؟ یا گرافیک خودمو ادامه بدم ریسکم نکم بهتره؟؟؟

2. این کاربر از MehranBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت SOORYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به بچه های هنری

من متولد 61 هستم . کاردانی نرم افزاردارم و میخواستم امسال کنکور هنر بخونم رشته های گرافیک و نقاشی وعکاسی وهنرهای تجسمی مجسمه سازی و دوست دارم 6 ساله که از درس دور بودم و چند تا سوال از بچه هایی که هنری ان داشتم ؟
    -اینکه من از الان وقت دارم کتابهایی رو که تا حالا نخوندم +عمومی ها و منابع آزاد بخونم؟
    -یه سری کتابها هستن که مطالب مهم کتابهای درسی رو جمع بندی کردن (در رابطه با هنر نمیدونم اما تو رشته خودم بود)و با نمونهای تست . بهتر نیست جای خود کتابهای درسی این کتابها رو بخونم اگه ممکنه اونایی که خوبه معرفی کنین؟
    -در ضمن کتابهای درسی با کتابهایی که بعضی دوستان کفتن کتاب خود سازمان سنجش چه فرقی داره؟
    -و رشته ارتباط تصویری با گرافیک چه فرقی داره؟
    -آیا سال 91 کارشناسی هنر های تجسمی داره یا نه ؟
    -من شنیدم عکاسی رشته هزینه بری هست آیا کسی هست گه تقریبا هزینه هاشو بدونه در طول چهار سال؟
    - شنیدم که منابع هم فرق کردن آیا درسته؟
    -کلاس طراحی مخصوص کنکور هم اگه سراغ دارین بگین چون واسه مرحله عملی میخوام برم کلاس (من در رابطه با طراحی فقط گلدون سایه دار بلدم و یا سیب منظورم اینه که بینهایت مبتدی ام اما بی استعداد نیستم به نظر دوستان میتونم خودم رو به سطح امتحان عملی برسونم؟)
    میبخشین اینقدر سوال پرسیدم چون دارم تغییر رشته میدم و درباره رشته ها و درسها و چیزای دیگه هنر هم بی اطلاع هستم ممنون میشم اگه پاسخ بدین....

با سپاس فراوان

4. این کاربر از SOORYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با پیانو که اهنگ سنتی نمی سازن.اونجا اهنگسازی یاد می دن.حالا هر سبکی ادم خواست می تونه کار کنه.(جز-رپ-پاپ-کلاسیک)
    موفقیت در گرو تلاشه

6. این کاربر از saeedkhaledian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام...
    بعد از یک سال دوباره اومدم......... گیتاری ها چطور دادید؟؟؟؟ کجایید پس؟؟؟
    سعید جان سلام
    شما چطور دادی؟؟؟؟ نظر آقای طهرانیان چی بود ؟؟؟
    اصلا آقای طهرانیان چیزی گفت ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه MehranBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Sanandaj

پيش فرض

کمک!!!

من برای آهنگسازی می خوام بخونم! میخوام بدونم که نمره ی سلفژ بیشتره یا نمره ی نوازندگی؟؟؟؟؟
    من گیر کردم که برای نوازندگی از آثار باخ بزنم یا شوپن؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام به بچه های هنری

-اینکه من از الان وقت دارم کتابهایی رو که تا حالا نخوندم +عمومی ها و منابع آزاد بخونم؟
    بله وقت هست ... به شرطی که به طور جدی درس خوندن رو شروع کنید

اول از کتاب های پایه مثل تاریخ هنر ایران ، تاریخ هنر جهان ، طراحی 1 ، مبانی هنرهای تجسمی و ... شروع کنید.

-یه سری کتابها هستن که مطالب مهم کتابهای درسی رو جمع بندی کردن (در رابطه با هنر نمیدونم اما تو رشته خودم بود)و با نمونهای تست . بهتر نیست جای خود کتابهای درسی این کتابها رو بخونم اگه ممکنه اونایی که خوبه معرفی کنین؟
    در رابطه با هنر اکثر کتاب هایی که هست مطالب اضافه بر کتاب درسی رو ارائه میدن .

یعنی فرض رو بر این میذارن که شما متن کتاب رو بلدین و حالا میخواهید مطالب بیشتری رو یاد بگیرید .

کتاب های تست ( البته نه هر کتابی ) میتونه خیلی کمک کنه به اینکه بفهمید چقدر آمادگی دارین

-در ضمن کتابهای درسی با کتابهایی که بعضی دوستان کفتن کتاب خود سازمان سنجش چه فرقی داره؟
    متوجه منظورتون نشدم میشه مثال بزنید ؟
    -و رشته ارتباط تصویری با گرافیک چه فرقی داره؟
    فرقی نداره ... به جای گرافیک می نویسن ارتباط تصویری
    -آیا سال 91 کارشناسی هنر های تجسمی داره یا نه ؟
    در این مورد اطلاعی ندارم
    -من شنیدم عکاسی رشته هزینه بری هست آیا کسی هست گه تقریبا هزینه هاشو بدونه در طول چهار سال؟
    دو سال اول عکاسی به صورت آنالوگ تدریس میشه یعنی دوربین هایی که فیلم میخوره ...

اگر از این دوربین ها داشته باشین که هیچی اگر نه میتونید با 100-200 هزار تومن دوربینی بخرید که کارتون رو راه بندازه .
    +
    قیمت هر فیلم تقریبا بین 3000 - 6000 تومن هست . در طول هر ترم تقریبا 10 تا حلقه فیلم ( شاید هم بیشتر ) باید بخرید و عکاسی کنید . 4 ترم × 10 حلقه فیلم

+

از ترم 5 عکاسی به صورت دیجیتال آموزش داده میشه . بستگی به خود دانشجو داره که چقدر برای دوربینش بخواد هزینه کنه ولی یه دوربین معمولی حدود 2-3 میلیون تومان و دوربین های پیشرفته تر حدود 7-8 میلیون تومان هزینه داره

+

هزینه ی سه پایه و فلاش و وسایل جانبی هم هست

- شنیدم که منابع هم فرق کردن آیا درسته؟
    منابع اصلی رو داخل دفترچه نوشتن میتونید از روی دفترچه چک کنید کتاب های درسی یه کم تغییر کرده . مثلا منابع هنوز همون سیر هنر در تاریخ و تاریخ هنر و ... هست ولی کتاب ها یه کم متنش تغییر کرده
    -کلاس طراحی مخصوص کنکور هم اگه سراغ دارین بگین چون واسه مرحله عملی میخوام برم کلاس (من در رابطه با طراحی فقط گلدون سایه دار بلدم و یا سیب منظورم اینه که بینهایت مبتدی ام اما بی استعداد نیستم به نظر دوستان میتونم خودم رو به سطح امتحان عملی برسونم؟)
    برای کلاس عملی فعلا زوده
    کنکور اوایل تیر هست معمولا و کنکور عملی در آبان ماه برگزار میشه ... پس شما از تیر تا آبان وقت دارین که خودتون رو از سطح مبتدی به سطح قابل قبولی برسونید .
    میبخشین اینقدر سوال پرسیدم چون دارم تغییر رشته میدم و درباره رشته ها و درسها و چیزای دیگه هنر هم بی اطلاع هستم ممنون میشم اگه پاسخ بدین....
    این پست رو هم نگاه کنید ... در مورد منابع میتونه کمکتون کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Miss Artemis; 04-12-2011 at 21:44.

10. 2 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دوستان . یه سوالی ...

برای من که میخوام موسیقی شرکت کنم و دروس خلاقیت تصویری و .... ضریب 1 هست ... و فقط درک عمومی هنر و خود موسیقی ضریب 4 هست ...

درک عمومی هنر رو خوب بزنم به همراه مویسیقی و عمومی ها ، شانس قبول شدنم هست ؟ منظورم اینه که وقتم رو روی درس های مثلا رشته معماری و گرافیک هدر ندم که ضریبشون هم 1 هست ..
    Last edited by mehr film; 30-11-2011 at 22:22.

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

گور بابای اقای طهرانیان.
    یه گیرای بنی اسرائیلی داد اصلا حال گیری شد. میگفت چرا اکسان تم فوگو نزدی .منم اینجوری شدم

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که میگن ما کنکور سراسری رشته آهنگ سازی شرکت کردیم : من که هرچی میگردم زیر گروهی بجز نوازندگی ایرانی و جهانی برای کنکور هنر نیست .... جریان چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستانی که میگن ما کنکور سراسری رشته آهنگ سازی شرکت کردیم : من که هرچی میگردم زیر گروهی بجز نوازندگی ایرانی و جهانی برای کنکور هنر نیست .... جریان چیه ؟

پارسال هم تو دفترچه شماره يك ننوشته بودن. اما تو انتخاب رشته اصلي هست خيالت راحت

15. این کاربر از ssht_83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •