سلام به بچه های هنری
-اینکه من از الان وقت دارم کتابهایی رو که تا حالا نخوندم +عمومی ها و منابع آزاد بخونم؟
بله وقت هست ... به شرطی که به طور جدی درس خوندن رو شروع کنید
اول از کتاب های پایه مثل تاریخ هنر ایران ، تاریخ هنر جهان ، طراحی 1 ، مبانی هنرهای تجسمی و ... شروع کنید..gif)
-یه سری کتابها هستن که مطالب مهم کتابهای درسی رو جمع بندی کردن (در رابطه با هنر نمیدونم اما تو رشته خودم بود)و با نمونهای تست . بهتر نیست جای خود
کتابهای درسی این کتابها رو بخونم اگه ممکنه اونایی که خوبه معرفی کنین؟
در رابطه با هنر اکثر کتاب هایی که هست مطالب اضافه بر کتاب درسی رو ارائه میدن .
یعنی فرض رو بر این میذارن که شما متن کتاب رو بلدین و حالا میخواهید مطالب بیشتری رو یاد بگیرید .
کتاب های تست ( البته نه هر کتابی ) میتونه خیلی کمک کنه به اینکه بفهمید چقدر آمادگی دارین .gif)
-در ضمن
کتابهای درسی با کتابهایی که بعضی دوستان کفتن کتاب خود سازمان سنجش چه فرقی داره؟
متوجه منظورتون نشدم میشه مثال بزنید ؟
-و رشته ارتباط تصویری با گرافیک چه فرقی داره؟
فرقی نداره ... به جای گرافیک می نویسن ارتباط تصویری.gif)
-آیا سال 91 کارشناسی هنر های تجسمی داره یا نه ؟
در این مورد اطلاعی ندارم
-من شنیدم عکاسی رشته هزینه بری هست آیا کسی هست گه تقریبا هزینه هاشو بدونه در طول چهار سال؟
دو سال اول عکاسی به صورت آنالوگ تدریس میشه یعنی دوربین هایی که فیلم میخوره ...
اگر از این دوربین ها داشته باشین که هیچی اگر نه میتونید با 100-200 هزار تومن دوربینی بخرید که کارتون رو راه بندازه .
+
قیمت هر فیلم تقریبا بین 3000 - 6000 تومن هست . در طول هر ترم تقریبا 10 تا حلقه فیلم ( شاید هم بیشتر ) باید بخرید و عکاسی کنید . 4 ترم × 10 حلقه فیلم
+
از ترم 5 عکاسی به صورت دیجیتال آموزش داده میشه . بستگی به خود دانشجو داره که چقدر برای دوربینش بخواد هزینه کنه ولی یه دوربین معمولی حدود 2-3 میلیون تومان و دوربین های پیشرفته تر حدود 7-8 میلیون تومان هزینه داره
+
هزینه ی سه پایه و فلاش و وسایل جانبی هم هست
- شنیدم که منابع هم فرق کردن آیا درسته؟
منابع اصلی رو داخل دفترچه نوشتن میتونید از روی دفترچه چک کنید
کتاب های درسی یه کم تغییر کرده . مثلا منابع هنوز همون سیر هنر در تاریخ و تاریخ هنر و ... هست ولی کتاب ها یه کم متنش تغییر کرده
-کلاس طراحی مخصوص کنکور هم اگه سراغ دارین بگین چون واسه مرحله عملی میخوام برم کلاس (من در رابطه با طراحی فقط گلدون سایه دار بلدم و یا سیب منظورم اینه که بینهایت مبتدی ام اما بی استعداد نیستم به نظر دوستان میتونم خودم رو به سطح امتحان عملی برسونم؟)
برای کلاس عملی فعلا زوده
کنکور اوایل تیر هست معمولا و کنکور عملی در آبان ماه برگزار میشه ... پس شما از تیر تا آبان وقت دارین که خودتون رو از سطح مبتدی به سطح قابل قبولی برسونید ..gif)
میبخشین اینقدر سوال پرسیدم چون دارم تغییر رشته میدم و درباره رشته ها و درسها و چیزای دیگه هنر هم بی اطلاع هستم ممنون میشم اگه پاسخ بدین....
این پست رو هم نگاه کنید ... در مورد منابع میتونه کمکتون کنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید