مشکل حل شد ::..
مشکل حل شد ::..
Last edited by alex winson; 17-08-2009 at 10:46.
سلام
من این بازی رو تازه گرفتم . یعنی داشتم اما از تکین بود خراب بود بعد از خورشید گرفتم سالم بود .
مرحله های اول هستم .
اونجام که میریم پیش یه پلیس زن یه یارو هم رو میز مرده ، بعد مامورها دنبالم میکنن ، از اونجا فرار میکنم و از ساختمون میام بیرون و سر میخورم و ... تا یه جا که میرم تو یه راهرو که آسانسور از تهش میاد و 3تا مامور توش هست و فرار میکنم میرم تو آسانسور اما وقتی میره بالا بازی میره تو منوی شروع و وقتی ادامه رو میزنم میره از همونجائی که هلیکوپتره از پشت شیشه های ساختمون تیر اندازی میکنه !
راهنمائی لطفا !؟
با نصب کرک اصلاح شده 1.0 درست میشه. تو همین تاپیک سرچ کنید هست.
جناب havas_1980 گذاشتن !
ویـرایش: پیداش کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SPY.07; 29-08-2009 at 07:10.
ممنون ولی لینک میدادی بهتر بود آخه کار با جستجو رو بلد نیستم تازه با دایل آپ فروم خیلی طول میکشه تا بالا بیاد .با نصب پچ درست میشه. تو همین تاپیک سرچ کنید هست.
جناب havas_1980 گذاشتن !
اگه میشه لینک بده ، ممنون .
كاسپراسكاي و نورتون و آواست به اين فايل گير ميدن .http://gf.wiretarget.com/mi/rld-me11.7z
خطري نباشه ؟
اگه نيست دانلود كنم .
نبود ؟؟؟؟كاسپراسكاي و نورتون و آواست به اين فايل گير ميدن .
خطري نباشه ؟
اگه نيست دانلود كنم .
یه مشکل جدید .
تا دیروز وارد میشد و همون مشکل گیرکردن تو مرحله 2 آسانسور رو داشتم ، باز رد کردن همون یه تیکه هم کیف داشت اما حالا میرم تو بازی ، باز میشه ، تو صفحه لودینگ میمونه .
چکارکنم ؟
تروخدا جواب بدین دیگه !
فکر می کنم مشکل از کرک باشه.
امیدوارم این دو تا لینک بهتون کمک کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر... اصلا کاسپر نباید به این فایل گیر بده. خود من هم از این سایت دریافت کرده بودم...
به جای کرک اصلاح شده, کرک پچ بازی رو استفاده کنین. (Mirror's Edge v1.01 Fixed Exe به حجم 57.3MB)
ممنون ولی همون پچ رو با هزار مصیبت دانلود کردم حالا که بازش میکنم میگه reinstall کنید ، 3 بار هی از اول نصب و پاک کردم حتی تو محل نصب بازی هم کپی و اجرا کردم اما بازهم ارور میده .به جای کرک اصلاح شده, کرک پچ بازی رو استفاده کنین.
اینم شده مثل ایکس من که به هرکی گفتم کمکی نتونست بکنه تا آخر فهمیدم از دایرکت ایکس بود .
حالا میشه یه لینک دیگه از همینی که فرمودی بدی ، لینک بدی بهتره ، فقط از اون سایته نباشه از یه جای دیگه .
دمت گرم .
ُسلام
من اینجا گیر کردم
داخل کشتی که یه نفر اون بالا وایساده و با اسلحه میزنه باید چه کار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه جا رو گشتم ولی راهی پیدا نکردم
اگه سوالم تکراریه ، معذرت
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)