با سلام
لايو و هاتميل مال مايكروسافت هست
كاراييشون مثه مسنجر ياهو و ايميل ياهو هست فقط
موفق باشيد.
با سلام
لايو و هاتميل مال مايكروسافت هست
كاراييشون مثه مسنجر ياهو و ايميل ياهو هست فقط
موفق باشيد.
در این پست قصد داریم شما را با 4 ترفند از یاهو میل آشنا کنیم ترفندهایی که به شما در چک کردن ایمیل و کار با صفحه Yahoo Mail کمک خواهد کرد.
این ترفندها عبارتند از:
1- مسدود کردن برخی آدرسهای ایمیل
2- مشاهده IP افراد فرستنده ایمیل
3- تنظیم تعداد ایمیلهای قرار گرفته شده در صفحه
4- نام شما در ایمیلهای ارسالی
1- آدرسهای مسدود شده
ممکن است شما عضوی سایتی بوده و از جانب آن سایت ایمیلهای فراوانی برای شما ارسال شود و شما مایل نیستید از جانب آن سایت ایمیلی برای شما فرستاده شود. شما میتوانید آدرس ایمیل این سایت را مسدود کنید.
بدین منظور بر روی Option کلیک کنید. در صفحه بعد به Block Addresses بروید. در این صفحه در قسمت Add Block ایمیل سایت را وارد کنید تا بلاک شود. شما میتوانید تا 500 ایمیل را مسدود کنید.
2- مشاهده IP افراد فرستنده ایمیل
شما میتوانید IP افرادی که برایتان ایمیل ارسال کردهاند را پس از باز کردن ایمیلشان مشاهده کنید. بدین منظور پس از مراجعه به Options ، به General Preferences بروید. در قسمت Headers گزینه دوم یعنیShow all headers on incoming messages را انتخاب کنید. در پایان روی دکمه Save کلیک کنید. اکنون هر ایمیلی را که در Inbox تان باز کنید در قسمت X-Originating-IP میتوانید IP ارسال کننده را مشاهده کنید.
3- تنظیم تعداد ایمیلهای قرار گرفته شده در صفحه
با استفاده از این ترفند میتوانید تعداد ایمیلهای وارد شده در هر صفحه را تنظیم کنید که در هر صفحه Inbox جای بگیرد. اگر قصد پاک کردن کلیه ایمیلهایتان را داشته باشید این روش میتوانید کار شما را آسانتر گرداند. برای این کار پس از رفتن به صفحه Options مجدد به General Preferences بروید. حال در قسمت Messages per Page یکی از اعداد 10 ، 25 ، 50 ، 100 و 200 را انتخاب کنید. این اعداد نمایانگر تعداد ایمیلها در هر صفحه است. در پایان دکمه Save را بزنید تا اطلاعات ذخیره شود.
4- نام شما در ایمیلهای ارسالی
ممکن است دوست داشته باشید نام شما در ایمیلهایی که میفرستید یک نام خاص باشد تا نام و نام خانوادگی تان که در ابتدای ثبت نام وارد کرده اید. برای تنظیم نامتان در ایمیلهای ارسالی پس از مراجعه به Options و سپس General Preferences در قسمت From name یک نام برای خود در نظر بگیرید و با استفاده از دکمه Save تغییرات را ذخیره کنید
سلام
ایا برنامه گوگل تالک امکان وب کم دادن و گرفتن داره؟
مثل یاهو مسنجر. اگه نه چاره چیه؟
ممنون
با سلام
نه دوست عزيزم اين امكان واسش نيست
شما ميتونيد از مسنجرهاي ديگه استفاده كنيد
مثه اسكايپ - ياهو و ...
موفق باشيد.
سلام
یه مشکل عجیبی برای من پیش اومده.
من یه ایمیل تو هات میل ساختم.خوب ؟
بعد توش هیچ فعالیتی نکردم.
الان تو فیس بوک گفتم هرچی ایمیل دارم رو تو فیس بوکم بذارم.
همرو گذاشتم رسیدم به هات میلم.هات میلو که میخواستم بذارم میگفت یک حساب کاربری با این ایمیل موجود است!
خلاصه رفتم تو یافتن دوستان ایمیل خودمو وارد کردم دیدم یک فردی به نام:Facundo با ایمیل من ثبت نام کرده...(اسم کاملشو نمیدونم. اینم از تو ایمیلم برداشتم)
خلاصه فورگت پسوردو زدم . پسوردمو عوض کردم . رفتم تو حساب کاربری Facundo . حساب کاربریشو حذف کردم.یعنی پاکش کردم.
حالا که دوباره تو فیس بوک آدرس ایمیلمو میزنم میگه :
پیش از این یک حساب کاربری برای پست الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساخته شده است.
اعصابم خورد شده . یعنی چطوری یه نفر با ایمیل من اکانت ساخته؟!
حالا چی کنم که بتونم این ایمیلو به ایمیلای خودم اضافه کنم؟
با سلام
چه جالب !!!
خوب اگه اينطوري كه شما ميگيد باشه كارهايي كه بخواد امنيتي اون يوزر انجام بده بايد به ايميل شما بياد ديگه
درسته؟!!
مثلا بخواد پسورد اكانتش رو عوض كنه يه رونوشت هم به آدرس ايميل شما كه باهاش ثبت كرده مياد
اگه واقعا اين اتفاق رخ داده باشه نميشه كاريش كرد !!!
يا يوزر اون كاربر رو بايد پاك كنيد تا بتونيد آدرس ايميلتون رو واسه يوزر خودتون استفاده كنيد
موفق باشيد.
google talk که تحریمیم.download نمیشه.
ممنون
اما همین کارو کردم.
اکانتشو تو فیس بوک پاک کردم.
اما این واسم سواله که چطوری رفته تو ایمیل من؟!مگه نباید از تو ایمیل فعالش کنه؟
نه رمزم سادس . نه کسی رمزمو میدونه..فقط رمزم سر کامپیوترم سیوه . اما کسی نیست که بخواد این کارو بکنه!
حتی 2 تا درخواست دوستیم داشت
eکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پاکش کردم . اما انگار پاک پاک نمیشه!
تو ایمیلم گفته بود هر وقت خواستید میتوانید به فیس بوک برگردید من که روش کلیک کردم . سریع خودش همون اکانته قبلی رو دوباره فعال کرد.
اون لینکی هم که گذاشتم واسه همونه.
هر کی که میتونه این رو کلا پاک کنه به تا بهش پسسشو بدم (البته پسشو عوض میکنم)
حریم خصوصی رو هم برای همه به نمایش گذاشتم.
Last edited by caca_caca888; 23-09-2010 at 20:03.
سلام.
چی کار کرده این سرویس جدید Gmail
Priority Inbox رو میگم
واقعا محشره
همه ایمیل ها رو طبقه بندی کردم.
چند سال پیش فکر میکردم که چنین کاری میشه کرد یا نه؛ نمیشد
ولی الان جیمیل این امکان رو داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)