تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 394 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

بودجه ات پایینه ... افزایش بودجه بده تا حدود 60-70 تومن و کارای creative چندین مدل خوبش در دسترس خواهد بود (زن استون - زن وی پلاس) ... سانسا هم یه مدل خیلی خوب حدود 60 تومن داره
    سلام seymour جان
    ميشه به ترتيب از 50 تا حد اكثر 80 تومن بهترين ها رو بگي
    راستي فقط من الان n78 دارم و مي خوام يه mp3 پليري بگيرم كه راحت بتونه n78 رو سوسك كنه

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان حالا یه پلیری با بهترین 1:قدرت2: کیفیت صدا و 3:ساپورت حداکثر فرمت ها و کدک ها + 4:اکولایزر پیشرفته و حرفه ای با تنظیمات زیاد
    بعد از اونم رادیو و ضبط صدا و .......
    مثل اینکه کلا شاخ ترین محصول از سری های کاون هست اما من هنوز نتونستم تصمیم رو برای این نیاز ها در این محصولات بگیرم ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

يكي كمك كنه مي خوام بخرم!!!!!!!!!!!!
    كمك

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

حالا اگه کمی پول بذاری یه iAudio 7 4 گیگ میتونی بگیری که صداش بنظر من خیلی خوب هست چون محصولات کاون تو صدا حرف ندارن که 4 گیگش حدود 90 تومن میشه از عثمان قیمت بگیر !!!
    وگرنه باید از محصولات کریتیو یکی رو انتخاب کنی ...

5. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام seymour جان
    ميشه به ترتيب از 50 تا حد اكثر 80 تومن بهترين ها رو بگي
    راستي فقط من الان n78 دارم و مي خوام يه mp3 پليري بگيرم كه راحت بتونه n78 رو سوسك كنه
    حالا خیلی به فکر رقابت نباش ... دنیا پلیرها و هدفون ها بی رحمه و راضی نشدن مخاطب خیلی زیاد پیش میاد ... انتظارت رو معقول بگیر تا راضی تر باشی ... (البته می دونم شما هم منظور خاصی از "سوسک شدن" نداشتی ؛ ولی کلاً گفتم چون زیاد پیش میاد)

گزینه خوب که زیاده ... اونایی که مشخصا روی کیفیت صدا کار کردن:

صدای zen v plus بسیار خوبه ... از creative ... صدای مدلهای پایین دست sansa هم خیلی خوبه ... zen stone plus هم خیلی خوبه (ریزه میزه هم هست - با اسپیکر) ...
    دوستان حالا یه پلیری با بهترین 1:قدرت2: کیفیت صدا و 3:ساپورت حداکثر فرمت ها و کدک ها + 4:اکولایزر پیشرفته و حرفه ای با تنظیمات زیاد
    بعد از اونم رادیو و ضبط صدا و .......
    مثل اینکه کلا شاخ ترین محصول از سری های کاون هست اما من هنوز نتونستم تصمیم رو برای این نیاز ها در این محصولات بگیرم ..
    دوست من ، لطفاً در یک تاپیک درخواستت رو پی بگیر ... مطمئن باش من و دوستان دیگه ای که می خوایم کمک کنیم همه این تاپیک ها رو می بینیم و فرقی نداره که سوال در چندجا مطرح بشه ... ممنون ..

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

حالا خیلی به فکر رقابت نباش ... دنیا پلیرها و هدفون ها بی رحمه و راضی نشدن مخاطب خیلی زیاد پیش میاد ... انتظارت رو معقول بگیر تا راضی تر باشی ... (البته می دونم شما هم منظور خاصی از "سوسک شدن" نداشتی ؛ ولی کلاً گفتم چون زیاد پیش میاد)
    ببين من چيزي مي خوام كه روي اخرين قدرت صدا ادم نتونه تحمل كنه و كمش كنه!
    الان يه N78 دارم وقتي روي 100% مي زارمش انگار نه انگار !
    براي همين مي خوام يه چيزي بگيرم كه واقعا صداش بلند و باكيفيت باشه
    تا الان تو سرچ هايي كه كردم چشمم كرايتيو zen stone plus رو گرفته!(مدل سياهش)
    ولي خيلي كوچيكه و از همين مي ترسم كه بخاطر جمع و جور بودنش به درد نخره!(حالا اينطور هستش يا نه؟)
    حالا با توجه به تجربه خودت يه چيزي تا 60 تومن بگو برم بخرم(چند مدل نگو فقط يه مدل بگو و تمام)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببین دوست من من صدای ان78 رو شنیدم اینجا 2 مسئله هست
    1:قدرت صدا
    2:کیفیت صدا
    که بنظر من مهم کیفیت صدا هست در درجه ی اول بعد بلندی صدا !!!
    و همچنین به هدفونی که شما استفاده میکنی هم خیلی ربط داره به شما حتما توصیه میکنم هدفون فول سایز بگیری که عشق صدا هست !!!
    با اون بودجه ای هم که تایین کردی اون مدل های کریتیو خیلی خوب هستن ... iAudio 7 هم چیز خیلی خوبی هست که 4 گیگش رو شما بگیر چون 8 و 16 گیگش کمی گرون میشه !!!

10. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولي خيلي كوچيكه و از همين مي ترسم كه بخاطر جمع و جور بودنش به درد نخره!(حالا اينطور هستش يا نه؟)
    حالا با توجه به تجربه خودت يه چيزي تا 60 تومن بگو برم بخرم(چند مدل نگو فقط يه مدل بگو و تمام)
    مساله قدرت صدا (نمی دونم چرا این قضیه جدیدا انقدر مهم شده) ، وضعیت خاصی داره ... چون کمپانی ها اساساً محدودیت دارن در "بلندتر" کردن حداکثر صدای دستگاه ها (با تشکر از امریکایی های که عشق شکایت و غرامت دارن !) ... بعضی مدلهای مشابه براساس توزیع جغرافیایی حداکثر صدای یکسان ندارند ...

معمولا کوچکترین مدلها ، بزرگترین صدا رو نمی تونن تولید کنن ... اگه واسه ات قدرت صدا مهمه ، با این بودجه zen v plus انتخاب خیلی خوبیه ... (و کلا هم انتخاب خیلی خوبیه و از پرفروش ها بوده) ... PC Magazine درباره این ویژگی اش گفته :
    the Zen V Plus drove the included earbuds to a maximum sustained level of 106 dB with peaks of 110dB. This is quite loud, and I recommend being very careful about your listening volume
    (ترجمه : با هدفونهای خودش میرسه به بلندی 106 دسیبل و در بعضی مواقع 110 ... این یعنی خیلی بلند و توصیه می کنیم که در انتخاب بلندی صدا احتیاط کنید)

در مورد پیشنهاد دوستمون (i7).. اگه قیمت های ماه پیش هنوز پابرجا باشه ، 4 گیگش باید بالای 110 تومن باشه ... یعنی دوبرابر بودجه شما ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

حالا یه چیزی از نظر کیفیت بین i7 و این مدل کریتیو کدوم میتونن کاربر رو راضی نگه دارن ؟
    در مورد قدرت که ظاهرا اون بالاتر هست ....

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اگه بلندی صدا این همه واست مهمه که U5 بگیر قال قضیه رو بکن. یه ذره باید بذاری رو بودجه ت. ولی ارزششو داره.
    Last edited by prowler88; 20-07-2009 at 15:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •