تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 577 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ممنون taia جان

من از یه جای دیگه این اسم رو خوندم ... یعنی ترجمه خودم نبوده .... در ضمن حلقه با دایره کامل که فرقی نداره
    به قول شما حلقه هم خوب دایره هست
    ولی کلا مجله ی جالبی بود

داره خودمونی میشه R.E.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری، نرسیده به ماه، زمین

پيش فرض

من اوبونتو نسخه 7.04 را نصب کرده ام.در بالای صفحه سمت راست (روی تاسک بار) تصویر دوتا کامپیوتر که نشانه شبکه است ، مشخص و نمایانه .شبکه متصل است و می تونم در شبکه کار کنم (مثلا از اینترنت اشتراک گذاری شده) اما این دو تا مونیتور هیچگاه در هنگام دریافت و ارسال روشن و خاموش نمی شوند و گویا اصلا در شبکه کاری انجام نمیده.
    آیا این دو تا مونیتور مثل ویندوز نشان از متصل بودن به شبکه و نشان دادن دریافت و ارسال است یا نه فقط یک آیکون ساده است؟؟

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از حسین عزیز، فقط به عنوان یک تصحیح نام مجله full circle یا به قولی دایره ی کامل هست.
    یاده A Perfect Circle افتادم.
    این لینک مستقیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک سوال!
    من اگر اوبونتو رو تبدیل کنم به کوبونتو مشکلی برای برنامه هام پیش میاد؟ میخوام کی دی ای رو امتحان کنم، بعدش اونی که اول X داره!
    این اینجا جاش نیست ولی کسی با DragonflyBSD کار کرده؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

شما میتونی دسکتاپ kde رو در کنار gnome داشته باشی و از هر دوتاش استفاده کنی. با دستور زیر میتونی kde رو در ubuntu نصب کنی:

کد:

همچنین میتونی دسکتاب xfce رو نیز داشته باشی :

کد:

بنابراین بدون اینکه توزیع های Kubuntu و Xubuntu رو بگیری میتونی از هر سه دسکتاپ همزمان استفاده کنی. توضیحات کاملترش هم اینجاست:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

من اوبونتو نسخه 7.04 را نصب کرده ام.در بالای صفحه سمت راست (روی تاسک بار) تصویر دوتا کامپیوتر که نشانه شبکه است ، مشخص و نمایانه .شبکه متصل است و می تونم در شبکه کار کنم (مثلا از اینترنت اشتراک گذاری شده) اما این دو تا مونیتور هیچگاه در هنگام دریافت و ارسال روشن و خاموش نمی شوند و گویا اصلا در شبکه کاری انجام نمیده.
    آیا این دو تا مونیتور مثل ویندوز نشان از متصل بودن به شبکه و نشان دادن دریافت و ارسال است یا نه فقط یک آیکون ساده است؟؟
    نوع شمارش در این icon متفاوت است اگر می خواهید از لحظه لحظه ی سیستمتون شبکتون باخبر باشید روی یکی از panel ها کلیک راست کنید بعد Add to panel رو انتخاب کنید و در زیر مجموعه ی system and Hardware گزینه ی Network monitor رو انتخاب کنید این icon به شما هر انتقال داده ای رو نشون خواهد داد.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

این اینجا جاش نیست ولی کسی با DragonflyBSD کار کرده؟
    این سیستم یکی از سیستمهایی است که سالها پیش بر پایه ی freeBSD ساخته شد و چند سالی هم هست که راهش رو از FreeBSD جدا کرده و بیشتر سعی کرده که یک الگوی کلی از FreeBSD, NetBSD و OpenBSD رو داشته باشه.
    کار کلا با FreeBSD هم نداشتم ولی سیستم قدرتمند و پایداری هست محیط هم می تونید از KDE هم استفاده کنید، برای اطلاعات بیشتر جدا براش تاپیک بزنید که دوستانی که کار کردند راحتر ببینند و جوابتون رو بدند

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز، حسین و taia ، از پاسختون متشکرم.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض 11 روز مانده تا نسخه نهایی Ubuntu 7.10

Last edited by sudotux; 07-10-2007 at 00:58.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام.بچه ها من توي نصب اوبونتو به مشكل برخوردم.من ميخوام اوبونتو رو در كنار ويندوز xp داشته باشم ولي
    نميخوام يكي از درايوهام رو پاك كنم كه مخصوص اوبونتو باشه.مثلا ميشه اوبونتو رو توي يكي از درايوهام نصب كنم كه يه سري فايل توشه؟
    مشكلي پيش نمياد؟
    ممنون اگه كمكم كنيد.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض نگاهی به قابلیت های میمون شجاع

میمون شجاع ( Gutsy Gibbon ) نام نسخه ۷.۱۰ لینوکس محبوب من یعنی اوبونتو هست. اگر توی این چند روزه به پایین ستون کناری وبلاگ مراجعه کرده باشید متوجه اضافه شدن شمارنده تعداد روزهای باقی مانده برای انتشار نسخه ۷.۱۰ اوبونتو شده اید.
    طبق برنامه های از پیش تعیین شده هر ۶ ماه یکبار کاربران باید منتظر نسخه جدیدی از اوبونتو باشند. با توجه به اینکه این ۶ ماه رو به اتمام هست ( هم اکنون ۱۰ روز مونده ) تصمیم گرفتیم در مطلبی نگاهی مختصر داشته باشیم به امکانات جدید این نسخه نسبت به نسخه قبل …
    هم اکنون نسخه بتا از این نسخه در دسترس کاربران برای تست و اشکال یابی قرارگرفته که می تونید از لينك زير دانلود و نصب كنيد.

کد:

دانلود و نصب کنید. همچنین کاربران نسخه ۷.۰۴ اوبونتو نیز می تونند با خوندن اين راهنما

کد:

اوبونتوی خودشون رو به نسخه بتا ارتقا دهند.
    بهره گیری از GNOME ۲.۲۰ : نسخه جدید گنوم خودش لیستی بسیار بزرگی از قابلیت ها و بهبود ها رو داره. شما می تونید با مراجعه به اين صفحه
    کد:
    با این قابلیت ها به صورت تصویری آشنا بشید.
    شاید مهمترین گزینه اون برای کاربران فارسی زبان بهبود قسمت RTL ها هنگام انتخاب زبان فارسی باشه.
    افکت های ۳D : در نسخه قبلی اوبونتو قابلیتی با عنوان Desktop ۳D effects اضافه شده بود. این قابلیت افکت های بسیار جالبی رو به منو ها و محیط کاربری می ده. در نسخه جدید این قسمت بهبودهای زیادی پیدا کرده و در این نسخه بطور پیش فرض فعال می شود ( در صورتی که سیستم شما قادر به اجرای این قابلیت باشد- در غیر این صورت فعال نمی شود).
    سیستم جستجوی جدید ( Desktop search ): یک جستجوی جدید با قابلیت های جذاب ( که می شه با توسعش به گزینه های بسیار جالبتر هم رسید ) در این نسخه قرار داره. همچنین برای سرعت بیشتر در هنگام جستجو این موتور جستجو اطلاعات را در داخل یک دیتابیس ذخیره می کند. توضیح در مورد این قسمت هیجان انگیز رو به آینده موکول می کنم (اين تصوير رو ببينيد ).
    کد:
    تعویض سریع بین کاربران ( Fast user switching ): این قابلیت برای سیستم هایی با چند کاربر بسیار مفید خواهد بود و شما قادر هستید در کمتر از چند ثانیه از محیط کاربری یک کاربر به محیط کاربری کاربر دیگر منتقل شوید (تصوير رو ببيند ).
    کد:
    هماهنگی بیشتر با فایرفاکس : شما در این نسخه قادر خواهید بود از قابلیت فایرفاکس برای جستجو و نصب پلاگین های مورد نیازش براحتی استفاده کنید ( بطور مثال نصب پلاگین فلش >تصوير را ببينيد).

کد:

همچنین شما با کلیک کردن روی عبارت Firefox Addons در قسمت افزونه های این مرورگر وارد سیستم نصب برنامه اوبونتو می شوید که در اون می تونید اکستنشن ها رو هم جستجو و نصب کنید ( تصوير رو ببينيد).

کد:

× تنظیمات و مدیریت بهتر روی کارت گرافیک و نحوه نمایش توير رو ببينيد).

کد:

× شناسایی پرینتر به ساده ترین صورت ممکن بطور کاملا خودکار (. تصوير رو ببينيد

کد:

× بهبود شناسایی و نصب درایور های مورد نیاز جهت انواع مودم - ابزار شبکه و … تنها با ۳ کلیک
    کد:
    نوشتن بر روی درایوهای NTFS : نسخه قبلی اوبونتو بطور خودکار درایو های با فرمت NTFS را شناسایی و به شما نشون می داد. در این نسخه قابلیت ذخیره اطلاعات نیز بصورت خودکار و بدون نیاز به نصب برنامه ای خاص به این نسخه اضافه شده.
    فناوری Power consumption : با استفاده از این قابلیت که برای آن دسته از کسانی که نوت بوک دارند بسیار مفید هست اوبونتو می تونه سیستم رو طوری تنظیم کنه که CPU به میزان کمتری استفاده بشه تا مصرف برق آن پایین بیاد که نتیجه آن عمر بیشتر باتری و سیستم و خنک شدن آن هست.
    استفاده از AppArmor برای امنیت بیشتر: با استفاده از این ابزار مدیریت و ورود خروج اطلاعات مربوط به برنامه ها در اوبونتو بیشتر از قبل می شود (اطلاعات بيشتر ).

کد:

در بالا شما با مهمترین قابلیت های اضافه شده به نسخه جدید اوبونتو آشنا شدید. جهت کسب اطلاعات بیشتر می تونید به اين صفحه مراجعه کنید.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •