با سلام خدمت دوستان.
من یک سالی میشه که n95 8gb داشتم و با هاشس کار کردم و میتونم بگم ازش خیلی راضی بودم.ولی دو هفته قبل این گوشی رو فروختم چون میدونستم با اومدن 8 مگا پیکسلی ها و در ضمن افت قیمت شدید n96 این گوشی هم قیمتش افت میکنه و فروختمش.بنابر این سعی بر اینست که مقایسه سامسونگ i8510 با n95 8gb باشه در مورد n96 هم باید بگم که کیفیت ساخت و باطری ونداشتن چیپ ستش و... راضی کننده نیست.سعی خواهم کرد نمره هایی نیز به گوشیها بدم که در هر موضوع نمره نهایی از 10 هست.البته بگم که اینها نظر های شحصی منه و ممکنه نظرها در این موردها متفاوت باشه.ولی چون هیچ تعصبی روی برندها ندارم نمره واقعی رو میدم.
1.صدای گوشی در اسپیکر و هدفون:همانطوری که در تاپیکها دیده میشه اکثر سوالات در مورد صدای اسپیکر و هدفونه.صدای اسپیکر گوشی i8510 بسیار راضی کننده هست و میتونم بگم تو رینگ تون از n95 8gb هم بهتره.هم بلندی و هم شفافیت صدا.این تو خود ملودی های سامسونگ بیشتر معلوم میشه .در مورد صدای هدفون هم چون من گوشی w910i هم دارم پس مقایسه بین این سه تا خواهد بود.از نظر بلندی صدا تو هدفون باید بگم w910i هر دو تا رو قورت میده.ولی از نظر کیفیت تو هدفون دوستان هر سه تا هم خوبند و مشکلی دیده نمیشه.
نمره به
صدای اسپیکر.i8510:9 وn95 8gb:8.5 وw910i:6.5
صدای هدفون.i8510:9 و n95 8gb:9 و w910i:9.5
2.سرعت گوشی.سرعت گوشی بسیار راضی کننده هست و میتونم بگم عالیه و از لحاظ سرعت از n95 8gb بهتره.
نمره به
سرعت گوشی:i8510:10 وn95 8gb :9
3.کیفیت LCD:کیفتش مانند n95 8gb هست و فرق انچنانی ندارند.تو بعضی جاها دیدم بعضی از دوستان در مورد کیفیت LCD زیر نور افتاب گلایه مندند ولی این گوشی کیفیتش خوبه.
نمره به
کیفیت lcd:هر دو تا هم 9
4.حالت کشویی گوشی:حالت کشویی این گوشی میتونم بگم عالیه و هیچ مشکلی نداره.در مورد n95 8gb هم باید گفت حالت کشویش خوبه ولی یک ایرادی که داره اینه که n95 8gb رو موقع گذاشتن تو جیب شلوار لی اکثر موقع ها کشوش تو جیب باز میشد و اذیت میکرد ولی i8510 اینطوری نیست.
نمره به
حالت کشویی.i8510:10 وn95 8gb :9.5 وn96:8.5
صفحه کلید گوشی:نظر دادن در مورد صفحه کلید بطور کلی سلیقه ای هست ولی به نظر من صفحه کلید i8510 هیچ مشکلی نداره.
نمره به
صفحه کلید:i8510:10 و n95 8gb:10
5.هنگ کردن گوشی:در این مورد نمیتونم نظر قطعی بدم چون گوشی رو تازه خریده ام.ولی امروز حدود 3 ساعت با گوشی ور رفتم که خوشبختانه هنگی دیده نشد.حتی این مساله رو با کسی که تو مایکروتل i8510 رو تست میکرد پرسیدم گفت هنگش در برابر n95 8gb خیلی خیلی کمه که میشه گفت خوبه.من نوکیای خودمو 3 بار اپدیت کردم ولی باز هم هنگ میکرد ولی این که تازه از کارخونه اومده بیرون و اپدیت نشده سرعتش واقعا خوبه.
6.خوش دست بودن گوشی:به نظر من گوشی هر چقدر نازک میشه خوشدستر هم میشه.وهر چقدر کلفت تر میشه خوش دستیش رو از دست میده.این گوشی از n95 8gb خوش دستره.
نمره به
خوش دست بودن:i8510:9 وn95 8gb:8
7.بلوتوث گوشی:مثل هم هستند و اصلا فرقی نمیکنند.
نمره به
بلوتوث گوشی.i8510:10 و n95 8gb:10
8.قیافه گوشی.سامسونگ پشت این گوشی رو یه جور طراحی کرده که ادم حیفش میاد رو میز بزاره وقتی میبینی Wi-Fi و GPS و dlna و بخصوص DIVX روبا نام برجسته سامسونگ نوشته حال و هوای دیگه ای تو دست گرفتن براتون میده.
9.ساپورت مموری کارت.تو خود دفتر چه اش روی مموری کارت 8GB تاکید شده.