تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 76 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 759

نام تاپيک: تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه های Media Player

داره خودمونی میشه غمزه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنین
    یه فیلم از اینترنت دانلود کردم که قبلا با کاام پلیر پخش می شد ولی حالا هر چی می خوام اجراش کنم هشدار می ده و باز نمی شه و ازم می خواد یا کد اپدیت کنم یا troubleshooting کنم یا ببندمش خلاصه نمی تونم بازش کنم ممنون میشم بفرمایید مشکل کجات و چطور حلش کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان به تازگی اخرین ورژن برنامه KM رو دانلود و نصب کردم ولی مشکل زیرنویس فارسی دارم هر کاری میکنم حل نمیشه کسی با این مشکل روبرو شده ؟ ایا تونسته حل کنش؟
    قبلاً باید میرفتیم توی تنظیمات و زبان عربی رو تعیین میکردیم الان هم همون کار رو کردم ولی مشکل حل نشد
    من مشکلی باهاش نداشتم. شاید ویندوز تازه نصب کردید و هنوز یونی کد رو درست نکردید. داخل تنظیمات region and languege option بشید .در تب آخر change system location را بزنید و پرشین رو انتخاب کنید. توی تنظیمات خود برنامه هم برید قسمت زیرنویها. فونت Arial یا هر فونت دیگه ای که فاری داره رو انتخاب کنید شاید درست بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنین یه فیلم از اینترنت دانلود کردم که قبلا با کاام پلیر پخش می شد ولی حالا هر چی می خوام اجراش کنم هشدار می ده و باز نمی شه و ازم می خواد یا کد اپدیت کنم یا troubleshooting کنم یا ببندمش خلاصه نمی تونم بازش کنم ممنون میشم بفرمایید مشکل کجات و چطور حلش کنم
    البته نوع فایلشو نگفتین. شاید بد نصب شده. دوباره حذف و نصبش کنید. به نظر من بهتره هم km و هم vlc media player رو روی سیستمتون نصب کنید. احتمالا با اون پخش بشه. در ضمن دوست عزیز سوالتون رو یه جا مطرح کنید

داره خودمونی میشه غمزه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته نوع فایلشو نگفتین. شاید بد نصب شده. دوباره حذف و نصبش کنید. به نظر من بهتره هم km و هم vlc media player رو روی سیستمتون نصب کنید. احتمالا با اون پخش بشه. در ضمن دوست عزیز سوالتون رو یه جا مطرح کنید
    سلام ممنون که جواب دادین نوع فایلمmkv هستش این فایل قبلا اجرا می شد ولی یه چند وقتیه دیگه اجرا نمیشه اگه بد نصب شده بود باید از اول اصلا اجرا نمیشد حجمش خیلی بالاست که نمی تونم دوباره دانلودش کنم اگه راهی هست مشکلش بدون دانلود دوباره امکان پذیر باشه ممنون میشم راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام ممنون که جواب دادین نوع فایلمmkv هستش این فایل قبلا اجرا می شد ولی یه چند وقتیه دیگه اجرا نمیشه اگه بد نصب شده بود باید از اول اصلا اجرا نمیشد حجمش خیلی بالاست که نمی تونم دوباره دانلودش کنم اگه راهی هست مشکلش بدون دانلود دوباره امکان پذیر باشه ممنون میشم راهنمایی کنین
    احتمالا شما قبلا یه برنامه دیگه نصب کردید که الان اونو ندارید. اون باعث شده که km بتونه فایلتون رو پخش کنه. من یه بار برنامه میکس و مونتاژ ادیوس رو نصب کردم، خیلی کدک های دیگه اضافه شده بود و فایلها با حجم و کیفیت خیلی زیاد پخش میشدن. به محض اینکه حذف شد دیگه هیچ برنامه ای پخششون نمیکرد.
    اگه player یا convertor یا برنامه میکس و مونتاژی قبلا داشتید نصبش کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بخشید من دوتا سوال در مورد ویندوز مدیا پلیر ویندوز مال 8.1 داشتم
    من می خوام صدا را با کلید وسط موس کم یا بیشتر کنم و دوم مربوط به ندازه تصویر که می خوام تصویر به صورت 16.9 کشیده باشه می شه بگید چه کار کنم می خوام در ویندوز مدیا پلیر خود ویندوز باشه ها نه پلیر دیگه تشکرU

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام در جواب نفر قبلی باید بگم که:
    برای اینکه صدا را دکمه وسط موس تو گا اکلیر عوض کنید بای دتومحیط برنامه f2رو برنی بعد از general تب رو گسترش بدی و در قسمت موس و کیبور رو گزینه های جلویwheel صدا رو انتخاب کنی.
    من یه سوال داشتم چطور این boxرو تو کا ام پلیر غیر فعال کنم هر چی فایل اجرا می دم اون منوش نمایش داده میشه مجبور می شم ببندمش تا تصویر برنامه کامل باشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

فایل های mp3 من باز نمیشن اصلا و این پیغامشه.. خواهشن بگید مشکلش چیه بچه ها... مرسی
    Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلم بچه ها
    فایل های mp3 من باز نمیشن اصلا و این پیغامشه.. خواهشن بگید مشکلش چیه بچه ها... مرسی
    Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام
    می خوام بدونم چرا چند وقتی هست که کاور اهنگام ظاهر نمیشه ؟؟؟!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •