تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 95 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 950

نام تاپيک: سونی اریکسون : جدید ترین ELF's ها (همراه با توضیحات )

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعد از کلی گردش و زحمت توانستم که الف رو روی گوشیم پیاده کنم اما تنها و تنها به عشق این کار اقای abolfazlm
    یک خواهش از شما اقای abolfazlm می دونم خیلی خیلی زحمت کشیدید و تلاش کشیدید اما ما دوست دارتیم و خواهش می کنم تمامی اینکارای که کردی رو به صورت فای بزار اینجا تا یکی مثل من اگه علاقه مند شد بتونه استفاده کنه
    فقط دسکتاپ و ایکون و ها و لایوت بزار دیگه اونقدر بدبخت نیستم که منو هم بخوام ازتون ولی خواهش می کنم تمام کارایی که توی دسکتاپ گوشیتون معلوم رو خواهشا برای ما هم قرار بدید خیلی دوست داریم
    خواهش میکنم شرمنده نکنید...حتما...دوست عزیز

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

خواهش میکنم شرمنده نکنید...حتما...دوست عزیز
    خیلی ممنون از اینکه به فکر مایی(تحمل صبر نداشتم شرمنه!)
    اقا انقدر گشتم تا یک پک پیدا کردم حالا بگم چی می خوام شاید اینطوری راحت تر باشید!
    من پکی که گرفتم همه چی داشت الانم 50% تکمیله اما یک سری سوالات دارم که باید بپرسم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو دانلود کنید و ببینید ربط به این داره
    سوالات:
    الف)من موقعی که الف Standby Mode رو اجرا می کنم اولا که 6 تا عکس می گه پیدا نمی کنه در دسکتاپ که هستم هر چی بزنم گوشیم ریسیت میشه (لیب اپدیته اپدیته فکر کنم از خود فایل الف باشه)

ب)پوشه Standby Mode مگه نباید توی فولدر ini در other گوشی باشه پس چرا پیدا نمی کنه عکس هاشو

پ)الفی هست که عکس های گوشی عوض کنه نمی خوام پتچ GFX نصب کنم(البته اصلا با سیتول نصب نمی شه حوصله فار هم ندارم)

ت)من الف اسکرین شات رو ریختم اما چون گوشی من S580 (ترکیب S500 و W580 ) دکمه دوربین نداره نمی دونم چه طوری باهاش عکس بگیرم می خواستم از محیط گوشیم عکس بگیرم بهتون نشون بدم

حالا به عکس زیر توجه کنید:
    درخواست ها با توجه به عکس(الان 50% گوشی من شبیه اینه البته یه منو هم ریختم که با این خیلی سازگاره بعد یه سوال دیگه هم می پرسیم!):

1.اگه به عکس نگاه کنید شماره 1 میگه Calls اونجا قرار داره در صورتی که من لایوت رو ریختم اینطوری نشد می خوام بگید که چه طوری Calls رو جا به جا کنم (البته Menu هم می خوام بیارم کمی چپ تر اما اگه این Calls رو بگید و یه راه نمایی در مورد اون خیلی خیلی ممنونتون میشم)

2.(قبلا پرسیده شد گفتم که عکس هاش نمی یاد)

3.این گزینه 3 اضافه شده می خوام بدونم چه طوری می شه اونجا یک چیزی اضافه کرد

4.این اسم اپراتور که با شماره 4 مشخص شده رو من می خوام بیارم در مکان شماره 5 یعنی می خوام چپ تر باشه

خلاصه از همگی شرمنده که این همه سوال پرسیدم من خیلی خیلی عجله دارم (نمی دونم چرا اما!!!!!)

پیام من به جواب دهنده سوالات : خیلی خیلی خیلی اقای ببخشید که سرت رو درد اردم و مجبور شدی بخاطر من این همه سوال رو جواب بدی (گفتم قبلش بگم شاید بهتر باشه)

3. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mirsedali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1- من میخوام تاریخ میلادیم به صورت مثلا 12/11/2008 باشه و بالاش بنویسه مثلا نوامبر. میشه اینکار رو کرد؟

2-من بوک منیجر 2.6 رو نصب کردم. تبی که بالاش عکس ستاره داره وقتی میری توش الف ها رو نشون میده ولی غیر فعاله. چطوری فعالش کنم. بعد میخوام بدونم میشه ازش برای مینمایز بلوتوث استفاده کرد؟ اگه میشه چطوری؟

3-
    تا اونجا که من یادمه خیلی ساده و روون توضیح دادم ...
    درسته محیط دو بعدیه ... الگوی انتقال زیر رو ببین :

تو گوشییای
    240x320 : X= 0-239and Y=0-319
    176x220 : X=0-175 and Y=0-219
    خوب واسه بزرگ و کوچک کردن فونت لوگو هم باید
    <!-- Large font
    -->

رو پیدا کنی و فونت اونو از مثلا FontE_14B به FontE_16B یا FontE_12B
    تغییر بدی
    <!-- Small font
    -->
    هم مال خط دوم اپراتوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینام که تابلوه
    مثلا همین لوگوی اپراتور من نیگا میکنم میبینم x1 رو نوشته 1 و x2 رو نوشته 239. یعنی طول لوگوی اپراتور به این کوچیکی مثلا irancell طولش x2-x1 برابر 238 هست؟فکر کنم هنوز نمی فهمم. میشه روی همینی که گفتم دقیق توضیح بدید؟

4-ببخشيد كه اين رو اينجا مي پرسم ولي ترسيدم خيلي دير پاسخ داده بشه.
    خوب customize_upgrade.xmlرو بریز تو other گوشی

یه پوشه دیگه تو other درست کن به نام upload و ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm رو بریز تو اون (ACTIVITY_BUTTON_HOOK_mobyexplorer.itm برای مثال جای منو سمت راست میخواد قرار بگیره اونو به ACTIVITY_BUTTON_HOOK.itm تغییر نام بده بعد بریز تو upload )

خوب گوشی رو خاموش کن و customize_upgrade.xml.@ و RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm ( داخل mobyexplorer_RIGHT_SOFTKEY_HOOK.rar فایل RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itmمربوط به نرم افزار moby هست که منو رو به موبی اکسپلورر تغییر میده) رو در مسیر tpa/preset/custom با سیتول آپلود (فلش ) کنید

بعد از آپلود گوشی رو روشن کرده و تغییرات را مشاهده خواهید کرد ...
    دیگه از این ساده تر من مخم قد نمیده ... بقیه دوستان اگه میتونن ساده تر بگن!!!
    در ضمن اگه شرتکات یه نرم افزار (تو بالا نرم افزار موبی اکسپلورر رو شورتکات قرار دادیم) استفاده میکنید باید نرم افزار نصب بشه (من موبی اکسپلورر رو قبلا نصب کرده بودم)....
    ابوالفضل جان توضيح ندادي كه چطور آيكونها مربوطه رو بهش لينك كنيم. و نگفتي كه آيا بايد جاي اسم هاي توي اين فايل ها(مثلا mobyexplorer) اسم برنامه مورد نظرمون رو بذاريم يا نه. چطوري؟ دقيقا كجاها رو ؟اگه ممكنه توضيح بده.
    ممنون
    Last edited by mirsedali; 16-11-2008 at 20:56.

داره خودمونی میشه mirsedali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حتما لازم نيست آقا ابوالفضل جواب بدن. اگه شخص ديگه اي ميدونه لطفا جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_2006_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    رامهرمز

13

آقا جواب نميدين ؟؟!!

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11

آقا جواب نميدين ؟؟!!
    یعنی چی نداری

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حتما لازم نيست آقا ابوالفضل جواب بدن. اگه شخص ديگه اي ميدونه لطفا جواب بده
    اگه منتظری که بقیه جواب بدن که .....

9. این کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه -_|DeaTh-AnGeL|_-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[quote=Sasuke-7;3175155]

حالا به عکس زیر توجه کنید:

عجب چيزي شده
    يه سوال دارم داداش الان گوشيت اينجوريه؟؟
    اگه اينجوريه كه دمت گرم!!!
    بعدشم يه سوال حياطي داشتم من خيلي وقته كه تو مقوله ي هك كردن و تيونينگ گوشي نيستم
    ميشه از k750 هم يه چنين چيزي ساخت؟؟ اگه ميشه لطفا راهنمايي كنيد!
    يادش بخير يه زماني يه فروم بود به اسم"اينجا عكس از محيط گوشيتون بزاريد"يادش بخير!!!
    سوال ما هم جوابش يادتون نره
    just P30 WORLD

داره خودمونی میشه -_|DeaTh-AnGeL|_-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعد abolfazlm خان ميشه بگي كه اين نواري كه سمتت راست دسكتاپت تو عكس امظات هست رو از كجا آوردي (لينك بدي) و اينكه اين چيزا برا k750 هم هست يا نه؟؟

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

بعد abolfazlm خان ميشه بگي كه اين نواري كه سمتت راست دسكتاپت تو عكس امظات هست رو از كجا آوردي (لينك بدي) و اينكه اين چيزا برا k750 هم هست يا نه؟؟
    دوست عزیز این امکانات برای گوشی های با اندازه صفحه 320 در 240 و کا750 اندازه صفحه اش 176 در 220 پس نتیجه می گیریم این همه کار نمی شه روی آن انجام داد ولی چندتا کاری که پیشنهاد می کنم بهت و می تونی انجام بدی
    البته با اجزاه اساتید و اینکه می دونم اینجا جاش نیست!
    1.تبدیل کن به W800
    2.می تونی فقط نام اپراتور و انتن و باتری رو جابا جا کنی که باید با لایوت گوشیت ور بری
    3.به جای الف انقدر پتچ های گرافیکی هست که خیالت راحت باشه و برای ما DB2020 ها کمتر این پتچ ها هست پس استفاده کن و با W750I خودت لذت ببر!!!

13. 2 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •