این دو لینک میتونه کمکت بکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو لینک میتونه کمکت بکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ، این تاپیک بسیار فعال و پست هایی که زده میشه بسیار پرمحتواس ... اگه یکی دوتا از دوستان زحمت بکشن و یه ایندکس(فهرستی) از پست های تاپیک آماده کنن عالی میشه ها ...
یعنی بیاین و صفحات تاپیک رو تقسیم کنین بین خودتون ، بعد برحسب موضوعات پست ها مرتبشون کنیم و بذاریم توی پست اول (طبیعتا به اسم تهیه کنندگان ایندکس) ... توی عنوان تاپیک هم ذکر می کنیم که "فهرست در پست اول" ... بعدش هم استیکی اش می کنیم .. نظرتون چیه ؟ ...
من تا امشب آماده می کنم محمد جان
آل رایت رزرود ، کپی رایت بای حاج هومن©
هومن جان زحمت فهرست رو کشیدند. من هم منتقلش کردم به پست اول و بقیه کارها هم انجام شد.
دست همگي درد نكنه البته هنوز جا براي بهتر شدن داره
همه زحمتا يه طرف درست شدن اسم تاپيك يه طرف منظورم درست شدن حرفاي i و P يه
به هر حال تشكر از همه دوستان ...
دوستان من خیلی آیپاد دوست دارم ولی یه سری امکانات نداره ولی یه سوال از شما آبپاد چی داره که همه دوستش دارن و یه سوال دیگه خداییش راستشو بگید اگه همین الان برگردین به زمان قبل از خرید آبپاد تون آیا باز هم آیپاد میخریدین؟ ایکاش بلوتوث دوربین حتی vga داشت کیفیت بازیهاش از لحاظ گرافیکی چه طور هست؟
خوب همونطور كه ميدوني اون چيزايي كه شما ميخواي رو نداره پس شايد از خريدت راضي نباشي
آيپاد يه وسيله فراتر از MP3 يا MP4 پليره روي آيپاد يه سيستم عامل قوي به اسم مك هست كه قابليت هاي زيادي داره
همونطور كه خودت هم حدس زدي گرافيك بازي هاش توي وسايل Portable بي رقيبه و البته ساپورت و پشتيباني اپل پشت اين دستگاه هست كه باعث ميشه هميشه به روز بشه و ارتقا پيدا كنه و مشكلاتش كمتر بشه
مثلا در مورد بلوتوث قبلا هم گفتم چيپ واي فاي كه تو آيپاد هست از بلوتوث Enhanced rate 2.1 برخورداره كه ميتونه انتقال اطلاعات با 3Mbps رو ساپورت كنه ولي اپل هنوز ازش استفاده نكرده اما در فرموير جديد نرم افزاري كه قراره تابستون ريليز بشه از بلوتوث براي بازي بين دو آيپاد ميشه استفاده كرد...
غير از اينها سخت افزار آيپاد هم فوق العاده قويه سرعت اين دستگاه با استفاده از CPU قوي كه داره بي نظيره
و مهمتر از همه ال سي دي بزرگ و با كيفيت و مولتي تاچ كه باز هم بينظيره
من اگه به عقب برميگشتم جاي يكي دو تا دونه ميخريدم ولي بودن كسايي كه خريدن ولي نتونستن از قابليت هاش استفاده كنن يا خوششون نيومده
در نهايت با شناختي كه از نياز هاي شما تو پست هاتون ديدم فكر ميكنم به درد شما نميخوره بازم انتخاب با خودتون![]()
عالی شد ... ممنون از سرعت عمل stream عزیز و هوتی جان ...![]()
بالاخره بعد از عملیات شبانه روزی که از دیشب شروع کردم الان کار نصب یه فارسی ساز(عربی ساز) رو تموم کردم
تو پرانتز: من نمیدونم تو این مملکت چه خبره یکی به من بگه سایت iArabizer چرا شیلتره؟
فایل deb این برنامه عربی رو دان کردم و بعدش هم با نصب برنامه Mobile terminal از تو سیدیا تونستم فایل deb رو نصب کنم البته برای تکمیل کار این برنامه عربی یه کیبورد فارسی هم از سیدیا نصبوندم الان دیگه کاملا با فارسی هماهنگ و بدون مشکل کار میکنه
هم خوندن و هم نوشتن
البته قبلش رفتم رو 2.2 چون این برنامه با 2.2.1 کار نمیکرد
راستی با redsn0w جیلبرک کردم چون آیپادم واقعا با اون جیلبرک Quickfreedom کند شده بود الان که همه چی مرتبه ...
دوستان وقتی میخوام با ایپاد از طریق WiFi به اینترنت وصل شم این پیغام میاد safari cannot open the page because the server stop responding.مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)