تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 587 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

اما برای نصب برنامه های کرک شده اپ استور نیازی به وای فای نیست و با تغییر فایل Mobileinstallation میتونین ipa های کرک شده رو با آیتونز سینک کنین

میشه بیشتر توضیح بدین ممنون....
    این دو لینک میتونه کمکت بکنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ، این تاپیک بسیار فعال و پست هایی که زده میشه بسیار پرمحتواس ... اگه یکی دوتا از دوستان زحمت بکشن و یه ایندکس(فهرستی) از پست های تاپیک آماده کنن عالی میشه ها ...

یعنی بیاین و صفحات تاپیک رو تقسیم کنین بین خودتون ، بعد برحسب موضوعات پست ها مرتبشون کنیم و بذاریم توی پست اول (طبیعتا به اسم تهیه کنندگان ایندکس) ... توی عنوان تاپیک هم ذکر می کنیم که "فهرست در پست اول" ... بعدش هم استیکی اش می کنیم .. نظرتون چیه ؟ ...

4. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

من تا امشب آماده می کنم محمد جان

آل رایت رزرود ، کپی رایت بای حاج هومن ©

6. 3 کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان ، این تاپیک بسیار فعال و پست هایی که زده میشه بسیار پرمحتواس ... اگه یکی دوتا از دوستان زحمت بکشن و یه ایندکس(فهرستی) از پست های تاپیک آماده کنن عالی میشه ها ...

یعنی بیاین و صفحات تاپیک رو تقسیم کنین بین خودتون ، بعد برحسب موضوعات پست ها مرتبشون کنیم و بذاریم توی پست اول (طبیعتا به اسم تهیه کنندگان ایندکس) ... توی عنوان تاپیک هم ذکر می کنیم که "فهرست در پست اول" ... بعدش هم استیکی اش می کنیم .. نظرتون چیه ؟ ...
    من تا امشب آماده می کنم محمد جان

آل رایت رزرود ، کپی رایت بای حاج هومن ©
    هومن جان زحمت فهرست رو کشیدند. من هم منتقلش کردم به پست اول و بقیه کارها هم انجام شد.

8. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دست همگي درد نكنه البته هنوز جا براي بهتر شدن داره

همه زحمتا يه طرف درست شدن اسم تاپيك يه طرف منظورم درست شدن حرفاي i و P يه

به هر حال تشكر از همه دوستان ...

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من خیلی آیپاد دوست دارم ولی یه سری امکانات نداره ولی یه سوال از شما آبپاد چی داره که همه دوستش دارن و یه سوال دیگه خداییش راستشو بگید اگه همین الان برگردین به زمان قبل از خرید آبپاد تون آیا باز هم آیپاد میخریدین؟ ایکاش بلوتوث دوربین حتی vga داشت کیفیت بازیهاش از لحاظ گرافیکی چه طور هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من خیلی آیپاد دوست دارم ولی یه سری امکانات نداره ولی یه سوال از شما آبپاد چی داره که همه دوستش دارن و یه سوال دیگه خداییش راستشو بگید اگه همین الان برگردین به زمان قبل از خرید آبپاد تون آیا باز هم آیپاد میخریدین؟ ایکاش بلوتوث دوربین حتی vga داشت کیفیت بازیهاش از لحاظ گرافیکی چه طور هست؟
    خوب همونطور كه ميدوني اون چيزايي كه شما ميخواي رو نداره پس شايد از خريدت راضي نباشي

آيپاد يه وسيله فراتر از MP3 يا MP4 پليره روي آيپاد يه سيستم عامل قوي به اسم مك هست كه قابليت هاي زيادي داره

همونطور كه خودت هم حدس زدي گرافيك بازي هاش توي وسايل Portable بي رقيبه و البته ساپورت و پشتيباني اپل پشت اين دستگاه هست كه باعث ميشه هميشه به روز بشه و ارتقا پيدا كنه و مشكلاتش كمتر بشه

مثلا در مورد بلوتوث قبلا هم گفتم چيپ واي فاي كه تو آيپاد هست از بلوتوث Enhanced rate 2.1 برخورداره كه ميتونه انتقال اطلاعات با 3Mbps رو ساپورت كنه ولي اپل هنوز ازش استفاده نكرده اما در فرموير جديد نرم افزاري كه قراره تابستون ريليز بشه از بلوتوث براي بازي بين دو آيپاد ميشه استفاده كرد...

غير از اينها سخت افزار آيپاد هم فوق العاده قويه سرعت اين دستگاه با استفاده از CPU قوي كه داره بي نظيره

و مهمتر از همه ال سي دي بزرگ و با كيفيت و مولتي تاچ كه باز هم بينظيره

من اگه به عقب برميگشتم جاي يكي دو تا دونه ميخريدم ولي بودن كسايي كه خريدن ولي نتونستن از قابليت هاش استفاده كنن يا خوششون نيومده

در نهايت با شناختي كه از نياز هاي شما تو پست هاتون ديدم فكر ميكنم به درد شما نميخوره بازم انتخاب با خودتون

12. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عالی شد ... ممنون از سرعت عمل stream عزیز و هوتی جان ...

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بالاخره بعد از عملیات شبانه روزی که از دیشب شروع کردم الان کار نصب یه فارسی ساز(عربی ساز) رو تموم کردم

تو پرانتز: من نمیدونم تو این مملکت چه خبره یکی به من بگه سایت iArabizer چرا شیلتره؟

فایل deb این برنامه عربی رو دان کردم و بعدش هم با نصب برنامه Mobile terminal از تو سیدیا تونستم فایل deb رو نصب کنم البته برای تکمیل کار این برنامه عربی یه کیبورد فارسی هم از سیدیا نصبوندم الان دیگه کاملا با فارسی هماهنگ و بدون مشکل کار میکنه

هم خوندن و هم نوشتن

البته قبلش رفتم رو 2.2 چون این برنامه با 2.2.1 کار نمیکرد

راستی با redsn0w جیلبرک کردم چون آیپادم واقعا با اون جیلبرک Quickfreedom کند شده بود الان که همه چی مرتبه ...

16. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان وقتی میخوام با ایپاد از طریق WiFi به اینترنت وصل شم این پیغام میاد safari cannot open the page because the server stop responding.مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •