اره هر کاری میکنم نمیشه!یعنی ادرس سایت نوشته نمیشه!اخرین کار این بود:![]()
این آدرسی که نوشتید ف ی ل ت ر هست برا همین که اینجوری می شه![]()
اين انديشه فايق يا رمزينه (ديف) فقط تاليفي دارن يا تستاي كنكور هم دارن
و سوال دوم اينكه تو درساي تخصصي (رشته رياضي) چقدر بايد تاليفي زد چقدر كنكوري؟
سوال بعديم اينه كه ابي قلمچي براي ديني درسنامه هم داره .كيفيت درسنامش چجورياست چون من گاج دارم ازش راضيم؟
براي تحليلي (تست و اموزش جدا) و هندسه پايه (تست) چي پيشنهاد ميديد؟
تحليلي تعريف رمزينه رو شنيدمهم تست هم اموزش نظر شما چيه؟
سلام بچه ها
بعد از چند وقت فرصت کردم آن شم . 1 مطلب جالب دیدم گفتم شما هم ببنید. اینهایی که اینجا میذارم نوشته نفر اول کنکور ریاضیه (البته بخشی از نوشته هاشه که با این تاپیک مربوط میشه. گفتم بذارم شما هم بخونید):
سوال ۸) چه کتابهایی را توصیه میکنید؟
اون زیاد مهم نیست، مهم اینه که هر کتابی رو که میخونید، کامل تا تهش بخونید. وقتی میگم کامل یعنی کتاب رو فوت آب باشید. این خیلی بهتر از اینه که ما چندین کتاب توی یه درس داشته باشیم که از هرکدوم یه چندتایی تست زدیم. اگر دنبال کتابهای خوب هستید، با یک پرسوجوی ساده میتونید اونا رو پیدا کنید.
به دلیل اصرار دوستان، من کتابهایی که فکر میکنم مفید هستند رو اینجا معرفی میکنم تا همه بهره ببرن. البته اینها فقط کتابهایی هست که من دیدم و گرنه قطعاً کتب بهتری هم هستن که من ندیدم.
توجه! این کتابها نه همگی بهترین هستند و نه تنها شرط قبولی در کنکور. قطعاً کتابهای بهتری هستند که من بی اطلاع از آنها هستم. لطفاً هر کتابی که دارید تا انتها بخوانید و تحت تاثیر این لیست قرار نگیرید چون من همهی کتابها را ندیدهام و کتابهایی را که دیدهام و خواندهام گفتهام. لطفاً انتشاراتهای محترم هم سوءاستفاده نکنند.
ادبیات: ادبیات فارسی پیش دانشگاهی (۱) مبتکران، دکتر کورش بقایی. این کتاب یک کتاب عالی برای درک مطلب و آرایههاست.
عربی: گاج سفید
معارف: نظری ندارم!
زبان: اندیشهسازان (مبتکران) دکتر شهاب اناری
دیفرانسیل: کتاب عالی بانک تست حساب دیفرانسیل و انتگرال انتشارات رمزینه، مهندس مهربان + دیفرانسیل خوشخوان
تحلیلی: گاج سفید
گسسته: خیلی زیادن!
هندسه: اندیشهسازان (مبتکران)، مهندس فرهاد ابوالقاسمی
فیزیک: گاج سفید + اندیشهسازان + کتاب عالی اتاق فیزیک برای پیش (۱) انتشارات فار
شیمی: مبتکران مهندس بهمن بازرگانی
خوش باشید![]()
جوابی نبود؟؟؟![]()
کسی کتاب سبز شیمی و فیزیکشو خریده؟چطوریه؟
واسه ارایه زبان فارسی من تب کنکور خریدم توپ بود توضیح کامل و تست تالیفی و کنکوری.
یکی از بچه ها میگفت سنجش تو رادیو گفته ادبیاتو چون هر کی یه نظر میده از سبز گاج سوال میدن.سبز گاجم که مثل سبز کلک در نتیجه واسه ادب کلک یا گاج سبز بگیرید_کلک فرق نداره کتاب جامعش یا مدرسه کنکورش(البته فکنم اسمش اینه.جلدش سبزه)
دانلود بخشی از بعضی از کتابای سبز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هردوشون رو دارم . شمیش عالیه فیزیکش رو هنوز فرصت نکردم استفاده کنم ولی 1 نگاه کلی کردم به نظر میاد کتاب عالی باشه. باز اگه کسی استفاده کرده باشه بهتر میتونه نظر بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)