تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 151 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اونوقت خودش می پرسه که میخوای سیو کنی ؟ یا اینکه خودمون باید سیوش کینم؟ اگه اگه خودمون باید این کار رو انجام بدیم چه جوری؟ چون من اپشنی ندیدم واسه سیو کردنش دکمه ی خاصی داره؟
    یه سوال دیگه موقع بازی کردن شما میتونین وارد دسکتپ بشین؟ یا اینکه مجبورین از بازی خارج شین تا دسکتاپ رو ببینین؟
    چون من هر کاری میکنم نمی تونم وارد محیط ویندوز شم تا موقعه ای که دارم بازی میکنم و همیشه باید از بازی خارج شم تا دسکتاپ رو ببینم

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    مرسی از توجه شما و اقا مهدی موافقم با کیبورد خیلی سخته برا همین گیم پد گرفتم عالیه نمیدونم مر حله ی چندم هستم ولی الان دیگه با حرکاتش اشنا شدم و باید بگم خیلی جالب هستش و خیلی خوب متونم کنترلش کنم وقعا حرکاتی که انجام میده خیلی قشنگه من هم از این جور بازیا خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا تا حالا این گیم رو بازی نکردم ( شاید چون شنیده بودم بازی شمشیرریه )
    فقط یه مشکل داره اون هم سیو کردنشه واقعا بده کلی مرحله رد میکنی ولی نمیتونی سیوش کنی از بازی هم نمیتونی خارج شی چون از خارج شی باید دوباره برگردی عقب
    پچی چیزی واسه حل این مشکل نیومده؟ جوری که بتونیم هر جا دلمون خواست بازی رو سیو کنیم نه این که فقط موقع اب خوردنش بشه بازی رو سیو کرد این خیلی بده یه جورایی ادم مجبور میشه بازی رو دامه بده تا برسه به این قسمت و سیوش کنه اگه کار هم داشته باشی یا اگه خوابت بیاد بازم مجبوری بازی رو ادامه بدی تابرسی به این قسمت در غیر این صورت تمام زحماتت به هدر میره نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم چون من یه سیو از بازی رو دانلود کردم و وقتی با اون بازی رو لود کردم از یه جایی وسط بازی شروع شد و خوشبختانه درست بعد از همون جایی بود که من گیر کرده بودم ( از بالا میوفتادم پایین و این درست بعد از اون قسمت بود ) اونجا چه جوری بازی رو سیو کرده؟ چون من اون ندیم اون ابخوری رو
    در مورده سیو کردم اگه توضیح بدین ممنون میشم شاید من بلد نیستم
    سينا جان ببين راجب سيو بازي بايد بهت بگم كه اين بازي اينجوريه و كاريش نميشه كرد وشما براي سيو بازي بايد تا انتهاي اون مرحله بري .
    حال براي سيو بازي وقتي شما به پايان اون مرحله برسي ميتوني سيوش كني و براي اين كار در بازي يه جايي هست كه آب از تو ديوار ميريزه و حالت يه آب خوريه قديمي رو داره و شما ميريد اونجا و يه دكمه از گيم پد هست كه ميزنيد و شخصيت بازي شما شروع به آب خوردن ميكنه و خود بازي همونجا از شما ميخواد كه بازي رو سيو ميكنيد يا نه كه شما ميگيد سيو ميكنم
    اميدوارم متوجه حرفام شده باشي erfan_lcd تا بعد خدانگهدار 28/06/1385

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    اونوقت خودش می پرسه که میخوای سیو کنی ؟ یا اینکه خودمون باید سیوش کینم؟ اگه اگه خودمون باید این کار رو انجام بدیم چه جوری؟ چون من اپشنی ندیدم واسه سیو کردنش دکمه ی خاصی داره؟
    یه سوال دیگه موقع بازی کردن شما میتونین وارد دسکتپ بشین؟ یا اینکه مجبورین از بازی خارج شین تا دسکتاپ رو ببینین؟
    چون من هر کاری میکنم نمی تونم وارد محیط ویندوز شم تا موقعه ای که دارم بازی میکنم و همیشه باید از بازی خارج شم تا دسکتاپ رو ببینم
    ببين دوست خوب من تو همين قسمت اگه بخوني جواب دادم راجب سيو بازي
    و موقع بازي كردن شماميتونيد به شرطي كه قبل از بازي برنامه اي رو باز گذاشته باشين مثلا مديا پلاير رو بز بذار و بعد وارد بازي شو وقتي بازي شروع شد يا در منوي بازي بودي بازدن دكمه هاي alt+tab روي كيبورد بصورت مقطع (يعني دستت رو روي alt+tab نگه ندار وقتي كه يه با زدي بردار دوباره بزن) با اين كار شما ميتوني از محيط بازي خارج بشي اميد وارم كه متوجه حرفام شده باشي 28/06/1385 erfan_lcd

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سينا جان ببين راجب سيو بازي بايد بهت بگم كه اين بازي اينجوريه و كاريش نميشه كرد وشما براي سيو بازي بايد تا انتهاي اون مرحله بري .
    حال براي سيو بازي وقتي شما به پايان اون مرحله برسي ميتوني سيوش كني و براي اين كار در بازي يه جايي هست كه آب از تو ديوار ميريزه و حالت يه آب خوريه قديمي رو داره و شما ميريد اونجا و يه دكمه از گيم پد هست كه ميزنيد و شخصيت بازي شما شروع به آب خوردن ميكنه و خود بازي همونجا از شما ميخواد كه بازي رو سيو ميكنيد يا نه كه شما ميگيد سيو ميكنم
    اميدوارم متوجه حرفام شده باشي erfan_lcd تا بعد خدانگهدار 28/06/1385
    مرسی از جوابتون اگه فقط در پایان هر مرحله بشه بازی رو سیو کرد پس من باید الان مرحله ی 5 یا 6 باشم
    ولی من یه سیو از رو نت دانلود کردم که وقتی با اون بازی رو اود کردم از یه جایی شروع شد که اصلا ابخوری واسه سیو کردن گیم وجود نداشت برا همین پرسیدم این چه جوری سیوش کرده بازی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

ببين سينا سعي كن بازي رو از اول شروع كن مزه اش به اينه
    اگه از سيو گيم ديگران استفاده كني كه حال نميده
    ميدوني ديگه مثله اين بازي نيست يا لاقل من نديدم متاسفانه هرچي جستجو كردم نبوده مثلش تام رايدر هم همينطور اونم يه بازي خوب بود

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    ببين دوست خوب من تو همين قسمت اگه بخوني جواب دادم راجب سيو بازي
    و موقع بازي كردن شماميتونيد به شرطي كه قبل از بازي برنامه اي رو باز گذاشته باشين مثلا مديا پلاير رو بز بذار و بعد وارد بازي شو وقتي بازي شروع شد يا در منوي بازي بودي بازدن دكمه هاي alt+tab روي كيبورد بصورت مقطع (يعني دستت رو روي alt+tab نگه ندار وقتي كه يه با زدي بردار دوباره بزن) با اين كار شما ميتوني از محيط بازي خارج بشي اميد وارم كه متوجه حرفام شده باشي 28/06/1385 erfan_lcd
    ایول درسته همینو می خواستم چون خیلی جاها خودش بازی رو سیو می کنه و موقعی که مردی دوباره از یه جایی که خودش سیو کرده بازی شروع میشه ولی وقتی بازی رو ببندی این سیو ها هم از بین میرن و مجبور میشی بازی رو از همون جایی شروع کنی که خودت سیوش کردی که معمولا هم زیاد به عقب برمیگردونه
    میخوام موقعی مه باز اجرا هستش برم تو فلدر بازی سرچ کنم ببینم میشه اون سیو هایی مه بعد از بسته شدنه گیم از بین میرن رو پیدا کنم که اگه بشه عالی میشه

در مورد استفاده از سیو موافقم من هم نظرم همینه من یه بار از سیو استفاده کردم اون هم یه جایی بود که باید پا میزدم به دیوار نرده ها رو میگرفتم ولی چون تازه کار بودم و با کیبورد هم بازی میکردم نمیتونستم ردش کنم برا همین از سیو استفاده کردم و خوشبختانه اون سیو درست از بعد اون نرده ها بازی رو لود کرد و میتونم بگم هیچی رو از دست ندادم خوسبختانه
    ولی همون طور مه قبلا گفتم اونجا نمیشد سیو کرد نمیدونم این چه جوری سیوش کردخ بود بازی رو
    در مورد بازی هم بگم واقعا خوب ساخته شده وقعا هرکاتش عالیه من هم ندیدم مثل ای بازی
    یه بازی playstation بود فک کنم جکی چان بود اسمش اون هم حرکاتش خیلی جالب بود
    Last edited by sina88; 19-09-2006 at 09:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من دكمه هاي ps2 رو پيدا كردم right click:R1 s:payyn left click:moraba فكر كنم برا كشتن غوله همينا كافي باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بابا چي شده اين تاپيك طعطيل شده ؟؟؟!!!!!! يكي بياد يه چيزي بنويسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

اين جا بايد چي كار كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام اينجا بايد وقتي پريدي روش دوباره بپري عقب دوباره بپري روش درست ميشه البته ديگه تقريبا تمومش كردي موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •