توی این آدرس هیچ توضیحی در مورد آپلود فیلم با قابلیت resume نداده!
خود یوتوب فقط آپلود یه دفعه رو قبول می کنه نمی شه قطعش کرد و بعدا دوباره ادامه اش داد.
توی این آدرس هیچ توضیحی در مورد آپلود فیلم با قابلیت resume نداده!
خود یوتوب فقط آپلود یه دفعه رو قبول می کنه نمی شه قطعش کرد و بعدا دوباره ادامه اش داد.
یوتیوب در مقابل تمامی فایلهایی که آپلود میشن همینطور عمل میکنه ولی بینش حالت ریزیوم داره .
سلام
جدیدترین نرم افزاری که بشه فایلها تصویری در youtube را به فرمت های دیگر در هارد ذخیره کرد چی هستش؟
من با دانلود منجر و اکسپلور این کار را آنجام میدم ولی حجم فیلم ها زیاد هستش و وقت زیادی میگیره یک نرم افزاری باشه همون لحظه با کیفیت پایین تر ذخیره کنه؟با تشکر از زحمات شما
Last edited by saeid 22; 13-12-2010 at 23:41.
کسی کمک نمیکنه من چند تا برنامه نصب کردم ولی هیچکدام کار نکرد دوستانیکه نرم افزاری را میشناسند لطفا کمک کنند
سلام
Xilisoft Video Converter | برای تبدیل انواع فرمتهای ویدئویی به یکدیگر
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=44983&page=12
موفق باشید
سلام دست شما درد نکنه
برنامه ای میتونید به من معرفی کنید که به صورت همزمان از سایت یوتیوب به فرمتهایی مثل 3gp یا mp4 یا wmv تبدیل کنه با دانلود منجر میتونم دانلود کنم ولی نمیشه انتخاب کرد که مثلا با فرمت 3gp در هارد ذخیره کن که در غیر این صورت اینطوری حجم کلیپ ها بالا میشه و زمان زیادی میبره
سلام
نرم افزار که نه ولی سایت برای این کار زیاد هست .
موفق باشید![]()
چند تا سایت خوب معرفی میکنید
باتشکر![]()
سلام
خدمت شما :
Windows (.mpg) , Flash (.flv) , Mac (.mov) , Audio Only (.mp3) , Mobile (.3gp) , iPod/PSP/iPhone (.mp4)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه برنامه قوی برای دانلود کلیپ های که تو youtube یا هر سایتی که فیلم انلاین نشون میده میخواستم !
به جز Internet Download Manager !
کلا بتونه کلیپ های انلاین رو دانلود کنه, flash وflv ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)