تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 1138 اولاول ... 1454606162636465666768741141645641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 11378

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

13

داریوش جان به شدت باهات همدردی می کنم....
    ازت بسیار سپاسگذارم

احتمال قوی دوستان جی ام تجزیه بشه یعنی مارکهایی مثل کادیلاک و پونتیاک و بیویک تبدیل به شرکتهای مستقل بشن .
    اگه اونطوری بشه این وضعیت بد محصولاتشونم به نظر من بهتر بشه
    مثلا احتمال داره ترانس آ ام دوباره متولد بشه
    کرایسلر هم اعلام ورشکستگی کرد.حالا مونده فورد که خودش رو بکشه کنار.
    پونتیاک توی این سالها چندان موفق نبود .
    من هم اینطوری فکر می کردم... فکر می کردم که چون جنرال موتورز دولتی هست، شرکت های زیر مجموعش رو - که همشون خصوصی اند - رو استقلال می ده تا بار روی دوشش کمتر بشه. اما می بینم که متاسفانه این طوری نیست. پونتیاک به طور کامل حذف شد

گاهی اینطوری میشه ولی تا جایی که منابعشون اجازه میده به تولید ادامه میدن ولی چون نمیتونن بدهیهای خودشون رو پرداخت کنن مالکیت اونها تغییر میکنه و کلا اموال شرکتها به دست طرفهای بستانکار می افته .که اونها تصمصم میگیرن که شرکت رو یه جوری دوباره زنده کنن یا بفروشن به گروه دیگه ای مثل ام جی روور که به چینیها فروخته شد.
    البته بعضی شرکتهای کوچیک رو هم شرکتهای بزرگ میخرن و باغ استفاده از حق برند اونها شاخه محصولاتشون رو گسترش میدن ولی امکان دارهش شرکتهای بزرگ مثل جی ام یا کرایسلر یا فورد که چند برند مختلف رو تحت تملک دارن ورشکست بشن و این برندها از هم جدا شده و با تولید کمتر ولی بازار مطمئنتر به کار خودشون ادامه بدن.
    والا چی بگم...؟ این جا که نوشته بود برند پونتیاک به طور کامل کنسل شده است! امیدوارم که اینجوری بشه... اگه خودم یه سرمایه 200 میلیون دلاری داشتم، شرکتش رو می خریدم، ایرانیش می کردم و می زدم توی دک و پوز این شرکت های ایران خودرو و سایپا!!! اما حیف... ندارم

این شرکت هایی که ور شکست می شن دیگه تولید نمی کنن ؟ بعنی کلا همه چی تموم ؟
    بله عزیز... همه چیز تموم می شه. البته تا موقعی که شرکتی پیدا بشه و از این شرکت ها پشتیبانی مالی بکنه و یا این که حق امتیاز و مالکیت اون ها رو بخره ( که توی این بحران مالی امکانش 1% هست )

در پایان بگم که آرزو می کنم این اتفاق برای شرکت های شورولت، بوییک ( همون بیوک خودمون )، کادیلاک، الدزمبیل، دوج، داتسون، فورد و... نیافته...

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

13

مادر جاااااااااااااااااانننننن نن

داغ دلم تازه شد

پونتیاک فایربرد - ترانس ای.ام 1991

دو تا پونتیاک فایربرد - ترانس ای.ام 1978

پونتیاک فایربرد - ترانس ای.ام مدل 1983 (فکر کنم) سری ویژه بندیت.
    یکی به من بگه مالک این ماشین چجوری توی موشک بارون و تحریم های خفن، تونسته این رو وارد کشور بکنه؟!

ماماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااانننن ن!!!! من ترانس ای.ام می خوام!

دارم دیونه می شم...

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مادر جاااااااااااااااااانننننن نن

داغ دلم تازه شد

پونتیاک فایربرد - ترانس ای.ام 1991

دو تا پونتیاک فایربرد - ترانس ای.ام 1978

پونتیاک فایربرد - ترانس ای.ام مدل 1983 (فکر کنم) سری ویژه بندیت.
    یکی به من بگه مالک این ماشین چجوری توی موشک بارون و تحریم های خفن، تونسته این رو وارد کشور بکنه؟!

ماماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااانننن ن!!!! من ترانس ای.ام می خوام!

دارم دیونه می شم...
    داریوش جان داشتن ترنز ام که سخت نیست... اگه حداقل 4 تومن داشته باشی و یه کم بگردی و گیر دلال نیفتی می تونی یه ماشین بگیری که تقیبا سالم باشه.. ولی من که عاشق چارجر 69 یا 68 ام چی کار کنم؟

5. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آره جانم اینا زیاد هم درو از دسترس نیست به خصوص الان که خرج بنزینشون بالا رفته
    خیلی ها میفروشنت ما هم میخریم آخر هفته کیف میکنیم.

7. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

والا تقی جان این ماشین قبلا خیلی تمیز و عالی بود.. خودت هم دیدی و میدونی.. ولی تو این همایش نمی دونم که چرا به این روز افتاده بود... ماشین تمیزی بود و نیاز به بازسازی مجدد نداشت ولی نمی دونم صاحبش چرا این شکلی کرده بودش.. البته حتما اون بنده خدا هم یه دلایلی واسه خودش داشته.. عکس هاش رو نذاشتم، چون گفتم ممکنه اکثر دوستان خوششون نیاد. ولی الان واست می ذارم ببینی چه شکلی شده.

عکس های ترنز ام:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

این ترنز ام و یه بلیزر تصادفی اون گوشه پارک کرده بودن.. یه جورایی out of area
    متاسفانه من باهاش صحبت نکردم.. موقع اومدن هم ندیدمش !
    وای پسر! چقدر هم این ماشینشو دوست داره!کلی بهش میرسید
    شما عکس اصلیشو ببینید:
    کد:
    واقعا جای تاسف داره.
    ولی این مهندسی که من میشناسم بهتر از روز اول درستش می کنه .

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای پسر! چقدر هم این ماشینشو دوست داره!کلی بهش میرسید
    شما عکس اصلیشو ببینید:
    کد:

واقعا جای تاسف داره.
    ولی این مهندسی که من میشناسم بهتر از روز اول درستش می کنه .

آره.. معلومه داره یه کارایی می کنه و رو نمی کنه

راستی امشب داشتم بر می گشتم پایین خونمون این مک وان رو دیدم.. واقعا ماشین رو ناز جمع کرده.. گذاشتم شما هم ببینید.. شب بود خوب نشد. به دوستم می سپرم فردا صبح بره عکس بارون اش کنه..

Last edited by mard_khasteh; 04-05-2009 at 21:32.

10. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

13

داریوش جان داشتن ترنز ام که سخت نیست... اگه حداقل 4 تومن داشته باشی و یه کم بگردی و گیر دلال نیفتی می تونی یه ماشین بگیری که تقیبا سالم باشه.. ولی من که عاشق چارجر 69 یا 68 ام چی کار کنم؟
    آره جانم اینا زیاد هم درو از دسترس نیست به خصوص الان که خرج بنزینشون بالا رفته
    خیلی ها میفروشنت ما هم میخریم آخر هفته کیف میکنیم.
    بحث سر خریدن و یا نخریدن نیست... اگه بخوام هم الان می تونم بخرم. ولی بگیرم چی کار؟!
    نقشه من این بود که یک ترانس ای.ام اتاق سالم بگیرم... بدم یه دست رنگ مشکی روش بزنن... طرح ویژه دهمین سالگرد تولد ترانس ای.ام رو روش پیاده کنم... و دست آخر تمامی قطعاتش رو نو کنم. ( و حاضرم بودم که تا 30 میلیون خرجش کنم ). اصل نیتم این بود که موتورش رو از موتورهای مدل های بالاتر ( مثلا 2005 ) در صورتیکه بخوره به ماشین انتخاب کنم، طرح داشبورد رو عوض کنم... ترمز هاشو abs کنم... گفتم که... حاضر بودم کاری کنم که هم ریخت کلاسیکش رو داشته باشه، هم کارایی بالاتری داشته باشه و هم این که وقتی می رم برگه معاینه فنی بگیرم، فک همه کارکنای اونجا بچسبه به زمین!!!
    تازه بمونه که مصرف یه ترانس ای.ام که 30 سال از عمرش گذشته بالای 20 لیتر هست؛ در حالی که مصرف مدل های جدیدتر کمتره... (و ایده موتور مدل بالاتر می تونه توی این سهمیه بندی کمک حالم باشه)

اما حالا با ورشکسته شدن پونتیاک، من نمی تونم این نقشه ام رو پیاده کنم. و اگر هم بخوام با همون قطعات اصلی و قدیمی خودش و یا قطعات ماشین های دیگه که بشه روش سوار کرد ( مثل برخی از قطعات کامارو ) سر کنم، اشک منو در میاره! همش باید دم تعمیرگاه باشم...

12. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

ولی من که عاشق چارجر 69 یا 68 ام چی کار کنم؟

اینم برای تو دوست گلم که کشته مرده این خودرویی... من که هر وقت ریختشو می بینم، شب کابوس میاد سراغم. از بس که ابهت داره این ماشین. مخصوصا اون چراغاش که پنهانه! فکر کنم باهاش بیای توی خیابون، همه ماشین ها از ترس می رن کنار تا تو رد بشی

14. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من همیشه از این تیریپ پشت مک وان خوشم میومده

اون تیریپ که تو همایش هم بودن همشون پشتشون انگار غوز داشت
    یه جوری با وجود اینکه خاصه ولی بیقواره س !

16. 2 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

توجه توجه:

سلام.

به دلیل پیشروی سریع این تاپیک و بالا بردن تراکم مثبت لطفا از اینجا به بعد مواردی رو که در زیر میگم رعایت کنید.

1- از ارسال پست های پشت سر هم با موضوع مشابه جدا خود داری کنید. و برای ارسال جدید اگر بعد از پست قبلیتون پستی ارسال نشده از ویرایش همون پست استفاده کنید.

2- برای ارسال عکسهایی ( بیشتر از یک عکس ) در پست از لینک عکس استفاده کنید و از قرار دادن خود عکس خود داری کنید.

3- برای قرار دادن تعدادی عکس از یک خودرو میتونید یک عکس کم حجم و کم سایز ( حداکثر 640 در 480 ) قرار بدید و بقیه عکسا رو در لینک بذارید. مثل این پست
    :

یه سری از عکس های کامارو ها رو گذاشتم.. 1000*750

[center]
    کد:
    کد:
    کد:
    اینجوری تازه هر کی واقعا طالب باشه به راحتی میتونه با دانلود منیجر ها عکس ها رو بگیره.

4- از پست هایی مثل " من عاشق فلان ماشین هستم" و " عشق من فلان ماشینه" و از این دست پست ها که هیچ باری نداره خود داری کنید.

لطفا موارد بالا رو رعایت کنید.

18. 9 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •