تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 97 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 967

نام تاپيک: کلوپ C905

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اتفاقا بر عکس این گوشی از نزدیک واقعا قشنگه و کلا به سلیقه بستگی داره و به نظرم c905 از i8510 قشنگ تره
    موافقم!
    اين گوشي ابهت خاصي داره كه به نظر من رمز فروش بالاش بوده
    فقط دوستان هموطن جوادش نكنن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

یکی از دوستام این گوشی رو 9 روز پیش خرید ولی بیشتر از 6 روز تو دستش دوام نیاورد و 3 روز پیش برد با ضرر زیاد فروختش.
    اولا بگم که من هم n82 دارم وقتی اورد با گوشی من مقایسه کنه فکر میکرد که بهترین گوشی با امکانات دوربین دستشه ولی برعکس از اب در اومد.چون فیلمبرداری این گوشی واقعا جلوی n82کم میاره.که بد جوری تو ذوقش خورد.در مورد عکساش هم بگم تفاوت زیادی با عکسهای n82 نداره فقط بعضی جاها کیفیت عکساش یه نمه با کیفیت تر و بهتر از n82 بود.
    چون من با این گوشی کار کرده ام میتونم در این مورد شما رو اگاه کنم.کیفیت صدای این گوشی تو اسپیکر بهتر از n82 هست ولی تو هدفون به پای n82 نمیرسه.یکی از نقاط ضعف گوشی داشتن lcd کوچک میباشد که برای دیدن بهتر عکسها باید اونها رو تو مانیتور کامپیوتر نگاه کرد.قیافه گوشی از پشت جذابیت خاصی نداره ولی از جلو میشه گفت خوبه.ولی عالی نیست.در کل این گوشی خواستم بگم با این قیمت کذایی اصلا ارزش خرید رو نداره. اگه جلوی خودم گوشی دست دوم n82 و گوشی اکبند c905 رو بزارند من همون دست دوم n82 رو بر میدارم.

3. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ولی تو هدفون به پای n82 نمیرسه
    محاله ! ......

5. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کا850 هم اومده و کلا هر گوشی جدید سونی اریکسون میاد یک سری میان الکی پست میدن
    بابا ان82 از کا800 و کا850 هم تو هدفون کم میاره و اصلا صداش تو هدفون خوب نیست بعد میای میگی ان82 از c905 بهتره!!!!

ال سی هم که فرقی چندانی با ان82 نداره و کیفیت هم که مشخصه کدوم بهتره
    حتما میخواین بگین که ان82 از c905 خشگل تره!!!!!!!!

7. 3 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ورژن اول هر گوشی معمولا مشکلاتی داره مثل k850 ورژن اول خداوکیلی در حد k800 بزور بود ولی ورژن جدید واقعا عالی شد و یا مثلا گوشی 5610 یا n78 ورژن های اول هنگ یا.... رو داشتن عکاسی با گوشی های سونی اریکسون باید بلد باشی دوربین های حرفه ای هستند و روی تنظیمات اتوماتیک چندان جواب نمیگیری نوکیا تنظیمات اتوماتیکش خوبه و در ضمن سونی اریکسون در سری سایبرشات خودش تراشه های بیسیار قوی به اسم GO FORC میزاره برای اینکه رنگها طبیعی و همانطور که چشم میبینه جلوه کنند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

کا850 هم اومده و کلا هر گوشی جدید سونی اریکسون میاد یک سری میان الکی پست میدن
    بابا ان82 از کا800 و کا850 هم تو هدفون کم میاره و اصلا صداش تو هدفون خوب نیست بعد میای میگی ان82 از c905 بهتره!!!!

ال سی هم که فرقی چندانی با ان82 نداره و کیفیت هم که مشخصه کدوم بهتره
    حتما میخواین بگین که ان82 از c905 خشگل تره!!!!!!!!
    من نمیگم n82 از c905 خوشکله.ویا نمیگم ال سی دی n82 بهتره.منظورم اینه که برای یک موبایل کمرا فون اونم با 8 مگاپیکسل ال سی دی 2.4 خیلی کوچکه.شما ببینید n82 سال 2007 اومده بیرون و این گوشی سال 2008 اونم اواخر سال که تقریبا میشه 2009 که امکانات این گوشی زیاد راضی کننده نیست.دوستم این گوشی رو 850 تومن خرید ولی 580 فروخت اونم با زور که هر مغازه ای نمیخریدش.خودش وقتی کیفیت ضایع فیلمبرداریش رو مقابل n82 دید خیلی پشیمون شد و در ضمن بگم این گوشی سیستم عامل سیمبین هم نداره و این خودش یکی دیگر از معایب گوشی بحساب میاد که این عوامل و عوامل دیگر باعث شد ببره و بفروشه.در مورد صدای هدفون هم بگم من حالت استریوی نوکیا و 3 بعدی بودن تو اسپیکرهاش و با هیج موبایلی عوض نمیکنم.جذابیت کار کردن با n82 بهتر از c905 هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب برای بعضی ها سیستم عامل نداشتن حسنه و من نمیدونم گوشی جاوا با قیمت 500 دلار و دوربین 8مگاپیکسل و wi fi و gps و... گرونه اونم برای شروع !!!!!!!!!!!!
    کیفیت ضایع فیلم برداری کجا بوده ان82 30فریم میگیره و c905 هم 30 فریم فقط تفاوتشون توی سایزشون هست در ضمن هیچ گوشی ای حتی رنیور هم فیلم برداریش راضی کننه نیست

در ضمن دوستتون اشتباه کرده 800 تون پول داده وایمیستاد این گوشی مشد 500 تومن بعدا میخرید و فکر کنم تا 2هفته دیگه این گوشی بشه 500 تومن مثل خیلی گوشی های دیگه مثلا ان96 که با قیمت بالای 1ملیون اولش اومد ولی الان......

مگه صدا توی هدفون 3بعدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کنم شما اولین نفری باشی که صدای نوکیا تو هدفون به سونی اریکسون ترجیح بدی

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام بر همگي !!
    بعد 1 هفته دوري اومدم :دي
    ميبينم كه سي905 داره ميتركونه !! هم عكس و هم قيمت
    مرسي از همه بچه ها !!
    در ضمن صداي سوني رو هيچ گوشي ديگه اي (بغير از آيميت (خداييش من با كا جم نتونستم صدا رو تا 100 زياد كنم !!‌گوشي داشت ميتركيد)) مقايسه نكنيد !!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خب برای بعضی ها سیستم عامل نداشتن حسنه و من نمیدونم گوشی جاوا با قیمت 500 دلار و دوربین 8مگاپیکسل و wi fi و gps و... گرونه اونم برای شروع !!!!!!!!!!!!
    کیفیت ضایع فیلم برداری کجا بوده ان82 30فریم میگیره و c905 هم 30 فریم فقط تفاوتشون توی سایزشون هست در ضمن هیچ گوشی ای حتی رنیور هم فیلم برداریش راضی کننه نیست

در ضمن دوستتون اشتباه کرده 800 تون پول داده وایمیستاد این گوشی مشد 500 تومن بعدا میخرید و فکر کنم تا 2هفته دیگه این گوشی بشه 500 تومن مثل خیلی گوشی های دیگه مثلا ان96 که با قیمت بالای 1ملیون اولش اومد ولی الان......

مگه صدا توی هدفون 3بعدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کنم شما اولین نفری باشی که صدای نوکیا تو هدفون به سونی اریکسون ترجیح بدی
    اتفاقا من به دوستم گفتم این همه پول نده و حتی گفتم بعد از 3 یا 4 هفته این گوشی افت قیمت خواهد داشت.ولی حرف خودشو تحمیل کرد و....بعدا خودش هم ضررشو دید.حالا از مسائل مالی بگذریم.
    دوست عزیز اگه به پست من دقیق دقت کنی نوشتم صدای استریو ی هدفون و صدای 3 بعدی اسپیکر پس این دو مساله رو بهم نچسبون. من باز هم میگم تو سریهای جدید سری n نوکیا تو قسمت audio settings وقتیگزینه های stereo widening و loudness رو on میکنی صدا تو هدفون واقعا جذابتر میشه.
    در مورد اسپیکر هم که حالت 3d tones رو براتون گفتم.

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام بر همگي !!
    بعد 1 هفته دوري اومدم :دي
    ميبينم كه سي905 داره ميتركونه !! هم عكس و هم قيمت
    مرسي از همه بچه ها !!
    در ضمن صداي سوني رو هيچ گوشي ديگه اي (بغير از آيميت (خداييش من با كا جم نتونستم صدا رو تا 100 زياد كنم !!‌گوشي داشت ميتركيد)) مقايسه نكنيد !!
    به به داداش بهراد.
    تازه كجاش ديدي هنوز مونده تا C905 كامل بشه.
    اين حرف هد فون مثل اين ميمونه كه بگي نوكيا از سوني بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •