تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 101 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1004

نام تاپيک: iPhone 2G,3G | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون هاي نسل اول و دوم

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

البته الان هم میتونم بگم چی کار کنه تا درست بشه، اما ممکنه گوشیش آنتن نداشته باشه، که برای اونکار، باید یه سری عملیات دیگه انجام بده! اگه شما از بابت unlock بودن یا نبودن مطمئا بشین، میتونیم با تجهیزات کاملا کار رو شروع کنیم
    خب حالا بگين چطور از طريق itunes گوشي رو restore كنم، براي داشتن خط هم اگه خط نداشت ازتون دوباره كمك مي گيرم

ممنون

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب حالا بگين چطور از طريق itunes گوشي رو restore كنم، براي داشتن خط هم اگه خط نداشت ازتون دوباره كمك مي گيرم

ممنون
    اول از همه با قیلتر شکن از آدرس زیر، آخرین نسخه آیتونز رو دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا که دارید Restore میکنید، بهتره که آخرین ورژن فریم ویر رو بریزیم رو گوشی!

بنابراین از سایت زیر، آخرین نسخه ی فریم ویر رو دانلود کنید ( حجمش در حدود 200 مگابایت فکر کنم باشه ) فقط نسخه ی درست رو انتخاب کنید! من احتمال میدم مدل گوشی 3G باشه! نه 3GS! به هر حال، این دیگه چیز تابلویی هست! از دوستتون سوال کنید که مدل گوشیش 3G هست یا 3GS و از لیست پایینی سایت، فریم ویر 3.1.2/7D11 رو دانلود کنید. توجه کنید که سه نوع آیفون تو لیست هست! آیفون معمولی (2G) آیفون 3G و 3GS پست درست انتخاب کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا آیتونز رو نصب کنید، برنامه رو اجرا کنید، بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید، باید صفحه مثل پایین شده باشه:

اون دکمه ی Restore رو میبینید؟ خوب، دکمه ی Shift رو نگه دارید، حالا ازتون فایل فریم ویر رو میخواد، فایلی که از سایت دوم دانلود کردید. اون فایل رو بهش بدید، شروع میکنه به انجام عملیات restore.

در نهایت، از شما میخواد به اینترنت وصل باشید تا با سرور سایت ارتباط برقرار کنه و از رو سریال نامبر گوشی، تشخیص بده که آنتن بده یا نه! که حالا اینجا بسته به شانس و اقبال ما داره! شما تا اینجا برو، تا بعد...

داره خودمونی میشه halvled's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ijdv

پيش فرض

سلام . من گوشیمو جیبریک کردم و سیدیا هم نصب شده مرتب و با iphonebux هم که باز می کنم مینویسه Iphone(Jailed) l
    اما نمی تونم هیچ نرم افزاری رو با itunes بریزم توی گوشیم .
    erore :
    the application "name applacation" was not installed on the iphone becuase an unknown error occurred(0XE8008001)l
    این واسه چیه ؟
    من با گوشیم از داخل app store که میخوام دانلود کنم eror 1009 میده این واسه چیه ؟
    ام ام اس رو چطور میتونم فعال کنم ؟

داره خودمونی میشه halvled's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ijdv

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

وقتي iphone رو به pc وصل مي كنم كامپيوتر شناساييش نمي كنه

نمي دونم چرا؟

براي شناسايي بايد اكانت داشته باشي، منظور از اكانت چيه؟

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

موفق شدم به كامپيوتر بشناسونمش

ولي اون فايل دومي رو كه گفتيد حجمش خيلي زياده

بايد حتما اون رو داشته باشم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز من چندین بار اطلاعات لازم رو به شما دادم! اما توجه نمیکنید و کار خودتون رو میکنید!

اگر اشتباه نکنم، این Error برای این هست که نرم افزار فری نصب نکردید! برای این کار هم، نیاز به قیلتر شکن دارید، یا برنامه ای که ip شما رو پنهان کنه چون آمریکا ip های ایران رو تحریم کرده و اپل هم که یه شرکت کاملا آمریکایی هست!

من همیشه این کار رو میکنم، اول بدون قیلتر شکن میرم داخل app store برنامه ای که میخوام رو انتخاب میکنم، فقط قبل دانلود، ازتون میخواد که یه بار دیگه پسورد اکانت خودتون رو وارد کنید، لحظه ای که داره پسورد رو چک میکنه، ip هم چک میکنه! پس همون لحظه باید قیلتر شکن رو فعال کنید! یا اینکه از اون اول با قیلتر شکن کار کنید...

سلام

موفق شدم به كامپيوتر بشناسونمش

ولي اون فايل دومي رو كه گفتيد حجمش خيلي زياده

بايد حتما اون رو داشته باشم
    بله! اگر دانلود نکنید، میتونید بودن نگه داشتن دکمه ی Shift دکمه ی restore رو بزنید، اما در این حالت هم خود itunes میره و اون فریم ویر رو دانلود میکنه و قسمت بد داستان اینه که وقتی کارش تموم شد، اون فایل حجیم رو پاک میکنه! در نتیجه در دفعات بعدی نمیتونید ازش استفاده کنید!

اما اگر دستی، خودتون فایل رو دانلود کنید و با نگه داشتن دکمه ی Shift فایل دانلود شده رو بهش بدین، دیگه دانلود نمیکنه، در این حالت، میتونید بعدها هم گوشی خودتون رو تو یه ربع ساعت، دوباره Restore کنید!

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

زده به سرم

ميگم آيفون رو بكوبم به ديوار

رفتم فايل فريمور رو دان كردم و لي انگار فرمتش ipcc نيستش بلكه فرمتش zip هست

اين فايل رو از ليست پاييني دان كردم نه اوني كه شما گفتيد

iPhone1_2_3.0_7A341_Restore.zip

به نظرتون چي كار كنم

بايد دوباره اون فايل شما رو دان كنم يا ...

ممنون

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

پسوند فايل بالايي رو به ispw تغيير دادم و برنامه itunes با اون شروع كرد به آماده كردن گوشي براي restore كه يهو ارور داد كه مشكلي پيش اومده

حالا هم وقتي گوشي روشن ميشه به جاي اينكه روي صفحه اي باشه كه آرم اپل هست و اونجا گير كنه

ميره رو صفحه اي كه وقتي iphone به كامپيونر وصل هست اون صفحه رو مياره

يعني عكس يه usb با يه فلش بالاش كه اون فلش به نرم افزار itunes اشاره كرده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پسوند فايل بالايي رو به ispw تغيير دادم و برنامه itunes با اون شروع كرد به آماده كردن گوشي براي restore كه يهو ارور داد كه مشكلي پيش اومده

حالا هم وقتي گوشي روشن ميشه به جاي اينكه روي صفحه اي باشه كه آرم اپل هست و اونجا گير كنه

ميره رو صفحه اي كه وقتي iphone به كامپيونر وصل هست اون صفحه رو مياره

يعني عكس يه usb با يه فلش بالاش كه اون فلش به نرم افزار itunes اشاره كرده
    بعضی وقت ها ( مخصوصا وقتی با دانلود منیجر کار میکنید ) فایل دانلودی به جای پسوند ispw پسوند zip میگیره که کار شما درست بود، باید پسوند رو عوض کنید...

اون Error چی بود؟

فکر کنم وارد حالت recovery mode شدید!

خوب الان گوشی رو روشن میکنید و اون تصویر میاد، اگر وصلش کنید به کامپیوتر و آیتونز رو باز کنید چی میشه؟

بعد از چه مدت این اتفاق افتاد؟ یعنی اون نوار Loading که موقع Restore کردن میاد کامل لود شد؟

نگران نباشید! فوقش دوباره از اول Restore میکنید. تا حالا نشده گوشی رو ببینم که با Restore کردن مشکل نرم افزاریش حل نشه
    Last edited by kasra_khan2003; 22-12-2009 at 17:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •