خب حالا بگين چطور از طريق itunes گوشي رو restore كنم، براي داشتن خط هم اگه خط نداشت ازتون دوباره كمك مي گيرم
ممنون![]()
خب حالا بگين چطور از طريق itunes گوشي رو restore كنم، براي داشتن خط هم اگه خط نداشت ازتون دوباره كمك مي گيرم
ممنون![]()
اول از همه با قیلتر شکن از آدرس زیر، آخرین نسخه آیتونز رو دانلود کنید:
حالا که دارید Restore میکنید، بهتره که آخرین ورژن فریم ویر رو بریزیم رو گوشی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنابراین از سایت زیر، آخرین نسخه ی فریم ویر رو دانلود کنید ( حجمش در حدود 200 مگابایت فکر کنم باشه ) فقط نسخه ی درست رو انتخاب کنید! من احتمال میدم مدل گوشی 3G باشه! نه 3GS! به هر حال، این دیگه چیز تابلویی هست! از دوستتون سوال کنید که مدل گوشیش 3G هست یا 3GS و از لیست پایینی سایت، فریم ویر 3.1.2/7D11 رو دانلود کنید. توجه کنید که سه نوع آیفون تو لیست هست! آیفون معمولی (2G) آیفون 3G و 3GS پست درست انتخاب کنید:
حالا آیتونز رو نصب کنید، برنامه رو اجرا کنید، بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید، باید صفحه مثل پایین شده باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون دکمه ی Restore رو میبینید؟ خوب، دکمه ی Shift رو نگه دارید، حالا ازتون فایل فریم ویر رو میخواد، فایلی که از سایت دوم دانلود کردید. اون فایل رو بهش بدید، شروع میکنه به انجام عملیات restore.
در نهایت، از شما میخواد به اینترنت وصل باشید تا با سرور سایت ارتباط برقرار کنه و از رو سریال نامبر گوشی، تشخیص بده که آنتن بده یا نه! که حالا اینجا بسته به شانس و اقبال ما داره! شما تا اینجا برو، تا بعد...
سلام . من گوشیمو جیبریک کردم و سیدیا هم نصب شده مرتب و با iphonebux هم که باز می کنم مینویسه Iphone(Jailed) l
اما نمی تونم هیچ نرم افزاری رو با itunes بریزم توی گوشیم .
erore :
the application "name applacation" was not installed on the iphone becuase an unknown error occurred(0XE8008001)l
این واسه چیه ؟
من با گوشیم از داخل app store که میخوام دانلود کنم eror 1009 میده این واسه چیه ؟
ام ام اس رو چطور میتونم فعال کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند وقته که جواب مارو نمی دین چرا ؟
وقتي iphone رو به pc وصل مي كنم كامپيوتر شناساييش نمي كنه
نمي دونم چرا؟
براي شناسايي بايد اكانت داشته باشي، منظور از اكانت چيه؟
سلام
موفق شدم به كامپيوتر بشناسونمش
ولي اون فايل دومي رو كه گفتيد حجمش خيلي زياده
بايد حتما اون رو داشته باشم
دوست عزیز من چندین بار اطلاعات لازم رو به شما دادم! اما توجه نمیکنید و کار خودتون رو میکنید!
اگر اشتباه نکنم، این Error برای این هست که نرم افزار فری نصب نکردید! برای این کار هم، نیاز به قیلتر شکن دارید، یا برنامه ای که ip شما رو پنهان کنه چون آمریکا ip های ایران رو تحریم کرده و اپل هم که یه شرکت کاملا آمریکایی هست!
من همیشه این کار رو میکنم، اول بدون قیلتر شکن میرم داخل app store برنامه ای که میخوام رو انتخاب میکنم، فقط قبل دانلود، ازتون میخواد که یه بار دیگه پسورد اکانت خودتون رو وارد کنید، لحظه ای که داره پسورد رو چک میکنه، ip هم چک میکنه! پس همون لحظه باید قیلتر شکن رو فعال کنید! یا اینکه از اون اول با قیلتر شکن کار کنید...
بله! اگر دانلود نکنید، میتونید بودن نگه داشتن دکمه ی Shift دکمه ی restore رو بزنید، اما در این حالت هم خود itunes میره و اون فریم ویر رو دانلود میکنه و قسمت بد داستان اینه که وقتی کارش تموم شد، اون فایل حجیم رو پاک میکنه! در نتیجه در دفعات بعدی نمیتونید ازش استفاده کنید!
اما اگر دستی، خودتون فایل رو دانلود کنید و با نگه داشتن دکمه ی Shift فایل دانلود شده رو بهش بدین، دیگه دانلود نمیکنه، در این حالت، میتونید بعدها هم گوشی خودتون رو تو یه ربع ساعت، دوباره Restore کنید!
سلام
زده به سرم
ميگم آيفون رو بكوبم به ديوار
رفتم فايل فريمور رو دان كردم و لي انگار فرمتش ipcc نيستش بلكه فرمتش zip هست
اين فايل رو از ليست پاييني دان كردم نه اوني كه شما گفتيد
iPhone1_2_3.0_7A341_Restore.zip
به نظرتون چي كار كنم
بايد دوباره اون فايل شما رو دان كنم يا ...
ممنون
پسوند فايل بالايي رو به ispw تغيير دادم و برنامه itunes با اون شروع كرد به آماده كردن گوشي براي restore كه يهو ارور داد كه مشكلي پيش اومده
حالا هم وقتي گوشي روشن ميشه به جاي اينكه روي صفحه اي باشه كه آرم اپل هست و اونجا گير كنه
ميره رو صفحه اي كه وقتي iphone به كامپيونر وصل هست اون صفحه رو مياره
يعني عكس يه usb با يه فلش بالاش كه اون فلش به نرم افزار itunes اشاره كرده![]()
بعضی وقت ها ( مخصوصا وقتی با دانلود منیجر کار میکنید ) فایل دانلودی به جای پسوند ispw پسوند zip میگیره که کار شما درست بود، باید پسوند رو عوض کنید...
اون Error چی بود؟
فکر کنم وارد حالت recovery mode شدید!
خوب الان گوشی رو روشن میکنید و اون تصویر میاد، اگر وصلش کنید به کامپیوتر و آیتونز رو باز کنید چی میشه؟
بعد از چه مدت این اتفاق افتاد؟ یعنی اون نوار Loading که موقع Restore کردن میاد کامل لود شد؟
نگران نباشید! فوقش دوباره از اول Restore میکنید. تا حالا نشده گوشی رو ببینم که با Restore کردن مشکل نرم افزاریش حل نشه
Last edited by kasra_khan2003; 22-12-2009 at 17:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)