این تریلرایی که گذاشتی مال pc هستش یا ps3 و x360؟
این تریلرایی که گذاشتی مال pc هستش یا ps3 و x360؟
اگه منظورت اونایی که تو پست اول هستن, نه مال PC نیستن!این تریلرایی که گذاشتی مال pc هستش یا ps3 و x360؟
از PC هنوز تریلری بطور رسمی منتشر نشده و این طور که پیداست منتشر هم نخواهد شد!!
تريلر چيزي نيست كه براي يه كنسول خاص بياد تريلر يك ويديوي رسمي براي تبليغاته مسلما تريلر از مرغوب ترين صحنه ها ساخته ميشه پس تريلري كه توش تصاوير فيفا كارنت ديده بشه عملا انتظار بيهوده اس.
مسعود پست اول و هركي بخونه ديگه صفحات بعدي رو نمي خونه![]()
Fashist عزیز هم تو 08 هم تو 09 قابلیتتغییر گرافیک وجود داره.
دیگه بازی داره می اد خبری از تریلر نیست.pc هنوز تریلری بطور رسمی منتشر نشده و این طور که پیداست منتشر هم نخواهد شد!!
نه عملا مرغوب ترین صحنه ها گاهی اوقات تریلر یک دمو ی از پیش رندر شده هست .تريلر چيزي نيست كه براي يه كنسول خاص بياد تريلر يك ويديوي رسمي براي تبليغاته مسلما تريلر از مرغوب ترين صحنه ها ساخته ميشه پس تريلري كه توش تصاوير فيفا كارنت ديده بشه عملا انتظار بيهوده اس
ممنون.
البته بيرون برات دانلود ميكنن اگه سفارش بدي.
تو 09 هم ميشه تغيير داد طبق روال گذشته
تو 08 چطور نتونستي پيدا كني ؟
ميري MY Fifa
Game Sttings
Display
شايعه شده كه فردا قراره براي PC هم دمو بياد يعني همون تاريخي كه اولش اعلام كرده بودن 11 سپتامبر. چند روز پيش گفتن 12 ام مياد ولي الان توي سايت فيفا 09 ديدم يكي نوشته بود فردا مياد (فعلا در حد شايعه فرض كنيد)
مي دونستيد FC Toronto كه يكي از باشگاه هاي كانادا هست توي MLS قرار خواهد داشت از EA بعيد بود.
مگه اينكه واقعا اين تيم بخواد تو MLS بازي كنه كه اينم در دنياي واقعي عجيبه
یعنی فردا دمو میاد؟این که خیلی خوبه.تو کجا میری که برات دانلود میکنن با هزار تومن؟اگه اینطوری باشه منم میرم میگم فیفا نکست رو برام دانلود کنن.این که خیلی خوب میشه.
مگه تو كنسول PS3 يا XBox داري كه مي خواي نكست دانلود كني؟
اون دمو ها قابل بازي روي كنسول هستن اگه بخواي رو كامپيوتر بازي كني فقط بايد دمو PC رو دانلود كني
من نگاه ميكنم اگه حجمش كم باشه خودم دانلود ميكنم اگه زياد باشه بيرون (كافي نتي خدمات كامپيوتري جايي ميدم ديگه)
واسه این ویرایشش کردم که دیگه سوال های تکراری پرسیده نشه!مسعود پست اول و هركي بخونه ديگه صفحات بعدي رو نمي خون
به احتمال 99.99 درصد 12 سپتامبر میاد!!!شايعه شده كه فردا قراره براي PC هم دمو بياد يعني همون تاريخي كه اولش اعلام كرده بودن 11 سپتامبر. چند روز پيش گفتن 12 ام مياد ولي الان توي سايت فيفا 09 ديدم يكي نوشته بود فردا مياد (فعلا در حد شايعه فرض كنيد)
منظورم ویدئو از گیم پلی بازی بود چون واسه Wii ااااومده اما واسه PC نه!!!!تريلر چيزي نيست كه براي يه كنسول خاص بياد تريلر يك ويديوي رسمي براي تبليغاته مسلما تريلر از مرغوب ترين صحنه ها ساخته ميشه پس تريلري كه توش تصاوير فيفا كارنت ديده بشه عملا انتظار بيهوده اس.
واسه یورو هم هیچ ویدئویی واسه PC نیومد!چون میترسن همون 4 نفری که می خوان بخرن اونا هم پشیمون شن!![]()
ممنون از دوستان بابت راهنمایی...درستش کردم
اگه اینجا اموزش ادیت این ورژن رو هم قرار بدید که خیلی توپ میشه
من که همه جور تغییری توی pes ایجاد کردم...
اگه اینجا هم اینجور برنامه ها و فیس و .... برای فیفا قرار بگیره خیلی خوب میشه
حالا باید تا عرضه صبر کنیم تا بفهمیم که کجاهای بازی به ادیت نیاز داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)