تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 223 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سینما 4 این هفته احتمالا :

میزری "Misery "

کارگردان
    Rob Reiner

با بازی
    James Caan ، Kathy Bates ، Richard Farnsworth ، Lauren Bacall

محصول 1990 " امریکا "
    مدت زمان : 107 دقیقه

خلاصه ی فیلم :

این فیلم درباره زنی به نام آنی است که قبلا پرستار بوده و اکنون در یک منطقه کوهستانی زندگی می کند ،او بطور اتفاقی مردی بنام شلدون که گرفتار کولاک شده نجات می دهد ،شلدون نویسنده داستانهای عاشقانه است که آنی به شخصیت اصلی آنها ( میزری )علاقه زیادی دارد ،شلدون به آنی اجازه می دهد دست نوشته های داستان جدیدش را بخواند ، زن از خواندن داستان که در آن میزری می میرد خشمگین شده و شلدون رازندانی می کند و از وی می خواهد تا داستان را دوباره بنویسد و قسمت آخر آن را تغییر دهد و ...

درباره ی فیلم :

راب راینر این فیلم را سال 1990 به مدت 107 دقیقه ساخت. ویلیام گلدمن فیلمنامه این اثر را بر مبنای رمانی نوشته استفن کینگ نوشت. جیمز کان، کتی بیتس، ریچارد فارنزورث و لورن باکال در این فیلم بازی کرده‌اند. بیتس سال 1991 جایزه اسکار بهترین بازیگر زن را از آن خود کرد.

---------------------------------------------------------------
    تصمیم گرفتم علاوه بر پوستر فیلم یه عکس کوچیک هم از کارگردان فیلم ها بزارم تا با چهره شون اشنا بشیم ...
    حجم عکس ها رو تا اونجایی که ممکنه کم کردم که برای لود شدنشون مشکلی نداشته باشید.در هر صورت اگر مخالفید صرفه نظر می کنم...ممنون.
    من داستانش رو خوندم، خيلي زيباست، بايد فيلمش رو ديد كه به قشنگي داستان هست يا نه، من كه حتما نگاه مي‌كنم (اميدوارم همين فيلم باشه چون تا حالا فيلمش رو نديدم)

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خوب متاسفانه برنامه این هفته سینما یک بدون اینکه اصلا ازش اسمی برده بشه همون فیلم اعماق قلب بود. البته اصلا بهتره بگیم این هفته برنامه سینما یک پخش نشد. عجیبه وقتی هم که جشنه باز برنامه های تلویزیون عوض می شه و بدترین فیلم و برنامه رو نشون می دهند.

امیدوارم هفته اینده سینما یک پخش بشه و با توجه به شایعات مشکلات دست اندر کاران این برنامه با مدیر شبکه یک دیگه این برنامه زیبا ادامه پیدا کنه.

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان عزیز می خواستم بپرسم ایا اجازه هست که در مورد برنامه مستند 4 هم در این تاپیک بحث کنیم؟
    این هفته یک فیلم بسیار زیبا از این برنامه به نام " عکاس جنگ" پخش شد و بسیار زیبا و جای بحث داره. اگه ممکنه که در این زمینه بحث کنیم دوستان اعلام کنند.
    با تشکر فراوان

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان عزیز می خواستم بپرسم ایا اجازه هست که در مورد برنامه مستند 4 هم در این تاپیک بحث کنیم؟
    این هفته یک فیلم بسیار زیبا از این برنامه به نام " عکاس جنگ" پخش شد و بسیار زیبا و جای بحث داره. اگه ممکنه که در این زمینه بحث کنیم دوستان اعلام کنند.
    با تشکر فراوان
    به نظر من اينجا جاش نيست.
    كلآ اين برنامه زياد طرفدار هم نداره.
    بهتره براي بحث در مورد اين فيلم يه تاپيك بزني.
    البته بعيد مي دونم كه افراد زيادي پيدا بشن كه اين فيلم رو از اين برنامه ديده باشن و بخوان در موردش بحث كنن.(شايدم من اشتباه مي كنم)

داره خودمونی میشه ehsan_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب متاسفانه برنامه این هفته سینما یک بدون اینکه اصلا ازش اسمی برده بشه همون فیلم اعماق قلب بود. البته اصلا بهتره بگیم این هفته برنامه سینما یک پخش نشد. عجیبه وقتی هم که جشنه باز برنامه های تلویزیون عوض می شه و بدترین فیلم و برنامه رو نشون می دهند.

امیدوارم هفته اینده سینما یک پخش بشه و با توجه به شایعات مشکلات دست اندر کاران این برنامه با مدیر شبکه یک دیگه این برنامه زیبا ادامه پیدا کنه.
    متاسفانه در روزهای جشن و عزا سیستم پخش برنامه‌های صدا و سیما کاملاً به هم می‌ریزد!
    گروه قبلی سینما یک هم با مدیر شبکه مشکل داشت به نظر من بهتر است این بار مدیر شبکه یک را عوض کنند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وقتی فهمیدم قراره از شبکه سه فیلم دلشدگان پخش بشه فکر کردم بالاخره تصویر ساز و نوازنده را از رسانه ملی میبینیم.اما.....زهی خیال باطل

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

متاسفانه در روزهای جشن و عزا سیستم پخش برنامه‌های صدا و سیما کاملاً به هم می‌ریزد!
    گروه قبلی سینما یک هم با مدیر شبکه مشکل داشت به نظر من بهتر است این بار مدیر شبکه یک را عوض کنند!
    اصلا این شبکه یک رو جمع کنن بهتره هرچی بلد بوده تا حالا منو سرکار گذاشته هیچ هم به قولش عمل نکرده سینما 1 دو سال پیش چه تبلیغات کامل و جامعی کرد و وعده نشون دادن چه فیلم هایی رو داد که فقط یکی دو تاشون رو گذاشت. حالا این هیچی وقتی اعلام می کنن فلان فیلم بعد که می شینی می بینی یه فیلم دیگه است از همه حرص آورتره. شبکه های دیگه خوش قول ترن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فیلم دلشدگان از ساخته های علی حاتمی بعد از انقلاب اسلامی- 1370- در پخش مجدد از صدا و سیما -1386 - سانسور شد!!!

یکی بیاد منو بگیره!!!

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ببخشید واسه بار هزارم می پرسم
    تکرار این دلشدگان کی هست ؟

ممنون

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض

ببخشید واسه بار هزارم می پرسم
    تکرار این دلشدگان کی هست ؟

ممنون

مژگان جان تا اونجايی که من ميدونم اين برنامه 100 فيلم تکرار نداره متاسفانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •