تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 121 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یوبی سافت شرکت آمریکایی نیست عزیزان
    اصل این شرکت و در واقع شرکت اصلی ش در فرانسه هست یعنی کلا یه شرکت فرانسویه
    و یوبی سافت مونترال که در مونترال کانادا هست از دستورات شرکت اصلی که در فرانسه واقع هست پیروی میکنه
    فرانسوی ها هم با ما ایرانی ها مشکلی ندارن
    Last edited by ali_ranger22; 03-01-2009 at 17:48.

2. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه prince.kain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

1

با عرض سلام به همگی .

اولا prince of persia معنی شاهزاده ای از ایران را می دهد . prince = شاهزاده , of = از , persia = ایران . که برای ارتباط دو کلمه از ای می توان استفاده کرد , که می شه شاهزاده ای از ایران . دلیل دیگر اینکه این بازی نسخه چهارم پرنس نیست . بازی prince of persia دو بعدی و سه بعدی ابتدایی نیز وجود دارد که در 20-30 سال پیش (اگر درست بگم ) ساخته شد و چند سالی ساخت آن متوقف شد تا ساخت prince of persia : sands of time که بازی خوش ساختی نسبت به آن زمان بود . پس میبینید که این بازی مشکلی با ایران نداره چون ساخت سالهای قبله .

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

البته بازی ها اولیه که دو بعدی بودن پرنس رو بیشتر عرب نشون داده بودن ولی به هر حال اسم بازی Persia هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چرا اينقدر اين بازي گيج و گنگه؟
    من بازي كردم تا 1 جاهايي نه از روي وارد بودن همينجوري ديمي رفتم با دستورات بازي هم جلو رفتم ولي هنوز نمي دانم هدفم چيه و كلاً آنجا كه tab مي زنيم مي ريم تو map آن دايره ها چطوريه جريانش؟با موس بايد روش بزنيم ؟ بايد فعالشون كنيم؟خلاصه جريان رو نمي دانم چيه.
    كلاً مثل اينكه عشقيه!
    الان من رفتم 1 جا رو باز كردم تبديل به سبزه و گل كاري خوشگل شده بعد 1 سري seed ستاره اي آمدند كه 60 تا هستند بايد آنها رو بگيرم هرچند بعضي هاشون خيلي بالا هستند نمي دانم از كجا بايد برم بالا كه آنها رو بگيرم.
    غير از اينجا رفتم 1 قسمت ديگه كه خيلي دربو داغونه و از يتونها مي پري و اينجور داستانها به قسمتي هم كه گويا محل بازشدن قفلش بود كه 1 نور از زمين به آسمان رفته هم رسيدم ولي بين من و آنجا 1 شكافي بود كه با كمك پرنسس هم نمي شد پريد آنطرف انقدر هم دور خودم چرخيدم كه ديگه سرم داشت گيج مي رفت.اينجا رو چطوري بايد رفت؟
    با تشكر

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چرا اينقدر اين بازي گيج و گنگه؟
    من بازي كردم تا 1 جاهايي نه از روي وارد بودن همينجوري ديمي رفتم با دستورات بازي هم جلو رفتم ولي هنوز نمي دانم هدفم چيه و كلاً آنجا كه tab مي زنيم مي ريم تو map آن دايره ها چطوريه جريانش؟با موس بايد روش بزنيم ؟ بايد فعالشون كنيم؟خلاصه جريان رو نمي دانم چيه.
    كلاً مثل اينكه عشقيه!
    الان من رفتم 1 جا رو باز كردم تبديل به سبزه و گل كاري خوشگل شده بعد 1 سري seed ستاره اي آمدند كه 60 تا هستند بايد آنها رو بگيرم هرچند بعضي هاشون خيلي بالا هستند نمي دانم از كجا بايد برم بالا كه آنها رو بگيرم.
    غير از اينجا رفتم 1 قسمت ديگه كه خيلي دربو داغونه و از يتونها مي پري و اينجور داستانها به قسمتي هم كه گويا محل بازشدن قفلش بود كه 1 نور از زمين به آسمان رفته هم رسيدم ولي بين من و آنجا 1 شكافي بود كه با كمك پرنسس هم نمي شد پريد آنطرف انقدر هم دور خودم چرخيدم كه ديگه سرم داشت گيج مي رفت.اينجا رو چطوري بايد رفت؟
    با تشكر
    براي باز كردن قفل ها بايد ابتدا 60 نور اوليه رو بدست بياريد ، فعلا مناطقي رو كه قفل نيستن با اسپيس انتخاب كنيد و r رو بزنيد تا هر وقت e رو فشار ميديد ، اليكا راه رو بهتون نشون بده ، وقتي اون 60 تا نور رو جمع كرديد ميتونيد يكي از نيروها رو كه در منطقه ي temp قرار داره انتخاب كنيد ، با اين كار 4 منطقه قفلشون باز ميشه .

اون قسمت رو هم كه نميتونيد بهش برسيد به اين دليله كه هنوز نيروي لازم براي باز كردن اون مرحله رو نداريد

7. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

البته بازی ها اولیه که دو بعدی بودن پرنس رو بیشتر عرب نشون داده بودن ولی به هر حال اسم بازی Persia هست
    مقصود از persia دقیقا ایران است. چون که فرانسوی ها به ایران میگن persia . اینو میتونید تو نقشه های جغرافیایی فرانسوی ببینید. این بحث هم بهتره که تموم بشه چون که اینجا جای این بحث نیست و به اصل بازی برسید. راستی من نسخه موبایلی این بازی رو بازی کردم. اونم جالبه. دقیقا مثل نسخه موبایلی assassin . البته روند داستانی یه مقدار فرق میکنه.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اره خیلی جالبه و گرافیک خوبی هم داره (برای موبایل)
    غولهای مال موبایل با غولهای نسخه پی سی و یا بقیه کنسولها خیلی فرق داره . مثلا تو نسخه موبایل یه خول شبیه اختاپوس داشت که مال پی سی همچین غولی نداشت.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب من پریشب تمومش کرد اما بازیه خیلی تکراری ی بود اولین قسمت رو که میرفتی خوب بود اما بعدش دیگه همش تکراری میشد که خیلی خسته شدم آخرشم که خیلی بد تموم کردن این همه رفتیم روز از نو روزی از نو.

من که فکر نمی کنم به پرنس های قبلی برسه چون اونها مرحله ای بود و اینطوری نبود که مثل assassians creed هر منطقه رو نابود کنی که در هر منطقه هم یک غولی داشت آخرش به غول اصلی میرسیدی!!!

ولی من که از اسیسینس بیشتر از این خوشم اومد چون دیگه واقعا خسته شدم ازش آخرش که شد گفتم آخیش راحت شدم از بس از روی دیوار های تکراری گزشتم و حرکات تکراری کردم!
    خداییش به پرنس 3 نمی رسید!!

راستی این کدهای آخر بازی رو کی داره که یک چیز هایی رو باز می کنه اگه داره برای ما بزاره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

... راستی این کدهای آخر بازی رو کی داره که یک چیز هایی رو باز می کنه اگه داره برای ما بزاره.
    چند بار گفته شده بود ولی باز هم عنوان می کنم...

در مورد باز کردن تمامی Skin به این صورت باید عمل بشه:

- اسکین Jade (بازی Beyond Good and Evil): بازی رو بدون کامل پیدا کردن تمامی Light Seed تمام کنید.
    - دو اسکین Prototype برای Prince و Elika: بازی رو با پیدا کردن تمامی Light Seed تمام کنید.

اما برای باز کردن سه اسکین باقیمانده, با دادن کد در بخش Skin Manager باید عمل کنید:

- اسکین Altair (بازی Assassin's Creed): کد 13372805
    - دو اسکین Prince و Farah (بازی Prince of Persia: The Sands of Time): کد 525858542

12. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

آدرس سيو بازي رو كسي ميدونه كجاست؟

14. این کاربر از tina salehe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •