اقایون این بازی دموهاش حذف شدن اگه داخل پوشه Video را نگاه بکننین به این نتیجه میرسید
اقایون این بازی دموهاش حذف شدن اگه داخل پوشه Video را نگاه بکننین به این نتیجه میرسید
دوستان از کسایی که این بازیو خریدن خواهش میکنم کرکشو اینجا بزارن...
من دانلودش کردم ولی کرکش کار نمیکنه......
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسانی که میگن Far Cry 2 انتظار ها را براورده نکرد!تریلر زیر را ببینند (اگه در حد این تریلر گرافیکتون را تنظیم کنید میفهمین این بازی یعنی چی...)
دانلود با کیفیت خوب:
دانلود با کیفیت عالی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این هم از تعریفات گیم اسپات:
نکات خوب:
*آزادی عمل فوق العاده برای انجام هر مأموریت
*50 کیلومتر مربع چشم انداز میخکوب کننده از آفریقا
*بازی در حالت single player حداقل 30 ساعت گیم پلی برای شما به ارمغان می آورد
*سیستم آپگرید و reward متنوع بازی به خوبی با هم هماهنگ شده اند
*سیستم ویرایش نقشه(Map Editor) قدرتمند برای هر سه نسخه
نکات بد:
*روایت داستانی در پاره ای از موارد چندان هیجان انگیز نیست
*مسافرت کردن در مسیرهای طولانی ممکن است خسته کننده شود
این بازی رو میشه با چنتا شخصیت بازی کرد
داستان هرکدوم فرق میکنه؟
نه فقط شخصیت هاش عوض میشن![]()
امروز بالاخره وقت کردم و رفتم این بازی رو گرفتم!
عجب چیزی هستش! به نظر من بهترین بازی شوتر open-world هستش!
این Map Editor خیلی جالب هستش خیلی کارا میشه توش کرد!
گرافیک بازی خیلی خوب هستش و یک مزیت که نسبت به بقیه بازیها داره این هستش که تو تنظیمات پائین هم از گرافیک خوبی برخوردار هستش!
بازی یک شخصیت قابل بازی داره!این بازی رو میشه با چنتا شخصیت بازی کرد
داستان هرکدوم فرق میکنه؟
در ضمن سایت IGN به نسخه PC نمره بالاتری رو نسبت به دو نسخه X360 و PS3 داده که به PC نمره 8.8 و دو نسخه یاد شده دیگر نمره 8.7 رو داده و هم چنین سایت Videogamer هم نسخه PC رو ریویو کرد و بهش نمره 9 رو داده که به گرافیک نمره 10 رو داد که این در حالی است که به دو نسخه X360 و PS3 در قسمت گرافیک بازی نمره 9 رو داده بود!
Last edited by Masoud King; 30-10-2008 at 22:29.
ممنون دوست من ولي اگه منظورت اون يخچال سبز رنگه من هر كاري كردم نتونستم هولش بدم يعني نه علامت دستي نشون ميده و نه كليدي روش كار ميكنه كه هلش بده. حال شما بگيد دقيقا بايد چيكار كنم.دوست عزیز شما باید کمد رو هول بدی جلوی درب که کسی نیاد داخل . بعد همه دشمن ها به خونه حمله میکنن و شما باید از پنجره تیر اندازی کنی . در این مرحله همه کشته میشن شما هم زخمی میشین و .......
در کویر از پشت یک گاری به زمین میخورید و ..... ادامه بازی ...
دقیقا یادم نیست یخچال بود یا کمد . فقط یکی از افراد خودی رو به روش ایستاده . شما به سمت چپ در باید بروید و به کمک یار خودی یخچال رو هول بدین . تصویر دست هم ظاهر میشه ..... تنها راهش همینه ....
منظورم از سمت جپ در .... پشت یخچال هست که وقتی آن را رو به جلو هول میدین میاد جلوی در رستوران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)