هیچ آنتی ویروسی با فایروالی ناسازگاری نداره. فقط دقت کنید فایروال تنها محصولات مختلف رو نصب کنید.
موفق باشید
هیچ آنتی ویروسی با فایروالی ناسازگاری نداره. فقط دقت کنید فایروال تنها محصولات مختلف رو نصب کنید.
موفق باشید
سلام. من کجا میتونم تنظیمات فایروال comodo رو یاد بگیرم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو تجربه شخصی خودم به این نتیجه رسیدم که
نصب همزمان Norton internet security و Outpost firewall امنیت بالایی به سیستم میده...
البته Comodo هم خوبه ولی تنضیمات و پیغام های زیادی به کاربر میده که از حوصله من خارجه...
البته برای این کار باید نسخه آنتی ویروس نورتون نصب بشه ، همزمان 2 فایروال احتیاج نیست و کاره درستی هم نیست.
سلام از بین این فایروال ها کدومها رایگان ؟ و از بین رایگانها کدومش بهتره ؟
Comodo Internet Security
Microsoft Baseline Security Analyzer
Outpost Firewall Free
Sunbelt Personal Firewall
Sygate Personal Firewall
ZoneAlarm Free
Last edited by boros; 02-09-2011 at 15:18.
comodo هم اینترنت سکیوریتی داره و هم فایروال خالی و هم آنتی ویروس خالی ، همه ی این ها رایگان هستند.
بهترین فایروال پرواکتیو comodo هست.
فایروال Outpost هم ورژن رایگان داره ، و فایروال محبوبی هم هست ، بقیه گزینه ها جالب نیستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید.
anti-malware.ru
Test firewalls to protect against internal attacks - September 2011
جزئیات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این DefenseWall Personal Firewall قابل اطمینان هست ؟
![]()
من موندم چطوریه که کمودو اینقدر تو تستها خوب جواب میگیره ؟ و چطوریه که شرکت با عظمت و با اسم و رسمی مثل سیمانتک رده اش وسطه ؟ یعنی اونهمه اسم و رسم حبابه ؟ یکی یه جواب قانع کننده بده لطفا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)