تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 196 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Nine جان ممنون بابت زحمتی که کشیدی
    ولی این نتایجی که شما گذاشتی مربوط به Windows Vista SP1 Business Edition هست نه XP
    آخرین تست مربوط به XP برمیگرده به June 2007
    با سلام
    اینکه این تست روی سیستم عامل ویستا انجام بشه یا روی XP تفاوتی در نتایج نخواهد داشت. چون این تست ها مبتنی بر Signature است و نتایج روی ویستا ( از هر ورژنی ) و XP (از هر ورژنی) تفاوتی نداره.
    هر چند که جدا از این صحبت ها مگه قرار بوده فقط تست های مربوط به XP گذاشته بشه؟؟!!
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نه دوست عزیز قرار نیست فقط برای XP باشه ولی خوب معمولا خیلی از آنتی ویروس ها ممکنه کارکردشون روی

XP و Vista یکی نباشه من فقط منظورم این بود که بقیه دوستان که این مطلب رو می خونن بدون این تست روی ویستا انجام شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز قرار نیست فقط برای XP باشه ولی خوب معمولا خیلی از آنتی ویروس ها ممکنه کارکردشون روی

XP و Vista یکی نباشه من فقط منظورم این بود که بقیه دوستان که این مطلب رو می خونن بدون این تست روی ویستا انجام شده

این نکته که آنتی ویروسها بر روی هر سیستمی ممکنه کارکرد مختلفی داشته باشند درسته. مثلا آنتی ویروسها در
    ویندوز اکس پی سبک تر از وستا کار میکنند و رم کمتری رو هم میگیرند. این مسئله فقط مربوط به آنتی ویروسها
    نمیشه بلکه همه برنامه ها بر روی ویستا منابع بیشتری رو مصرف میکنند.

اما وقتی شناسایی از روی سیگناتور و دیتابیس انجام میشه فرقی نمیکنه که اون آنتی ویروس بر روی چه نوع
    سیستم عاملی نصب شده باشد. عمل اسکن رو کلا انجین آنتی ویروس انجام میده نه سیستم عامل.

موفق باشید.

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من دنبال یه انتی یروس خوب میگردم که بتونه به اسونی و بی دردسر اپدیت بشه
    از nod32 راضی بودم اما مشکل اپدیت داره ودردسر داره!
    لطفا بهترین انتی ویروسی که زود به زود اپدیت بشه و خوب عمل مکینه رو به من بگید
    لطفا لینک دانلود رو هم بزارید
    اگر اینجا نمیشه خصوصی پیغام بدید چون ممکنه تاپیک رو گم کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما احتمالا با مشکل کرک نسخه 3 آنتی ویروس ناد32 مشکل داشتید چون تا بحال کرک های زیادی برای نسخه 3
    آنتی ویروس ناد32 معرفی شده و متاسفانه در تاپیک کرک ناد32 من یک دفعه گفتم که کرکهای جدید نسخه 3 این
    آنتی ویروس توسط ناد32 شناسایی میشوند و از کار میوفتند اما کسی گوش نکرد و همچنان داره این کرکها به مردم
    معرفی میشه.

فعلا بهترین نسخه ناد32 بدون داشتن مشکل با سیستم و بدون داشتن مشکل آپدیت نسخه 2.70.39 این آنتی
    ویروس است و کرکی هم که با این نسخه کاملا کار میکنه و مشکل آپدیت هم نداره و از طرفی هم توسط ناد32 به
    عنوان فایل آلوده شناسایی نمیشه کرکی است به نام Nod32 Fix 2.1 .

بعد از ناد32 کسپرسکی میتونه انتخاب خوبی باشه. اما فقط برای بعضی ها نه برای من. چون به نظر من کسپرسکی
    در پشت صحنه و بدور از چشم کاربران منابع زیادی رو از سیستم مصرف میکنه. و بعد از گذشت 2 الی 3 ماه از نصب
    این آنتی ویروس سرعت سیستم بشدت کم میشه اما اگر کسی مشکلی از این جهت باهاش نداشته باشه
    انتخاب خیلی مناسبی میتونه باشه.

برای درخواست دانلود هر آنتی ویروس هم تاپیک مخصوص وجود داره و در اینجا لینک دانلود قرار داده نمیشه.
    نسخه 2.70.39 آنتی ویروس ناد32 رو همراه با کرکش در تاپیک ناد32 قبلا قرار دادم. کافیه کمی جستجو کنید.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    ضمن تشکر از zhina عزیز و با اجازه ایشان و در تکمیل صحبت های دوست خوبم
    آنتی ویروس دیگه ای که هم بسیار قدرتمنده و هم بدون دردسر آپدیت می شه (چون نسخه کلاسیکش که مد نظر منه رایگانه) avira-antivir personal calssic است که می تونین از اینجا دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و البته تاپیک اختصاصی هم داره که در صورتی که براتون سوالی پیش اومد اونجا مطرح کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من الان از نورتون 2007 روی سیستمم استفاده می‌کنم و حسابی سیستم رو کند کرده، می‌خوام آنتی ویروسم رو تغییر بدم و می‌خوام از بین Nod32، Kaspersky ، Avira، AVG یکی رو انتخاب کنم، برام مهمه که آنتی ویروس زود به روز بشه و منابع سیستم رو هم زیاد مصرف نکنه.

می‌خواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
    ضمنا در مورد اینها لطفا بگید لازمه فایروال رو جداگانه نصب کنم یا نه.

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنتی ویروس symantec بهتره یا نورتون؟؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من الان از نورتون 2007 روی سیستمم استفاده می‌کنم و حسابی سیستم رو کند کرده، می‌خوام آنتی ویروسم رو تغییر بدم و می‌خوام از بین Nod32، Kaspersky ، Avira، AVG یکی رو انتخاب کنم، برام مهمه که آنتی ویروس زود به روز بشه و منابع سیستم رو هم زیاد مصرف نکنه.

آنتی ویروسی که شما می خواهید nod32 است.
    این آنتی ویروس نمام مشخصاتی را که شما می خواهید دارد:
    زود به روز شدن، کم حجم بودن و استفاده کم از منابع و...

اگر anti virus را نصب کردید نیاز به فایروال جداگانه دارید ولی اگر smart security را نصب کردید نیازی به فایروال ندارید.
    هر دو نوع را می توانید در همین انجمن پیدا کنید.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

اگه دنبال آنتى ویروسى میگردى که علاوه بر عالى بودن بدون هیچ دردسرى و کاهش سرعت سیستم به راحتى عمل کنه ، NOD 32 رو پیشنهاد میکنم (ابته گویا نسخه 3 اندکى دردسر سازه ولى نسخه 2 هیچ تاثیرى بر روى سرعت سیستم نداره)
    اما نود 32 صرفا یه آنتى ویروسه و ناچارید براى امنیت سیستم از فایروال و آنتى اسپاى مجزا استفاده کنید

البته با کاسپرسکى امنیت بیشترى رو احساس خواهى کرد که زود به روز میشه اما در سیستم هاى ضعیف اندکى سرعت رو میگیره ... تازه در نسخه اینترنت سکیوریتى کاسپرسکى ، فایروال نیرومندى وجود داره

آنتی ویروسی که شما می خواهید nod32 است.
    این آنتی ویروس نمام مشخصاتی را که شما می خواهید دارد:
    زود به روز شدن، کم حجم بودن و استفاده کم از منابع و...

اگر anti virus را نصب کردید نیاز به فایروال جداگانه دارید ولی اگر smart security را نصب کردید نیازی به فایروال ندارید.
    هر دو نوع را می توانید در همین انجمن پیدا کنید.
    فایروال نود 32 ضعیف هستش درست برخلاف فایروال کاسپرسکى

در ضمن درسته که جدیدا در زمینه آپدیت روزانه نود 32 بهتر شده اما هنوز هم بهترین به روزرسانى متعلق به کاسپر هستش
    موفق باشید
    Last edited by majid20; 14-04-2008 at 17:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •