شماره سريال Outpost Firewall
همه سريال رو كپي كنيد و بديد به نرم افزار
http://www.2shared.com/document/JP1y5Zw-/Outpost_Firewall_703_SN.html
يا:
http://rapidshare.com/files/418958695/Outpost_Firewall_7.0.3_SN.txt
شماره سريال Outpost Firewall
همه سريال رو كپي كنيد و بديد به نرم افزار
http://www.2shared.com/document/JP1y5Zw-/Outpost_Firewall_703_SN.html
يا:
http://rapidshare.com/files/418958695/Outpost_Firewall_7.0.3_SN.txt
همونطور كه ميدونيد Outpost Security Suite داراي آنتي ويروس هم هست.
شايد خيلي از دوستان بخوان بدونن كه در Outpost Security Suite از Engine چه آنتي ويروسي استفاده ميكنه.
از آنتي ويروس Virus buster در اين محصول استفاده شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقت كنيد كه در جديدترين تست VB100 ، نرم افزار Outpost Security Suite موفق به دريافت گواهينامه VB100 شد و اين يعني محافظت بسيار خوب در برابر ويروسها.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by outpost; 19-09-2010 at 16:51.
من اين فايروال outpost رو نصب كردم. بعد از نصب ديدم ميگه آنتي اسپاي رو آپديت كن. منم اين كارو كردم و با موفقيت آپديت كرد( زد فينيش) ولي قسمت آنتي اسپاي برنامه خاموشه و نميتونم روشنش كنم و استاتوس صفحه اول هم كماكان ميگه آپديت كن و به رنگ قرمزه. در كنار فايروال از نود32 استفاده ميكنم.
سلام داداش
فکر کنم خود نود 32 آنتی اسپای داره و باید قسمت آنتی اسپای Out post به طور پیش فرض غیر فعال میشه .
موفق باشید .
چيزي كه هست اينه كه 1-دفعه قبل كه باهم نصبشون كرده بودم آنتي اسپاي روشن مونده بود(شرايط نصب مشابه). 2-اگه با توجه به وجود نود، آنتي اسپاي اوت پوست بطور ديفالت خاموش ميشه پس اين يه نقص برنامه نويسي هست كه صفحه اول اوت پوست با رنگ قرمز شرايط رو بحراني اعلام ميكنه كه كاربر براي رفع بحران آپديت كنه... با توجه به شرايط بايد وضعيت رو نرمال و سبز اعلام كنه. نه؟
سلام داداش چک کن ببین Windows Defender فعال هست یا نه . شاید اشکال از اون باشه . اگر دیدی نیست برو تو تنظیمات out post ببین مشکل از چیه که قرمز میشه . یک عکس بزاری می فهمم . موفق باشی .
شما آنتي اسپايور رو توي Outpost خاموش كنيد. چون با وجود Nod به اون احتياجي نيست.
منم همین مشکل رو دارم.فایروال رو با آنتی ویروس نود دارم روی ویندوز هفت.قسمت آنتی اسپایور و وب کنترل اتوماتیک غیر فعاله اما صفحه اصلی فایروال،اخطار میده که باید آنتی اسپایور آپدیت بشه!(مطابق عکس)
توی تنظیمات هم قسمت آنتی اسپایور غیر فعاله.چکار کنم که دیگه این اخطار رو نده؟؟
راستی آپدیت آنتی اسپایور حجمش چقدره؟ ضمنا لطفا حالتهای مختلف آیکون فایروال اوتپست رو در systray توضیح بدید.برای من الان آبی رنگ با یه علامت سوال هست.
![]()
Last edited by mohammad_87; 20-09-2010 at 23:13.
خب مثل اينكه بايد يه روش حرفه اي تر براي حل اين مشكل بزارم.
1- روي آيكون Outpost در كنار ساعت راست كليك كنيد و گزينه ي Disable Self-Protection. رو انتخاب كنيد.
2- حالا دوباره روي آيكون Outpost راست كليك كنيد و گزينه Exit رو انتخاب كنيد.
3- به مسير زير بريد :
C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall Pro\machine.ini
4- فايل Machine.ini رو باز كنيد .(با Notepad باز ميشه )
5- پارامتر EnableScanner وهمچينين پارامترEnableContentHandler روپيدا كنيد.
6- جلوي اين دوتا پارامتر نوشته شده TRUE
خوب شما اين نوشته TRUE رو پاك كنيد و با نوشته FALSE جايگزين كنيد.
7- سيستم رو ريستارت كنيد. ميبيند كه آنتي اسپاوير و Web Control كلا از محيط Outpost حذف شده.
اين راه حل با توجه به مستندات رسمي Outpost تهيه شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در لینکی که گذاشتید هیچ اشاره ای به اینکه با این روش،قسمتهای مربوطه مانند آنتی اسپایور کلا حذف بشن ندیدم.گفته شده که با گزینه true این سرویسها فعال میشن و با false غیر فعال.این روش دستی بود.
من این راه حل رو امتحان کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد.ضمنا قسمت enableScanner خودش false بود.
برای من چون سرویسهای فعال نود رو شناخته،این قسمتها اتوماتیک غیر فعال هستند.(که با روش بالا میشه اونهارو دستی فعال کرد)من فقط میخوام قسمت اخطار آپدیت آنتی اسپایور غیر فعال بشه که در صفحه اصلی دیده میشه:
ضمنا اینکه یکی از دوستان گفته بود این مسئله مربوط به برنامه نویسی اشتباه است با توجه به این نکته که در همان لینک نوشته شده بود رد میشه:
Note: When the Anti-Malware (Anti-Spyware) module is "disabled", it is actually only the malware monitor that is disabled, while the malware scanner remains operational. Even so, the controls for enabling these modules within the product settings are inactive.
-------------------------------------
لطفا حالتهای مختلف آیکون فایروال اوتپست رو در قسمت notifications area (کنارساعت) توضیح بدید.مرسی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)