سلام . .نوشته شده توسط khore mobile
دوست گرامي . . آهنگي رو كه شما ميخواي . . هرجا هست همينه . . كاملش رو فكر نكنم از توي نت بتوني گير بياري . .!
سلام . .نوشته شده توسط khore mobile
دوست گرامي . . آهنگي رو كه شما ميخواي . . هرجا هست همينه . . كاملش رو فكر نكنم از توي نت بتوني گير بياري . .!
سلامنوشته شده توسط Hamid110
واقعا شرمم اومد
اين همه زحمت بكش
هي آهنگ آپلود كن
بعد به جاي تشكر اين همه چرت و پرت تحويلت بدن
حميد جان من همين جا ازت تشكر مي كنم.هر صفحه از تاپيك ها 90 درصدش پست شماست كه درخواست بقيه رو ميزاري.از اين كه وقتتو ميزاري واسه دوستات ازت ممنونم.
يه وقتا ما ايرانيا فكر ميكنيم از هم طلبكاريم!!! كه اون آدم بي عقل بر ميگرده ميگه مارو كشتي! بايد حتما 100 تا پست بديم!!!؟؟؟؟
تو خودت چي گذاشتي واسه دوستات؟؟؟؟؟
ايراد پرشين گيگ چه ربطي به حميد جان داره؟؟؟ ساعات مختلف امتحان كن خب!!
اصلا به امثال تو بايد گفت همينه كه هست!!!!!!
حميد جان من از طرف بقيه ازت عذر ميخوام.اگه تو بري خدمت اينجا سوت و كور ميشه. جاتم خيلي خالي ميشه.از اين حرفا نزن.
ببخشين بي احترامي كردم.خودتون قضاوت كنين.اون وقت مثه من خجالت ميكشين.
شما هم بهتره عذر خواهي كني دوست عزيز .به خاطر زحمت هاي حميد.
ممنون!
پس كاملشو از كجا بايد گير آوردنوشته شده توسط Hamid110
لطفاً چند تا ملودی خوب با فرمت mmf بزاريد که کيفيتش بالا باشه...در ضمن اگه برنامه اي رو ميشناسيد که mp3 رو به mmf يا AAC بدون افت کيفيت تبديل ميکنه لطفاً معرفی کنيد.واقعا ممنون ميشم.
سلام . .نوشته شده توسط shaahin18
شاهين جان ممنون از لطف شما . .
منو شرمنده كردي . .من همه ي تلاشم در انجمن اينه كه به دوستاني كه از نزديك باهشون آشنا نشدم كمك كنم . . و اميدوارم بيشتر از اين در خدمت شما باشم و اگه بتونم كمكي كنم . . سربازي رو هم كه نميشه . .
![]()
![]()
ممنون از همه ي شما عزيزان . .
موفق باشيد . .![]()
![]()
سلام . .نوشته شده توسط mohammad hamed
دوست گرامي . . دقيقا اطلاع ندارم . . اما فكر ميكنم كاملش رو توي شبكه هاي ماهواره اي پخش كنند . .![]()
![]()
سلام . .نوشته شده توسط هشتپلکو
چندتا آهنگ با فرمت MMF كه گلچين شده هستش . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي . .![]()
![]()
آقا Hamid110 لطف مي كنيد به درخواست من جواب بدهيد و(رينگ تن) آهنگ كارتون باخانمان را يكبار ديگر آپلود نماييد. همانطور كه قبلا عرض كردم آهنگ كارتونش رو مي خوام نه اوني كه خواننده باهاش مي خونه
متشكرم
Last edited by kashkool; 12-11-2006 at 10:26.
سلام . .نوشته شده توسط kashkool
دوست گرامي . . متاسفانه آهنگ اصليه كارتون با خانمان رو ندارم . .وگرنه حتما براتون قرار ميدادم . .
![]()
با سلام
شاهین جان اول توهین نکن
دوم من که چیز بدی به حمید نگفتم فقط گفتم یه جای دیگه اپلود کن اخه من این اهنگ رو خیلی میخواستم و تا حالا شاید 15 بار سعی کردم ولی دانلود نشد فکر نکنم یه اپلود کردن مجدد ارزش این همه پست و توهین به ادم رو داشته باشه شما پستت رو نگاه کن که چقدر به من توهین کردی .
من از اقا حمید معذرت میخوام ولی تو هم خیلی تو پستت به من توهین کردی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)