تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 350 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه ilovemyp1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ilovemyp1 عزیز من یکم گیج شدم میشه واضحتر بگی!

من به شما حالت unlock هک رو پیشنهاد میکنم. چون شما در شرایط عادی نمیتونید اسم فولدرهای سیستمیک گوشی مثل entertainments , phone , multimedia ....... رو عوض کنید ، با اعمال این هک میتونید با رفتن روی فولدر مورد نظر و زدن دکمه more از لیست rename folder رو بزنید و هر اسمی که دوست داشتید بهش بدید. همین الان بدون هک اگه rename رو بزنید کادرش میاد ولی تا ok کنید میگه اجازه اینکارو ندارید علاوه بر امکان بالا میتونید walkman یا media player گوشی رو به منوی اصلی اضافه کنید تا گوشیتون بیشتر شبیه به w960 یا w950 بشه. فقط در اجرای هک کمال دقت رو بکنید و حتما گوشیرو restart کنید بعدش. تاحالا مورد مشکل داری نبوده و روی هر 3 گوشی ذکر شده خوب جواب داده. اگر سوالی بود در خدمتم

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

رفقا من تصميم گرفتم، گوشيمو آپديت کنم!
    فقط ميخواستم ببينم اگه گوشيو آپديت کنم مشکله جديدي پيش نمياد!؟
    در ضمن از يکي از بچه‌ها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
    راستي گوشيه من اطلاعاتش ايناست:
    Phone: CXC162037 R9G007
    Bluetooth : CXC162058 R5A01
    CDA : CDA162007/2 R6D23
    راهنماييم کنيد اگه ممکنه!
    دوست من شما وقتی داری آپدیت میکنی فقط برای چند لحظه اطلاعات مربوط به firmware گوشیت برای server ارسال میشه و بعدش دانلود firmware جدید روی هاردت شروع میشه ، یعد شروع میکنه به ریختنش روی گوشی که حدود 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه. پس به هیچ وجه برای گوشیت مشکلی پیش نمیاد با dialup چون تا دانلود کامل نشه پروسه تغییر firmware هم شروع نمیشه. فقط حدود 5 ساعت با dial up براش باید وقت بزاری. اینارو گفتم چون خودم اولین بار با dialup آپدیت کردم

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض capsswitch ver 1.0.5

بچه ها caps swith جدید هم توسط swmail اماده شد. فرقی که کرده به گفته خودش تغییر آیکن برنامه + رفع بعضی مشکلات هستش . متن انگلیسیش رو براتون میزارم :

CapsSwitch

Description
    Program: CapsSwitch
    Program's version: 1.0.5 (18 May 2008)

The program is intended to override permissions on-demand on UIQ3 smartphones.

Tested on: all SE UIQ3 smartphones

Changelog
    1.0.5 Changed icon + Minor fixes
    1.0.3 First release

اینم لینک دانلودش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم امتحانش کردم ، لازم نیست اون trkdriver.ldd رو دوباره کپی کنید ، با همون قبلیه هم اگر مشکلی نداشتید جواب میده ، فقط اصل برنامرو نصب کنید
    Last edited by ilovemyp1; 22-05-2008 at 21:50.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض Sony Ericsson UIQ3-smartphones SIS installer mod

اینم ورژن جدید از هک قبلی کاری از دوست و برادر گرامی swmail

همون داستان نصب برنامه بدون نیاز به ساین ، فقط یکمی پیشتر رفته و Invalid certificate error رو هم رد میکنه متن انگلیسیش :

Description
    Mod: Sony Ericsson UIQ3-smartphones SIS installer
    Mod's author: SWmail (aka SW)
    Mod's version: 1.1 (22 May 2008)

The mod is intended to
    - installation unsigned SIS packages with any capability
    - installation SIS packages with protected\unprotected UID
    on UIQ3 smartphones.

Tested on: P1i (R9K009/GW1) and M600i

Changelog
    1.1 Ignoring invalid certificates
    1.0 First release

اینم لینک دانلودش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه برای امروزم بسه ، شونصد تا پست زدم
    Last edited by ilovemyp1; 22-05-2008 at 21:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

4

من قبلا هم گفته بودم.اگه جواب سوالی رو ندادم دو دلیل داره:
    1- بلد نیستم!
    2- یکی دیگه از دوستان جواب سوال رو دادن و نیاز به جواب من نیست.

در این مورد من بلد نیستم.ولی فکر هم نکنم بشه.اگه منظورتون امضای دوستمون <M> هست که فکر کنم خودشون با فتو شاپ رنگشو عوض کردن:

من سراغ ندارم.توی همین تاپیک که گفتم یکی 2 تایی فکر کنم معرفی کردن
    بله من این عکسو با فتوشاپ درست کردم البته ببخشید اگه طراحیش ضعیفه
    .
    این یه کارو دیگه نمیشه فکر نکنم به هیچ وجه بشه کرد چون اصلا LED آبی رو نذاشتن که بشه کرد مگه خودت حرفه ای باشی عوضش کنی. . .!!!

داره خودمونی میشه mehdi yari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تکراري بود!
    ويرايش شد...
    Last edited by mehdi yari; 23-05-2008 at 13:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من جديداً (يني همين امروز) با يه مشکلي خيلي وحشتناک مواجه شدم!!!
    راستش نميدونم چرا نميتونم تو پوشه‌ي drafts توي مسيجها برم! يني تا روش کليک ميکنم گوشي خاموش ميشه يني ريستارت ميشه!
    ميدونم بايد تو کلوپ سوال ميکردم ولي گفتم شايد از اين هکايي باشه که رو گوشي انجام داديم! يني ممکنه اين هکا باعث بشه يه همچين باگي (نميدونم به اين مشکلا باگ ميگن چي ميگن) به وجود بياد!؟
    خواهش ميکنم اگه ميدونيد حتماً جوابمو بديد...
    پيشاپيش ممنون...
    دوستان مشکلم حل شد...
    ميدونيد چيکار کردم!؟
    يادمه آخرين باري که به پوشه‌ي درفت تو مسيج‌ها دسترسي داشتم زماني بود که يه مسيج داشتم مي‌نوشتم که وسطش گوشي شارژ تموم کرد... همين الان به ذهنم خورد که با برنامه‌ي My phone explorer برم تو اين پوشه و اون مسيجو پاک کنم و بعد از پاک کردنو يه رفرش کردن اومدم يه بار ديگه رفتم تو درفتس و در عين ناباوري گوشي ريستارت نشد...
    پيشنهاد ميکنم هرموقه با مسيج‌هاتون مشکل پيدا کرديد يه نگاه به اين برنامه بندازيد...
    با اين تفاسير آپديت حالا حالاها عقب افتاد...
    پس در نتيجه هک‌ها هيچ مشکلي ندارند... حسين جان ممنون از لطفت...
    راستي اين هکي که استارت منو رو تغيير ميداد و کلي شورتکات اضافه ميکرد فوق‌العاده بود... دست همه درد نکنه...

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره حسين جان اون هک بلوتث رو انجام دادم! باهاشم مشکل دارم! آخه خود به خود تعداد فايلاي دريافتي رو زياد ميکنه... يني اگه يه دونه بلوتوث به اسم مثلاً 1 دريافت کني تعدادش بعد از يه مدتي ميشه 3 تا... اين اتفاق تا زماني که فايل بلوتوث رو از پوشه‌ي obex مموري کارت پاک نکني ادامه داره...
    راستي ممکنه اون مشکل اولمم به خاطر همين هک باشه... چطور ميشه به حالت قبلي تغيير داد!؟ يني تو همون فون مموري بياد!؟
    سلام آره فکر کنم هر بار که ری استارت کنیم اینجوری میشه.
    مزیت این کار میتونه توی این باشه که اگر بخوای فایلی با حجم بیشتر از فضای خالی فون مموری (مثلا 65 مگ) دریافت کنید دیگه ارور فضای خالی نمیده.
    راستش من امتحان نکردم ولی آیا برای شما همینطور بوده؟ من که به این قضیه شک کردم چون یه نسخه از فایل رو توی مسیج ها سیو میکنه.
    اگر اینجوری نباشه که هک به درد نخوریه!!!
    اگر امتحان کردید نتیحشو بگید.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يك هك جديد براي استارت منو Start Menu

فايل ZSBPOPUPMENU.rsc رو در مسير C:\Resource\ZSBPOPUPMENU كپي كنيد.

سلام حسین جان خیلی هک توپیه دستت درد نکنه
    میشه اون منوی استارت رو ادیت کرد.
    مثلا توی منوی فابریک گوشی گزینه new داره که توی این نیست یا یه سری شرت کات برنامه هست که بهشون نیاز ندارم.
    اگر میشه طریقا ادیت کردنشم برامون بگو. البته اگر راهی داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام آره فکر کنم هر بار که ری استارت کنیم اینجوری میشه.
    مزیت این کار میتونه توی این باشه که اگر بخوای فایلی با حجم بیشتر از فضای خالی فون مموری (مثلا 65 مگ) دریافت کنید دیگه ارور فضای خالی نمیده.
    راستش من امتحان نکردم ولی آیا برای شما همینطور بوده؟ من که به این قضیه شک کردم چون یه نسخه از فایل رو توی مسیج ها سیو میکنه.
    اگر اینجوری نباشه که هک به درد نخوریه!!!
    اگر امتحان کردید نتیحشو بگید.
    عليک سلام دوست عزيز....
    اون نسخه از فايلي که توي مسيج‌ها ذخيره ميشه در واقع همون آدرس يا به عبارتي شورتکاتي از همون فايليه که تو پوشه‌ي obex روي مموري کارته... يني هر بار که گوشي ريستارت ميشه يه شورتکات به شورتکاتاي قبلي افزوده ميشه... ولي همين الان به نتيجه‌ي عکس گفته‌ي خودم رسيدم... يه فايله 3 مگابايتي رو برا گوشي بلوتوث کردم و سيو کردم... قبل از دريافت فايل فون مموري 38 مگابايت بود وبعد از دريافت فايل شد 35 مگ!!!
    فايله دريافتي در پوشه‌ي obex مموري کارت بود! ولي تنها نسخه‌ي کپي شده‌اي از فايله دريافتي! چون يه جاي ديگه تو فون مموري (پوشه‌ي مسج‌ها) هم سيو شده... البته من اينطور فکر ميکنم!
    تا حالا نتونستم فايلي بيشتر از فضاي خاليه فون مموري بلوتوث کنم ولي دو حالت داره:
    1- بعد از اينکه در قسمت beam reseive گزينه‌ي سيو رو ميزنيم يه فايل در فون مموري در قسمت مسيج ذخيره ميشه! يني اينکه به غير از پوشه‌ي obex تو پوشه‌ي مسيج‌ها هم ميره يا کپي ميشه (اينو با x-plore ميشه فهميد)
    2- اگه دقت کرده باشي وقتي فايلي رو دريافت ميکني اگه مثلاً 10 مگ فضاي خالي داشته باشي و يه فايله 6 مگابايتي رو دريافت کني و دکمه‌ي سيو رو بزني پيام کمبود فضاي خالي ميده... پس هنگام دريافت، فايل يه جا ديگه تو فون مموري ريسيو ميشه بعد اگه سيو رو بزني و فضاي خالي داشته باشي تو مسيج‌ها کات ميشه و از جاي قبلي پاک ميشه...
    پس در حالت دوم با اين هک هيچوقت نميتوني فايلي رو دريافت کني که از فضاي خاليه فون مموريت بيشتر باشه!
    دوستان امتحان کنن ببينن من درست فکر ميکنم يا نه!؟
    شرمنده سرتون رو درد آوردم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •