بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
ویندوزتون چیه؟ اگر میشه یه عکس از صفحه خطا بگیرید... عجیبه و تا بحال همچین خطایی رو ندیدم! شاید بخاطر asp.net باشه!
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
ویندوزتون چیه؟ اگر میشه یه عکس از صفحه خطا بگیرید... عجیبه و تا بحال همچین خطایی رو ندیدم! شاید بخاطر asp.net باشه!
سلام.من یه برنامه ساده نوشتم توی سی شارپ 2013 ولی ارور میگیره از تاپیک زیر هم کمک گرفتم و تکه برنامه زیر از پست ششم هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام بزرگوار پروژه ی شما سی شارپ نیست بلکه وی بی هست.. پروژه جدید بسازید و زبان سی شارپ رو بجای وی بی انتخاب کنید.
سلام
چند تایی تکه برنامه باید بنویسم که من توی کد نویسی شون موندم اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید ممنون میشم(سی شارپ)
1-برنامه ایی که با استفاده از یک دکمه اندازه ی فرم را تعغییر دهد
2-برنامه ایی که با استفاده از 2 دکمه برای هر رنگ باشد و با زدن هز دکمه رنگ ان را نشان دهد
3-برنامه ایی که با استفاده از یک دکمه وضوح فرم تغییر کند
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
1.از خصیصه width و height در فرم استفاده کنید. مثلاً یک دکمه روی فرم قرار دهید و روی ان دابل کلیلک کنید رو توی کد مثلاً بنویسید که this.Width=100;
2.از خصیصه Color یا BackgroundColor استفاده کنید.
3.از خصیصه Opacity استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام
یا تشکر از شما
برای سوال 2 من این کد را واسه دکمه نوشتم= this.BackColor ولی وقتی میخام مثلا red بنویسم ارور میگره و عدد هم می زنم باز ارور میگره راستی من فراموش کردم سوال دقیقترش اینه که دکمه باید رنگ پس زمینه فرم را عوض کند
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
برای خصیصه رنگ باید از مقدار رنگ استفاده کنید. برای مثال رنگ هایی که در سیستم هستند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یا تشکر از شما
برای سوال 3 برای یک دکمه نوشتم this.change opacity=50% ولی کلن خطا میگیره.اگه بیشتر راهنمایی کنید یا کل کد را بنویسید ممنون میشم
opacity مقداری بین صفر تا یک میپذیرد
هرچه مقدار به صفر نزدیک تر شود شفافیت بیشتر و هرچه مقدار به یک نزدیک تر شود شفافیت کاهش پیدا میکند
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
وقتی . رو میزنید بعد از هر کلاسی خودش مشخصاتش رو لیست میکنه .به حروف کوچک و بزرگ و ... حساسه باید عین خصیصه رو بنویسید.
کد برای تغییر رنگ و شفافیت. طبق فرمایش یکی از دوستان Opacity یا همون شفافیت یک عدد بین 0 تا یک میگیره.
مثال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)