سلام دوستان
برای کنکور ارشد برق الکترونیک به نظرتون کدوم موسسه ثبت نام کنم ؟اصلا کلاس و آزمون به نظرتون لازمه؟
یه سوال دیگه هم دارم برای اینکه دانشگاه فردوسی قبول شم کسی میدونه که چه درصد هایی لازمه؟
سلام دوستان
برای کنکور ارشد برق الکترونیک به نظرتون کدوم موسسه ثبت نام کنم ؟اصلا کلاس و آزمون به نظرتون لازمه؟
یه سوال دیگه هم دارم برای اینکه دانشگاه فردوسی قبول شم کسی میدونه که چه درصد هایی لازمه؟
سلام...
چندتا کارنامه ی ارشد حقوق گرایش حقوق عمومی قبولی دانشگاه دولتی روزانه می خواستم....
كلاس خير ولی آزمون اگه خيلی بخون نيستی لازمه چون زوركی میكشدت پای جلسه.
اول از همه درصد رو زياد نبايد مد نظر قرار بدی ، دانشگاه فردوسی چه گرايشی ؟ ديجيتال ؟ اينجا رتبه 540 رفت روزانه شهيد بهشتی كه حالا بعضی ها صنعتی اصفهان رو به اون ترجيح ميدن ، من ليست قبوليهای 88 برق ارشد رو دارم ، پيدا كردم برات ميفرستم ولی خوب درصد نداره رتبست.
موسسه پارسه جامعه آماری خوبی داره ولی امسال اصلا سوالاش استاندارد نبود و خوشم نيومد ، از بچههای ما كسی كه رتبش زير 20 ميشد تو سراسری شد 120 (كنترل) كه خوب انتظار نميرفت 6 برابر بشه. ولی در كل آزمون خوبه مخصوصا برق چون آزمونش دو روزه باعث ميشه يه خورده عادت كنی به سيستم.
سلام
کسی میدونه نتایج ارشد آزاد پارسال چه تاریخی اومده؟امسال کی میاد؟
در صورت قبولی تاریخ مراجعه به دانشگاه و ثبتنام چند روزه؟تا قبل اول مهر باید اینکارا انجام بشه یا نه؟
سلام
واسه mba ماهان رو پيشنهاد ميكنيد يا پارسه ؟
با تشكر . . . .
عزیزان من فارغ التحصیل ارشد حسابداریم اگه سوالی داشتید من در خدمتم.
دوستان این سوال قبلا پرسیدم یکی از بچه ها گفت میشه
ولی از سازمان سنجش سرفصل هارو که گرفتم ابتدای گرایش های ارشد آی تی ذکر شده بود که از چندتا رشته خاص ( نام برده بود و عمران جزو اونها نبود !!! ) که در مقطع کارشناسی دانشجو اونارو گذرونده میتونه بیاد و ارشد آی تی ( هر کدوم از 4تا گرایش ) رو تحصیل کنه
حالا بالاخره میشه این پروسه ای که من مطرح کردم یا نمیشه؟
اواخر شهریور
تاریخ ثبت نام هم فکر کنم 3 یا 4 روزه که هروقت بری ثبت نام میکنن
هر دوشون خوبن
میشه چرا نشه!!
سلام
من برای ارشد نرم افزار میخونم. اینجا کسی ارشد نرم افزار هست؟شروع کردم دارم ریاضی گسسته میخونم با نظریه. واسه ساختمان داده و طراحی الگوریتم میخوام برم کلاس مهندس یوسفی با 350000 تومن هزینه. 70 جلسه. آخه تو دانشگاه خوبی درس نخوندم احساس میکنم نیاز دارم.
میشه راهنمایی کنید لطفا چه کار کنم باز بهتره؟
در مورد زبان نمیدونم چیکار کنم؟ دوس دارم زبانو بخونم تفریحی طوری که واسه ارشدم به دردم بخوره.
یه سوال درباره رشته فیزیک سلام
می خواستم بدونم رشته کارشناسی تو فیزیک (هسته ای ، اتمی ، حالت جامد و ...) تو انتخاب گرایش ارشد تاثیر داره یا نه؟مثلا کسی که می خواد بره گرایش ذرات بنیادی(ارشد) باید حتما از یه گرایش به خصوص فیزیک باشه(کارشناسی) باشه مثلا باید حتما هسته ای خونده باشه یا از هر رشته ای باشه می تونه بره به ذرات بنیادی؟
لطفا جواب دهید
باتشکر!
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
جواب بدید!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)