تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 69 اولاول ... 1454606162636465666768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اونجاکه داهاکا یه موجود سیاهی رو می گیره ماجراش چیه؟

پرنس وقتی ماسک رو میزنه اون جوری میشه.پرنس دهاکا رو با اون حرکت می پییچونه. در زمان حال وقتی دهاکا میاد جا خالی می ده و دهاکا پرنس با ماسک رو می گیره و در گذشته که با ماسک می ره وقتی دوباره دهاکا میاد دو باره جاخالی می ده و دهاکا پرنس عادی رو می گیره.

2. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

پرنس وقتی ماسک رو میزنه اون جوری میشه.پرنس دهاکا رو با اون حرکت می پییچونه. در زمان حال وقتی دهاکا میاد جا خالی می ده و دهاکا پرنس با ماسک رو می گیره و در گذشته که با ماسک می ره وقتی دوباره دهاکا میاد دو باره جاخالی می ده و دهاکا پرنس عادی رو می گیره.
    خب اینجوری که گذشته ی خودشو نابود می کنه چه جوری زنده می مونه؟

داره خودمونی میشه Jomoong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می شه یه بار دیگه راهی رو که میشه با empress نجنگید بگین؟
    تمام Upgrade های خون رو که گرفتی در پایان بازی توی اتاق ساعت شنی

یه شمشیر رو میزه که برش میداری و میری و بجای Empress

داهاکا رو میکشی و با Empress به بابل بر میگردی و ................

بقیه اشو تو پرنس 3 بازی کن

5. این کاربر از Jomoong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خب اینجوری که گذشته ی خودشو نابود می کنه چه جوری زنده می مونه؟

منم تو همین موندم وقتی گذشته نابود می شه چطور در آینده زنده می مونه؟

داره خودمونی میشه Jomoong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم تو همین موندم وقتی گذشته نابود می شه چطور در آینده زنده می مونه؟
    به نظر من جواب این سوالات رو باید در دمویی
    پیدا کرد که توی اون شاهزاده دست میکشه به دیوار
    و همه چیز رو میفهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

[quote=loomina;3500318]میشه یکی بگه تمام ابگریت های خون کجا قرار داره؟
    لطفا یکی بگه!

آپگريد اول : بعد از كشتن ((شادي )) (زن سياه پوش) از پله ها بالا ميري ,روبروي پله ها روي يه ستون يه دستگيره هست ,دستگيره رو ميگيري و به طرف پله ميكشي پشت ستون يه در باز ميشه.

آپگريد دوم:بعد از گرفتن قدرت دوم شن (كند كردن زمان) ميري به جايي كه اولين رييس كلاغ ها رو كشتي ( در زمان گذشته ميري) مثل دفعه ي اول از سكويي كه در طرف چپ هست بالا ميري بعد از ديوار دويده ميرسي به سكوي روبرو,ميري به طرف پله ها در طرف چپ پله ها چند تا بشكه هست ,بشكه ها رو خراب ميكني زمان رو كند كرده مي ري رو پنلي كه پشت بشكه ها ست بعد از فشار دادن پنل سريع از پله ها بالا ميري ,روبروي پله ها يه سوراخ كوچيك تو ديوار هست كه بايد غلط بزني وارد سوراخ بشي.

آپگريد سوم:بعد از گرفتن شمشير اول از Empress(همون شمشيري كه كليد هم هست) برميگردي به جايي كه ورودي باغ وبرج مكانيكي هست ,اونجا اگه اهرمي رو كه با استفاده از شمشير بيرون اوردي 180درجه نسبت به حالت اول بچرخوني در طرف چپ در ورودي يه راه براي رفتن به پايين ايجاد ميشه.(اگه پايين رو نگاه كني ورودي آپگريد رو ميبيني).

اپگريد چهارم :تو قسمت باغ جايي كه يه اهرم مي چرخوني ودر پشت سرت بسته ميشه ودر روبرويت باز ميشه ,اگه بعد از رد شدن از در باز شده در طرف چپ پايين رو نگاه كني ميتوني راه ورودي آپگريد رو ببيني.

آپگريد پنجم : تو قسمت بعدي باغ جايي كه بعد از تنظيم ستون هاي آب ,دموي باز شدن قفل اول اتاق ساعت شني رو نشون ميده ,بعد از چرخوندن اهرمي كه اب رو راه ميندازه اگه بالا رو نگاه كني يه راه ميبيني.

آپگريد ششم :تو برج مكانيكي جايي كه هيولاي بزرگ به طرفت بمب(موجودات منفجره!) پرت ميكنه برو به انتهاي سمت چپ(در اينجا قسمتي از ديوار خراب شده) ومنتظر باش تا هيولا ديوار رو با بمب خراب كنه

آپگريد هفتم :در قسمت زندان بعد از كشتن رييس (هيولاي بزرگ) از نردباني كه باز ميشه بالا برو ميرسي به بالا ي جايي كه شمشير عقرب رو برداشتي اگه تو اين محوطه همه ي ديوار ها رو خوب بررسي كني دو قسمت از ديوارها خراب هست (يكي طرف چپ ويكي طرف راست)هر دو ديوار رو خراب بكن ,تو يكي پنل هست زمان رو كند ميكني پنل رو فشار ميدي وسريع به طرف ديوار بعدي كه خراب كردي ميري.

آپگريد هشتم :تو قسمت كتابخونه اگه جايي كه داهاكا خراب كرده بايستي (البته وقتي با ماسك ميري داهاكا اونجا رو خراب ميكنه اما وقتي با پرنس ميري خراب هستش) و رو برو رو نگاه كني در طرف راست ديوار روبرو ورودي آپگريد هشتم رو مي بيني

آپگريد نهم :تو قسمت هاي اول بازي (جايي كه ((شادي)) رو تعقيب ميكردي يه قسمتي هست كه شادي فرار ميكنه و در پشت سرش بسته ميشه و براي باز كردن در بايد بري به قسمت بالاي سالن (به طرف سقف))
    بر ميگردي به اونجا و مي ري به طرف بالا ,موقع بالا رفتن ميپري رو بالكني كه در طرف چپ يه نرده ي
    اهني شكسته هست ,اون نرده رو با شمشير عقرب ميشكني بعد از توي اتاقك جعبه رو بيرون ميكشي وميذاري وسط دو تا جا شمعي ميري رو جعبه و از ديوار بالا مي دوي بعد ميپري عقب بعد سريع به طرف جلو

حواستون باشه كه همه ي آپگريد ها رو در زمان گذشته ميوني بدست بياري

9. 3 کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mahdicc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام پرنسس جان

اين هم سيوهاي كامل بازي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين ها رو توي اين پوشه سيو كنين.
    \C:\Documents and Settings\All Users\Application Data

موفق باشين
    not found
    مشکل داره!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    گیر کردم همون جایی که 2 تا چوب هی چپ و راست Clockworks And Gears Mechanical Pit –Pastمن در مرحله ی
    میرن (عین پاندول ساعت) .
    اونجایی که چرخ دنده ها می چرخند بعد اون آدم نقره ایه (خاکستری) میپره و میره و بعد پرنس داد میزنه و میگه
    What Are you Want for me
    بعد من همرو میکشم و از چرخ دنده ها رد میشم و از ستونهاهم رد میشم اون دسته رو هم می چرخونم بعد دیگه گیر میکنم
    اگه میشه یه کمکی به من بکنید ممنون میشم .
    با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    گیر کردم همون جایی که 2 تا چوب هی چپ و راست Clockworks And Gears Mechanical Pit –Pastمن در مرحله ی
    میرن (عین پاندول ساعت) .
    اونجایی که چرخ دنده ها می چرخند بعد اون آدم نقره ایه (خاکستری) میپره و میره و بعد پرنس داد میزنه و میگه
    What Are you Want for me
    بعد من همرو میکشم و از چرخ دنده ها رد میشم و از ستونهاهم رد میشم اون دسته رو هم می چرخونم بعد دیگه گیر میکنم
    اگه میشه یه کمکی به من بکنید ممنون میشم .
    با تشکر
    مقابلتون یه سکو میاد پایین. روش میپرین و بعد خودتون رو به بالا میرسونین. با رئیس این قسمت مبارزه میکنین و از نزدیکترین دری که اونجاست راهتون رو ادامه میدین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

بعد به کجا باید برم .......

من در برج ساعت گیرکردم .......
    همونجایی که غول را میکشی بعد 2 تا راه وجود داره که یکی از راهها برمیگرده به جاهایی که از آن اومدی و دیگری به یه جاییی است که اولش یه آرت ورک آزاد میکنی بعد وقتی جلوتر میری زیره پات پر از تیغه و 2 تا طناب رو دیواره
    که نه میتونی اونا رو بگیری و نه از جایه دیگه بری جلو ......

اگه میشه یه راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •