تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 905 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه H..P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    MSH

پيش فرض

سلام

دوستان ميشه بگيد اگه اطاق ماشين عوض شده باشه چطوري ميشه فهميد ؟

سلام

لطفا در حین پرسیدن سوالات نام مدل و حتی الامکان تیپ ماشین رو هم ذکر کنید تا بشه بهتر و کامل تر شما دوستان رو راهنمایی کرد .

1 - بهترین راه رفتن به یک کارشناس رنگ خودرو

2 - وقتی که اتاق عوض میشه اگرفقط اتاق باشه باید تمام قطعات جانبی ( در . کاپوت . کل تجهیزات داخلی . صندوق و اللخصوص موتور ماشین ) باید باز بشه شما از جایه پیچ ها و مهره ها میتونید متوجه این موضوع بشید . البته اگر طرف بخواهد زرنگی کند میتواند کاری کند که شما متوجه نشوید . یعنی جای پیچ و مهره ها رو رنگ بزنه .

3 شما باید فقط به طرف اعتماد داشته باشید ( که البته کار غلطی )

2. این کاربر از H..P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    MSH

پيش فرض

لطفا نام . مدل . تیپ !!!!!!!!

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

[QUOTE=sise;5730362]حدود یه سال پیش به یه تعمیرگاه رفتم برای اینکه میدیدم آمپر خیلی زود و زیاد بالا میره. فشنگی هم عوض کردم مشکل حل نشد تا اینکه این آخری گفت یه کاری میکتنم خوب بشه. من هم رفتم و یه ساعت دیگه برگشتم. وقتی داشتم میرفتم انگار داشت با سیمها ور میرفت. یه 10 تومن گرفت و وقتی راه افتادم دیدم که خوب شده.
    اولا اینکه طرف چه کار کرده؟
    دوم اینکه آیا واقعا مشکل حل شد یا برداشته مثلا کاری کرده که دمای موتور مصنوعی پایین نشون بده در حالیکه دما بالاست. چرا که چند روز پیش در حالیکه درجه آمپر یه درجه بالاتر از وسط بود دیدم آب جوش اورده و آب درون قوطی بغل رادیاتور داره میریزه.
    ممنون

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

لطفا نام مدل تیپ !!!!

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

پراید مدل 84 انژکتوری زیمنس

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من یه روآی سال دارم، به گیربکسش به شدت مشکوکم.
    چند روز پیش برای یه موضوع دیگه ای برده بودم نمایندگی، گفت وقتی دنده رو 3 یا 4 کردی، ببین وقتی میگازی از چلوی ماشین صدا میاد یا نه.
    من امتحان کردم، مثلا وقتی با 40، 45 تا میزنم 3 یا همینطور وقتی با 60تا اینجورا میرم رو دنده 4 یه صدایی شبیه به سابیده شدن چرخ دنده ها یه هم، تقریبا شبیه خر خر از جلوی ماشین میاد.
    خب الان گیربکس خرابه؟ راه دیگه ای برای فهمیدن مشکلش هست؟ چون من زیاد وارد نیستم...

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

لطفا در حین پرسیدن سوالات نام مدل و حتی الامکان تیپ ماشین رو هم ذکر کنید تا بشه بهتر و کامل تر شما دوستان رو راهنمایی کرد .
    پرايد مدل 84 معمولي

ممنون ولي به غير كارشناس چيزه ديگه چي راهي كه راحتر بشه فهميد

ايا صافكار ها ميتونن بفهمن يا از روي شماره شاسي و ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم . داشتم به صورت معمولی راه میرفتم یه دفعه یه صدای آب مثل جاری شدن آب رودخونه شنیدم و بعد 10 و 15 ثاتیه ماشین جوش آورد . آب با یه ماده چرب و نارنجی داشت میزد بیرون البته از بای در مخزن رادیاتور . خلاصه رفتم تا دره خونه صدای موتور ( صدای آوانس پیستون ها خیلی زیاد شده بود ) رفتم آب گرفتم خنک شد . ( بخاری کلا از کار افتاده بود یعنی گرم نمیکرد . ) پرسیدم گفتن واشر سر سیلندرت سوخته و آب روغن بلاخره با هم محشور شدن درسته ؟ چقدر خرج تو گلوش گیره؟ چه کارایی لازمه بکنم و نکنم ؟ ماشین لان تو گاراژه !!!!!!!!

منم ماشینم دیروز اینجوری شد! بردمش پیش رادیاتور ساز گفت واشر سر سیلندرش سوخته ! و تخمین زدیم دیدیم حدوداً بین 110 تا 130 تومن آب میخوره برام! البته ماشین من 405 هستش.یه روز هم کار میبره! کارشو مکانیک انجام میده. .
    Last edited by khoshgelafi; 31-12-2010 at 10:16.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    MSH

پيش فرض

سلام.
    من یه روآی سال دارم، به گیربکسش به شدت مشکوکم.
    چند روز پیش برای یه موضوع دیگه ای برده بودم نمایندگی، گفت وقتی دنده رو 3 یا 4 کردی، ببین وقتی میگازی از چلوی ماشین صدا میاد یا نه.
    من امتحان کردم، مثلا وقتی با 40، 45 تا میزنم 3 یا همینطور وقتی با 60تا اینجورا میرم رو دنده 4 یه صدایی شبیه به سابیده شدن چرخ دنده ها یه هم، تقریبا شبیه خر خر از جلوی ماشین میاد.
    خب الان گیربکس خرابه؟ راه دیگه ای برای فهمیدن مشکلش هست؟ چون من زیاد وارد نیستم...
    اول سلام

باید خدمت شما عرض کنم اگر صدایی که میگویید صدایی است که فقط همان لحظه تعویض دنده به گوشتان میرسد . صدایی معمول در تمام مدل های آردی است ( ببخشید توهین نباشه )
    ولی اگر صدایی که به گوشتان میرسد وقتی است که دنده تعویض شده و از داخل گربکس میشنوید باید به نمایندگی ببرید و به خاطر محصولی به چنان کیفیتی از آنها تشکر کنید ولی این امکان هم وجود دارد که دنده کاملا جا نخورده باشد و چرخ دتده ها به هم ساییده شود که از تتظیم نبودن صفحه کلاچ است !!!!

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

پرايد مدل 84 معمولي

ممنون ولي به غير كارشناس چيزه ديگه چي راهي كه راحتر بشه فهميد

ايا صافكار ها ميتونن بفهمن يا از روي شماره شاسي و ..
    با سلام

همیشه به یاد داشته باشید که هر چه قدر هم یک انسان سعی کند یک کار را به نحو احسن انجام دهد باز هم یک جای کار لنگ میزند .

بله میشه . اگر آقای صافکار خودش این کاره باشه میتونه از همکاراش صوتی بگیره . از ری شماره شاسی هم همونطور که دوستمون گفتن میشه دوباره حک کردش .

9. این کاربر از H..P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول سلام

باید خدمت شما عرض کنم اگر صدایی که میگویید صدایی است که فقط همان لحظه تعویض دنده به گوشتان میرسد . صدایی معمول در تمام مدل های آردی است ( ببخشید توهین نباشه )
    ولی اگر صدایی که به گوشتان میرسد وقتی است که دنده تعویض شده و از داخل گربکس میشنوید باید به نمایندگی ببرید و به خاطر محصولی به چنان کیفیتی از آنها تشکر کنید ولی این امکان هم وجود دارد که دنده کاملا جا نخورده باشد و چرخ دتده ها به هم ساییده شود که از تتظیم نبودن صفحه کلاچ است !!!!
    همون لحظه نه، اما وقتی دنده رو عوض میکنم و میگازم، یه چیزی مثلا حدود 3 ثانیه تو مدت شتاب گرفتن این صدا رو داره. خیلی هم بلند و تابلو نیست ولی خب هست دیگه.
    ببینم آقا،این صدایی خر خر بلندی که وقتی نیم کلاج میکنیم از جلوی ماشین میاد مال صفحه کلاج هست یا گیربکس؟
    اوایل اصلا همچین صدایی نداشتم اما تازگیها خصوصا توی سر بالایی نیم کلاج که میکنم این خر خر رو دارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    MSH

پيش فرض

همون لحظه نه، اما وقتی دنده رو عوض میکنم و میگازم، یه چیزی مثلا حدود 3 ثانیه تو مدت شتاب گرفتن این صدا رو داره. خیلی هم بلند و تابلو نیست ولی خب هست دیگه.
    ببینم آقا،این صدایی خر خر بلندی که وقتی نیم کلاج میکنیم از جلوی ماشین میاد مال صفحه کلاج هست یا گیربکس؟
    اوایل اصلا همچین صدایی نداشتم اما تازگیها خصوصا توی سر بالایی نیم کلاج که میکنم این خر خر رو دارم.
    سلام

دوست عزیز یکم پیچیده شد موضوع . بزار اول بریم صدایی که موقع نیم کلاچ میشنوی . اون صدا رو وقتی میشنوی که دنده با سرعتت همخوانی نداره !!! یعنی دنده مرده میری !! اون هم صدای آوانس موتور و سوپاپ هاست !!!! و از بنزین بی کیفیت میباشد . چون اکتان خیلی پایین و سرعت و قدرت احتراق پایین است . این صدا رو میشنوید !!! اون صدایی که میگید موقع دنده عوض کردن میشنوید صدای دیفرانسیل هست . فکر میکنم یه زوزه ریزی داشته باشه که با بالا رفتن سرعت دیگه نمیشنوید / این تست رو انجام بدید توی سرعتی که میگید بزنید دنده ای که میگید ولی گاز رو ثابت نگه دارید اگر صدا قطع نشد . همونیه که گفتم که توی این رده ماشین طبیعی !!!

12. این کاربر از H..P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوست عزیز یکم پیچیده شد موضوع . بزار اول بریم صدایی که موقع نیم کلاچ میشنوی . اون صدا رو وقتی میشنوی که دنده با سرعتت همخوانی نداره !!! یعنی دنده مرده میری !! اون هم صدای آوانس موتور و سوپاپ هاست !!!! و از بنزین بی کیفیت میباشد . چون اکتان خیلی پایین و سرعت و قدرت احتراق پایین است . این صدا رو میشنوید !!! اون صدایی که میگید موقع دنده عوض کردن میشنوید صدای دیفرانسیل هست . فکر میکنم یه زوزه ریزی داشته باشه که با بالا رفتن سرعت دیگه نمیشنوید / این تست رو انجام بدید توی سرعتی که میگید بزنید دنده ای که میگید ولی گاز رو ثابت نگه دارید اگر صدا قطع نشد . همونیه که گفتم که توی این رده ماشین طبیعی !!!
    امتحانیدم، اگر سرعتم رو زیاد نکنم همچنان اون صدای خِـــر هست.
    بعد یه بار دیگه هم امتحانیدم، رو دنده 3 سرعت یکم کمتر که شد صدا هم بیشتر شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •