آقا كسي پنل هواپيما 727-86 داره واسم ارسال كنه
من ندارم،اما اگه خود هواپیما رو بهم بدین ممنون میشم.
قبوله...![]()
اما مورد چهارم خیر منظورم s-video نیست . ورودی که من میگم پشت مانیتور تلویزیون ها هست و مثل سوکت ها 21 پایه اروپائی اما کوچک تر . چرا راه دور بریم همین خروجی (مانیتور نه تی وی) کارت گرافیک خودمون رو در نظر بگیرید اما مادگی . یعنی یک سر نری و یک سر مادگی. تا تصویر رو تحت فرمت مانیتور دوم (نه تی وی) به مانیتور تلویزیون برسونه. این که میگم مانیتور به این خاطر هست که تصویر خروجی tv همون تصویر مانیتور هست و تفاوت چندانی نداره جز اینکه میشه کشیدش و یک حجم اضافه ایجاد کرد یا معکوسش کرد و ... اما مانیتور دوم مثل یک مانیتور مجزا عمل میکنه به همین خاطر نمیخوام از خروجی tv استفاده کنم.
اما مورد پنجم رو شاید متوجه منظورم نشدید. مانیتور 13 میره بالای 22 و یا پائینش و فقط نمایشگرها رو نشون میده (سرعت ارتفاع هدینگ و ...)چون تو حالت سه بعدی زیادی ریز میشن. fs یک رابط کاربری داره که اجازه میده هر نمایشگر رو در یک مانیتور مجزا داشته باشید و هر چیزی رو با یک کلید بجز کی بورد و موس کنترل کنید. شاید عکسی از مراکز آموزشی معتبر دیده باشید که کابین کلا فیزیکی شبیه سازی شده و شیشه های جلو در واقع مانیتور هستند و همه چیز با کلید هائی که به مدل واقعی شباهت دارند کنترل میشه.
اما برای اینکه اینجا به تایپیک سخت افزار تبدیل نشه وقتی خوندیدش ویرایش میکنم و به جاش ادامه آموزش رو میگذارم.
شرمنده ام دیر شد باید تا صبح قسمت بعدی رو میزاشتم ولی سیستمم بد جوری به هم ریخته نمیتونم. راه میندازمش و تا آخر شب حد اقل دو قسمت دیگه رو میگذارم.
قول میدم این کامل ترین آموزشی باشه که تا به حال به زبان فارسی و به این شکل دیدید.
پاینده باشید[/q
سلام فکر کنم منظورتون کابل rgb باشه تو بازار کامپیوتر( بازار رضا) هستش من یکی گرفتم ولی اصلا جالب نیست در ضمن اگه تلوزیونت فول اچ دی نباشه تصویر جالب وشفافی نمیده(به خاطر مونیتور قدیمی مجبور میشی رزولیشن تصویرو بیاری پایین )البته تو ویندوز ویستا مونیتورا جدا از هم تنظیم میشه
اون لینکی هم که من از fspassenger و کرکش گذاشتم کاملا سالم و تست شده است![]()
Last edited by HOW HOW; 29-07-2009 at 23:45.
سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم تا الن 2 بار برنامم(fsx) مشل پیدا کرده مجبور شدم پاکش کنم دوباره نص
مجبور شدم پاکش کنم دوباره نصبش کنم ولی وقتی سیوهامو نگه میداشتم بعد نصب برنامه هنگ میکرد تا وقتی کامل پاکش کردم الانم همین مشکل پیش اومده کسی راهی بلده تا اطلاعات قبلیم از بین نره ممنون میشم
دوستان این نسخه ای که p30world گذاشته برای فروش اموزشش کامله ؟
دوبله فارسیش چجوریاست ؟
اگر برنامه رو دارید (اصلی)و فقط برای آموزش میخواهید بگیرید پیشنهاد نمیکنم. میتونید آموزش های اولیه که ابتدای تایپیک هست رو مطالعه کنید. نسخه 2004 بار آموزشی بیشتری داره البته ترجمه مذخرفی هم داره! باید با نوعی چشم بندی و جادوگری وقتی میگه دنده ها رو زیاد کنید بفهمی منظورش گیر آپ یا چرخ هارو جمع کنیده!!! یا وقتی میگه 20000 پا منظورش همون 200 پاهست منتها مترجم گوشهاش ضعیف بوده!! راستش من حتی در مورد برنامه هم 2004 رو میپسندم اما خوب بیشتر سلیقه ای هست. ذمن اینکه x ناوبری چندان دقیقی نداره و اگر سیستم مناسب ندارید اذیت میکنه.
عذر میخواهم اگر ناراحت شدید.
ببینید دوست من به همین دلیل میگم تایپیک رو مطالعه نمیکنید. اگر خونده بودید متوجه میشدید که تو چند تا لینکی که اول دادم گفتم پسوورد ID خودم یعنی bahram-choubine دررسته ؟ اکر تایپیک رو یک بار مطالعه میکردید متوجه میشدید که سرویس پک ها هم کرک لازم دارند!!
به هر روی این هم کرک سرویس پک یک . محتوی چند فایل dll هست که باید تو پوشه اسلی شبیه ساز x کپی بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوورد bahram-choubine
پسوورد رو بی دلیل نگذاشتم .
آقای ebicroos آموزش رو به من نرسوندید مجبور شده پست بزنم. قرار بود آموزش رو تو یه فروم دیگه ارائه کنم و نباید جای دیگه پست میدادم.
پاینده باشید
تا چند ساعت دیگه براتون تو پیام خصوصی میزارم. ببخشیدآقای ebicroos آموزش رو به من نرسوندید مجبور شده پست بزنم. قرار بود آموزش رو تو یه فروم دیگه ارائه کنم و نباید جای دیگه پست میدادم.
3- همراهش یک دفترچه آموزشی داره که به نظرم پولش به دفترچش می ارزه.
4- دوبله ی خوبی نداره و مثلا قسمت Missions دوبله نشده. چیزهایی دوبله شده که خودش هم همون کنار به انگلیسی مینویسه.
به این صورت که متن مورد نظر برای نقل قول شدن رو با ماوس انتخاب کنید و کپی کنید. بعد از همین پایین صفحه کلید نقل قول رو بزنید و بعدش Ctrl+V رو بزنید تا متنتون وسط کد نقل قول کپی بشه. خب حالا هم جوابتون رو زیر کد نقل قول بنویسید.
لینکها رو هم در تگهای نقل قول یا همون QUOTE قرار بدین تا به صورت کد بهم ریخته نمایش داده نشه.
من امروز تمام کرک های FSX و FSX SP1 و FSX ACC رو دوباره یه جای مطمئن آپلود میکنم. کسی اگر کرک FSX SP2 رو داره بزاره.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)