من با 128 محدود سرعت دانلودم 50 هست.
بالاست. فقط مثل ضبانت شباش رایگان نیست.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من با 128 محدود سرعت دانلودم 50 هست.
بالاست. فقط مثل ضبانت شباش رایگان نیست.
دوستان کسی دلیل افزایش قیمت اسیا تک رو میدونه چیه؟الان خواستم شارز کنم از1844. دیدم قیمت ها حدود3000 تومان بیشتر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سرویس 512 3ماه 9گیگ 39500 بود.....الان میزنه42720 !؟؟؟؟؟؟چرا؟
دزدی که سر و ته نداره. من که دارم اقدام میکنم از داتک نامحدودد بگیریم. 256 میشه 30000 تومان/
متاسفانه منطقه ما فقط شاتل هست که جا نداره و این اسیا تک .....از دوستان کسی این 2-3روز شارژ کرده؟
توی سایت که 3 ماهه 9 گیگ رو زده 39540 تومان.
کی به شما گفت 42720؟؟؟
دوست عزیز در سایت 1844.ir موقع شارژ این سرویس انتخاب کنید و مشاهده فاکتور رو برنید....این رقم نشون میده....من خودم هم موندم....
خوب زنگ بزن تلفنی ازشون بپرس جریان چیه؟
چرا از طریق سایت شارژ می کنی؟ برو بانک پول رو بریز به حسابشون فیشش رو براشون میل کن خودشون بعد از 3 -4 ساعت واست شارژ می کنن.
یه سوال دیگه .
شما چه جوری از طریق سایت شارژ می کنی . با کدوم یوزر و پسورد؟ من هر چی یوزر و پس می زنم نمی تونم وارد حسابم بشم.
Last edited by siavashjal; 04-10-2008 at 00:46.
داستان چیه؟؟
یعنی جدی جدی بازم گرون کردن؟!؟!؟!
کسی میدونه داخل 1844 قیمت 128 نا محدود 1 ماهه چقدر شده؟!؟!
دوست عزیز user:شماره تلفن خط adsl هست....password:همون رمزی که باهاش وصل میشید... و ایمیل هم که تو قرارداد اعلام کردید.....با اینا باید وارد سایت 1844 بشید....اگه راه نداد...فعال نکردن براتون..با قسمت فروش تماس بگیرید تا اکتیو شه....
یه چیزی به دوستان آسیاتکی بگم بدردتون میخوره.(البته شاید پیش پا افتاده باشه!) :
میخاین وارد سایت 1844 بشین .اونجا که یوزر پسورد وارد میکنین بعد از تایپ یوزر با کلید tab به گزینه بعدی یعنی پسورد برید و دوباره با زدن tab به قسمت ایمیل برید.
اگه روی هر کدوم با موس کلیک کنید وارد نمیشه!
اینو من بعد از ماهها علافی فهمیدم و اونم بعد از تماس با شرکت !
به هر حال گفتم شاید بدرد بخوره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)