یعنی نیست همچین بذنامه ای ؟؟؟ یکی از دوستام یادمه داشت فقط الان گیرش نمیارم ازش بگیرم
؟؟؟؟
یعنی نیست همچین بذنامه ای ؟؟؟ یکی از دوستام یادمه داشت فقط الان گیرش نمیارم ازش بگیرم
؟؟؟؟
سلام برنامه را ندارم دنبال نسخه کامل و فول ورژنش میگردم
من از این استفاده می کنم مشکلی هم نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته من هم این ورژن را دارم با چند تا دیگه ولی هیچ کدام فول ورژن نیست و شما نمیتوانید زیر نویس را به فیلم اضافه کنید شما خودتون تونستید با این ورژن زیرنویس را به فیلم اضافه کنید اگر تونستید ممنون میشم بگید با تشکر
قبلا امتحان نکردم الان هم برنامه رو ندارم ولی این برنامه کرکش هم روش هستش یعنی با نصبش وبعدش کرک کردنش تبدیل به full version میشه
سلام نرم افزارهای که تو پست اول هستند، بدون معرفی هستند ممکنه جلوش یه توضیح مختصر بدین؟
یه نرم افزار تبدیل به jpg که بعد از تبدیل تو پروپرتیس عکس هیچ اطلاعاتی نمونه.
نرم افزار های صفحه ی اول بر حسب درخواست آماده شده ان و این که از اسمشون کاملا پیداست کارشون
در مورد درخواستتون هم متوجه نشدم
در صورت امکان بیشتر توضیح بدین
با چه نرم افزاری میشه ریاضی رو به زبان تصویر نشون داد؟ممنون میشم
سلام
من چند تا فیلم دارم که تو فرمت avi هستن(فکر می کنم از دی وی دی تبدیل شدن ف در هر صورت) و هر کدومشون زیرنویسشون با فایلای الحاقی srt.* , sub.* و ...(فایلهای زیرنویس) زمان اجرا ،زیرنویس رو نشون میدن-اما با برنامه های مبدل فرمتی که من همتحان کردم نتونستم زیرنویس رو با فایل فلم همراه کنم
اگر شما میدونید،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
برای آموزش چسباندن زیرنویس به فیلم (hard sub) به این تاپیک ها مراجعه کنید.نرم افزار های مورد نیاز همونجا هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی اگه میخواین فیلمتون رو به DVD زیرنویس دار تبدیل کنید به این تاپیک نگاه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)