عالی بود, بازم از این کارا بکن
عالی بود, بازم از این کارا بکن
یونس جان خسته نباشی اما مثل اینکه قسمت نیست ما اینا رو ببینیم منتظر خود بازی میشیم اما در کل بهت یه خسته نباشی تپل میگم چون خیلی زحمت میکشی
![]()
سلام دوستان
میخواستم بدونم که اگه از سیو بازی ها بک آپ بگیرم و گوشی رو فرمت کنم بعداز نصب بازی ها و کپی سیو ها ...پوینت هام میپره یا نــــه...؟
سلام خسته نباشید،لینک بازی بیلیارد خرابه....
خیلی ممنون داش یونس..![]()
فکر کنم باید یه اکانت انگیج درست کنی و باهاش کانکت بشی اونوقت دیگه پوینت هات هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.سلام دوستان
میخواستم بدونم که اگه از سیو بازی ها بک آپ بگیرم و گوشی رو فرمت کنم بعداز نصب بازی ها و کپی سیو ها ...پوینت هام میپره یا نــــه...؟
راحت ترین راه همینه.
دوست عزيز لينك سالمه...الان تست كردم...
سلام...
بازم اومدم با كلي كليپ...
بازي Dogz :
Pro Series Golfکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي خاطره انگيز Bounce - Boing Voyageکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي از بازي هاي شاخ "Star Wars - The Force Unleashed" تو اين بازي يه سبك جديد براي بازي هست كه تو كليپ مشخصه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم از شاهكار بازي ها "ONE"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه كليپ از Tommy Carruthers كه جاي شخصيت هاي بازي ONE حركات رو اجرا كرده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي Worms - World Party كه بزودي منتشر ميشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Reset Generationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم از پروژه جديد نوكيا كه با اين بازي قابليت بازي Online واقعي فراهم ميشه...كليپ رو ببينيد متوجه ميشيد...
بريد ببينيد حالشو ببريد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشيد![]()
Last edited by Legend; 06-07-2008 at 21:12.
خوب پس از این به بعد توی این تاپیک مسائل انگیج مطرح میشه!!!؟؟؟
اون تاپیک چی میشه؟
فقط برای گذاشتن بازی هست؟
سلام مهدي جان...اينطوري بهتر نيست...؟ اون تاپيك ميشه براي معرفي بازي ها و اخبار و برنامه هاي مربوطه...
اينجا هم براي مشكلات...
برو تو تاپيك ID اونجا آيدي تو بنويس...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)